BANSKO - zimovanje i skijanje

Skijanje u Bugarskoj Bansko


Brnsko nudi skijaške staze za sve ukuse: od onih blagih za početnike do  veoma strmih, za one koji dobro skijaju. Takodje, Bansko nudi i najdužu skijašku sezonu u Bugarskoj - od decembra pa sve do maja možetie skijati na postojanom snežnom pokrivaču.

Od svakog hotela u Banskom , saobraćaju autobusi do prvih ski liftova. Za manje od 20 minuta bićete na vrhu jedne od ski staza kojie se nalazie na  10-ak km od grada. Mođete da se spustite do samog grada na skijama ili snoubordu, ili sankama, koristeći prelepu ski stazu, dugu 16 km, koja prolazi kroz šumu i odgovara svim skijašima.
U ski centru  Bansko svi hoteli sa 4 zvezdice nude besplatno korišćenje bazena, fitnes-a, saune, ski garderobu, a mali, porodični hoteli ostavljaju tople uspomene na gostoprimstvo i na zimovanje u Banskom.

Preporučujemo:

izaberite jedan od 200 ski hotela u Banskom

Bansko je skijaški centar koji je uspešno spojio staro sa modernim i lepotu sa komforom. Udaljen je  160 km od Sofije i nalazi se u podnožju pirinskog masiva.

Spoj lepote nacionalnog parka „Pirin“ i raznolikosti živopisnih predela sa luksuznim, novim hotelima i savremenim sistemom staza i ski liftova, pretvaraju mali grad Bansko u  veoma popularni skijaški centar u Bugarskoj.