HOTELI U NAJLEPŠIM GRADOVIMA EVROPE

Rezervišite već danas, bez depozita
Platite u hotelu

PUTUJEMO u Barcelonu

BARCELONA HOTELI

hoteli u Barceloni

Barcelona, prestonica Katalonije poznata je još i kao drugi grad Španije ili severnjačkim gradom na jugu. Mnogo toga će vas uputiti na to da ste na jugu Evrope: dugotrajne pauze za ručak, večernja živost šetališta, tople i sparne letnje noći. S druge strane, ne zaboravite da je Barcelona posvećena poslovnosti kao i sve severne evropske metropole.

Preporučujemo:

izaberite jedan od hiljadu hotela u barceloni

Primeri ovoga skladnog suživota, koji oduševljava posetioce, vidljivi su u na svakom koraku – u arhitekturi, gastronomiji, kulturi, umetnosti, poslovima i politici.

Ovo je grad koji nikad ne spava, a povodima za uživanje nema kraja. Prošetajte legendarnom ulicom Las Ramblas,pogledajte atrakciju grada – čarobnu fontanu Font Magica (igra vode i svetla), katedralu sv.Eulalije, crkvu Sagrada Familia, uživajte u najlepšem gradskom parku Montjuic, na čijem je obronku i Zadužbina  Huana Miroa – hram umetnosti najkatalonskijeg umetnika, razgledajte Pikasov muzej.

Nemojte zaboravite ni arhitektonska dela modernističkog arhitekte A.Gaudija, čije su građevine proslavile Barcelonu, a za ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svijetu – pogledajte Museo de FC Barcelona (Stadion Camp Nou) ili, ako vam se posreći, navijajte za popularne plavo crvene: El Barcu!.

Transfer aerodrom - grad

Od aerodroma El Prat do centra Barcelone možete aerobusom, polazi svakih 15 minuta, a vozi oko 40 minuta. Možete kupiti kartu koja važi tri ili pet dana za neograničeni broj vožnji, kako za aerobus, tako i za podzemnu železnicu, vozove i autobuse.

Gradski prevoz

Gradski prevoz je odlično organizovan sa razgranatom mrežom metroa i autobusa

Shopping

Najbolje je kupovati u velikim trgovačkim centrima: Maremagnum Shopping Centre (u staroj luci), Barcelona Glories, Illa Diagonal shopping centre , El Corte Ingles i drugi, koji rade neprekidno od 9.30 do 20.30. Manje prodavnice imaju dvočasovnu pauzu za ručak.

Gde spavati?

Za one sa plićim džepom hostel je svakako najbolje rešenje  Barcelona Urbany Hostel pruža dosta toga što čak ni hoteli srednje kategorije ne daju baš uvek. Naravno ima toga još. Svakako vam neče biti teško da sa liste od skoro 1000 Hotela u Barceloni, izaberete onaj koji vam najviše odgovara