HOTELI U NAJLEPŠIM GRADOVIMA DALEKOG ISTOKA

Rezervišite već danas, bez depozita
Platite u hotelu

Vodič kroz BANGKOK, online rezervacija kvalitetnih hotela i avio karte:putujemo.info

HOTELI U BANGKOKU

hoteli u BANGKOKU

Bangkok je glavni grad Tajlanda od 1782 godine. Kosmopolitska prestonica u kojoj su prošlost, sadašnjost i budućnost pomešani na pravi način. Grad koji neprekidno živi i raste. U poredjenju sa ostalim svetskim megapolisima, Bangkok je i izuzetno siguran grad, sa jednom od najnižih stopa kriminaliteta na svetu.

Preporučujemo:

izaberite jedan od preko 2000 hotela u Bangkoku

Kako doći u Bangkok
Bangkok International Suvarnabhumi Airport (BKK), je lociran 30 km od grada. Ekspresni autobusi voze do grada za 35 Bahta (1 EUR=40 Bahta). Taksi košta od 200-350 Bahta.Uzmite samo taksi koji su na zvaničnim taksi mestima (moguće je da će vam mnogo ljudi ponuditi vožnju do grada - ne prihvatajte!) 
Do Bangkoka (BKK) lete sve velike svetske avio kompanije, tako da se mogu pronaći veoma povoljne tarife.(Za pronalaženje najjeftinijih avio karata  za Bangkok koristite naš pretraživač).
Iz Frankfurta (FRA) se mogu naći letovi i za manje od 400 EUR, dok iz Londona i Moskve možete leteti do Bangkoka za oko 500 EUR.
Internet: www.bangkokairportonline.com  i www.airportthai.co.th
 
Javni transport
Tuk tuk je tradicionalni način prevoza. Svakako ne propustite da se bar jednom provozate ovim motornim putničkim triciklom. 
Druga opcije uključuju obične autobuse kao i Sky Train (BTS), za koje možete kupiti pojedinačne karte, kao i karte za više vožnji.Imajte na umu, da je često pešačenje mnogo brža opcija od vožnje taksijem ili autobusom.
Internet: www.bts.co.th/en
 
 
Apoteke
Apoteke zu izvanredne. Svi farmaceuti govore engleski, otvorene su do ponoći i uglavnom možete kupiti lekove bez recepta. Apoteka preko puta Nana centra je otvorena non-stop.
 
Zubari
Bangkok Smile Dental Clinic
Adresa: 32/5-6 Sukhumvit 21 (Asoke Road) Wattana
Telefon: +66 (0)2 664 2800
Internet: www.dentalthailand.com 
 
Kupovina
Bangkok je izvanredan za kupovinu. Poznate pijace/prodavnice su:
 
Patpong Night Bazaar
Svake večeri od 19:00 sati, trotoari Silom ulice se pune tezgama na kojima možete kupiti sve i svašta - odeću, satove, elektroniku, dvd. Velika je gužva, pa budite obazrivi, jer ima robe i sumnjivog kvaliteta i sumnjivog porekla.
 
Central World
Najveći šoping centar u jugoistočnoj Aziji. Do njega se direktno može doći sa Sky Train (BST)
Adresa: Ratchaprasong intersection, Pathumwan
Internet: www.centralworld.co.th
 
Mahboonkrong (mbk) Center
Male prodavnice i uski prolazi. Dobar za kupovinu odeće, tašni i mobilnih telefona
Internet: www.mbk-center.com 
 
The Emporium
Ekskluzivna roba. Centar je popularan medju strancima
Adresa: 622 Sukhumvit Rd., Klongton, Klongtoey
Internet: www.emporiumthailand.com 
 
Smeštaj
Bangkog vam nudi više od 600 hotela. Pre nego što rezervišete hotel, bilo bi dobro da napravite plan boravka u Bangkoku - tj. da li putujete kao turista ili je vaša poseta poslovnog karaktera. Shodno tome izaberite deo grada koji bi vam najviše odgovarao. To je veoma lako učiniti putem našeg pretraživača: Kada vam pretraživač izlista sve hotele u Bangkoku, u levoj koloni selektujte opciju  "Location distance" i izaberite deo grada koji vam odgovara. Cene su zaista povoljne. Možete naći dobro prenoćište i za 10 EUR, dok vam 30-ak Eura po noći obezbedjuje zaista kvalitetan hotelski smeštaj.