HOTELI U NAJLEPŠIM GRADOVIMA EVROPE

Rezervišite već danas, bez depozita
Platite u hotelu

KOPENHAGEN hoteli i avio karte, online rezervacija: www.putujemo.info

HOTELI KOPENHAGEN

hoteli u Kopenhagenu

Kopenhagen je glavni grad Danske i najvažnija turistička destinacija ove zemlje. Sa svojih milion stanovnika i izuzetnim kulturnim, kao i zabavnim životom, dovoljno je velik da se nazove metropolom, a ipak dovoljno mali da se u njemu osećate prijatno i sigurno. 
Hoteli u Kopenhagenu su kvalitetni, a cene uobičajene kao i u ostalim evropskim metropolama. Hosteli se mogu naći za 15 EUR, dok za srednju klasu hotela treba izdvojiti oko 50 - 60 EUR po noći. 

Preporučujemo:

izaberite jedan od 100 hotela u Kopenhagenu

Kopenhagen je veza izmedju Evrope i Skandinavije i mesto gde se kućice iz bajki braće Grim mešaju sa savremenom arhitekturom.

Aerodrom
Svi domaći i internacilonalni letovi kreću sa modernog Kastrup aerodroma(CPH). Aerodrom se nalazi na 10 km severno od Kopenhagena.
Vožnja vozom do centra grada traje 15 minuta i košta oko 37DKK (5 EUR). 
Iz Beograda JAT leti za Kopenhagen tri puta nedeljno. Uobičajena cena povratne avio karte Beograd - Kopenhagen je oko 250 EUR. Osim velikih i znatan broj niskobudžetnih (low-cost)avio kompanija leti za Kopenhagen, pa je dobro proveriti više varijanti i kombinacija različitih prevoznika (koristite naš pretraživač). Na taj način možete da kupite veoma jeftinu avio kartu za Kopenhagen, npr. Austrian Airlines će vas prebaciti do Kopenhagena, preko Beča i nazad za oko 150 EUR.
Prilikom planiranja putovanja zmite u obzir i aerodrom u Malmeu u Švedskoj (MMX), koji je od Kopenhagena udaljen oko 1 sat vožnje.

Šta videti:
1: Iznajmite bicikl
Skoro polovina zaposlenih u Kopenhagenu koristi bicikl kao prevozno sredstvo za odlazak na posao. Nema boljeg načina da obidjete ovaj kompaktni grad.
2: Rosenborg dvorac 
Dvorac i park oko njega vam omogućuju da se upoznate sa danskom istorijom, umetnošću i kulturom. Najbolje je posetiti ga rano ujutro, pre nego što naidju organizovane turističke grupe.
3: Tivoli park
Jedan od najstarijih zabavnih parkova na svetu - osnovan 1843 godine.
4: Vožnja kanalima
Obidjite Kopenhagen, uživajući u brodskim turama koje vas vode kroz gradske kanale i pružaju jedinstven pogled na arhitekturu ovog grada.