HOTELI U NAJLEPŠIM GRADOVIMA BLISKOG ISTOKA

Rezervišite već danas, bez depozita
Platite u hotelu

 

TEL AVIV hoteli i avio karte, online rezervacija: www.putujemo.info

TEL AVIV HOTELI

hoteli u Tel Avivu

Tel Aviv je najmoderniji i "najzapadniji" grad u Izraelu. Kada noću šetate po gradu, zaista je teško zamisliti da se nalazite u "Svetoj Zemlji". Kafei i prodavnice u Dizengoff centru daju Tel avivu taj "evropski" ukus".
Izbor hotela u Tel Avivu je dobar , ali su cene relativno visoke, Smeštaj se teško može naći ispod 50 EUR. Uporedite cene i izaberite jedan od 80 hotela u Tel Avivu. Ukoliko želite da provedete duži odmor u Izraelu, proverite cene smeštaja u Elijatu (više od 50 hotela) , najpoznatijem izraelskom letovalištu, ili u samoj luci Haifa (20 hotela).

Preporučujemo:

izaberite jedan od 100 hotela u Tel Avivu

Tel Aviv je i poslovni i finansijski centar Izraela i ima veliki procenat mladih ljudi.
Neposredno pored grada nalazi se Jafa, koja je u stvari stara arapska luka i koja i dalje nosi taj pečat.
 
Najbolja mesta za kupovinu su ulica Sheinkin, Kikar Hamedina, koj ima ekskluzivne i skupe prodavnice; a Azriely centar, Ramat Aviv mol i Dizengoff centar će se pobrinuti za sve "obične" kupovine.
 
Ulice Bazel i Rotschild imaju najbolje kafee; Allenby, Lilienblum kao i luka su rezervisani za noćne klubove.
 
Aerodrom
Najvažniji aerodrom u Izraelu je Ben Gurion International (TLV) i važi za najsigurniji aerodrom na svetu. Nalazi se u gradiću Lod, 20-ak km od Tel Aviva. Do njega je najbolje doći vozom. Karta košta oko 3USD (sačuvajte kartu jer pomoću nje izlazite kroz elektronske kapije!)
 
Avio karte iz Evrope za Tel Aviv koštaju uglavnom izmedju 300 i 400 EUR. Slična je cena i za direktne letove Beograd - Tel Aviv preko JATa