Banje u Madjarskoj - banja DJULA

Djula je jedna od najlepših banja u Madjarskoj. Nalazi se blizu rumunske granice. Od Beograda je udaljena 300, a od Budimpešte 220 kilomtara. Banja Djula je izuzetno dobra za odmor zahvaljujući svojoj blagoj klimi, senovitim parkovima i tišini.  1985 godine kategorizovana je kao banjsko i klimatsko lečilište sa četiri zvezdice (najviše moguće u Madjarskoj).

Hoteli i apartmani u banji Djula

Izaberite smeštaj u banji Djula: Detaljni opisi hotela, s fotografijama i utiscima posetilaca. Cene prenoćišta se, u zavisnosti od hotela i sezone kreću od €16 do €200.
Da biste videli tačne cene, u boks za pretragu na desnoj strani, upišite ime destinacije (u ovom slučaju Djula ili Gyula) kao i datume dolaska i odlaska, ili jednostavno kliknite ovde da vidite sve hotele u Djuli. Sve pretrage se vrše u realnom vremenu, a dobijeni rezultati se mogu sortirati po ceni, broju zvezdica hotela, popularnosti itd.
Za sve rezervacije dobijate instant konfirmaciju. Rezervisanje je potpuno besplatno, bez ikakvih depozita ili taksi sa garantovano najnižom cenom. Plaćanje se uvek vrši direktno u hotelu.
Po povratku, možete dati ocenu objekta u kome ste boravili i dati svoj opis


{besps}madjarska/djula1{/besps}

Informacije o banji Djula

Lečilište Djula je tokom poslednjih godina veoma modernizovano.urbanizovano. Postoji dvadestak termalnih bazena. U zatvorenom prostoru - paviljonima sajamskog tipa su bazeni raznih oblika i veličina pod prozirnim kupolama. Između  bazena nalaze se lekarske ordinacije, sobe za terapeute, kade za kupke, blatne obloge, a takkodje i restorani i prodavnice. Ovde su grupisani bazeni u kojima se primenjuje terapija za lečenje reume, išijasa, povreda kostiju posle lomova i svih drugih boljki na koje blagotvorno deluje topla voda puna minerala. Na otvorenom postoji i puno termalnih bazena koji su prilagodjeni deci.
Veliko Várfürdo kupatilo se nalazi u parku od 30 hektara i pruža sve što možete da zamislite i zatražite od jedne banje.

Lekoviti bazeni su:

 • Shaded pool (senoviti bazen)
  35-37°C termalna lekovita voda (0.8-1.25 m dubina) je odličan za sve lokomotorne bolesti, bolova u mišićima, kao i za rehabilitaciju posle operacija. Nikako se ne preporučije osobama sa kardio-vaskularnim problemima.
 • Pool with water jets (bazen sa mlaznicama)
  31-34°C termalna lekovita voda (0.9-1.45 m dubina) i 12 mlaznica su odličan lek za one koji imaju probleme sa ukočenim vratom i upalom mišića
 • Jacuzzi pool
  32-35°C termalna lekovita voda(0.8-1.25 m dubina) - preporučuje se kod problema sa zglobovima
 • „Octopus” thermal pool
  35-37°C otvoreno-zatvoreni termalni bazen (0.9-1.1 m dubina) - odličan za relaksaciju
 • Riding Academy spa
  28-30°C termalna mineralna voda (1.2-1.6 m dubina), veoma je popularan i zbog svoje karakteristične crvenkasto braon vode.

Indikacije/ Kontraindikacije

Banja Djula je specijalizovana za lokomotivne, genekološke i dermatološke bolesti. Pomaže kod artritisa, reume, kontuzija mišića. Terapeutski centar u banji Djula je otvoren tokom cele godine. Pod nadzorom lekara specijalista - reumatologa, fizioterapeuta, možete dobiti sve vrste wellness usluga: blatne kupke, terapeutske i relaksacione masaže, magnetoterapije, medicinsko plivanje itd.

Preporučujemo sledeće hotele u banji Djula :

corvin
Hotel Corvinhotel stars
Banja Djula, Madjarska


cena sobe po noći od....... €46
Djula Hotel Info and Booking
elizabet
Hotel Elizabetstar4
Banja Djula, Madjarska


cena sobe po noći od....... €78
Djula Hotel Info and Booking
corso
Hotel Corsostar4
Banja Djula, Madjarska


cena sobe po noći od....... €62
Djula Hotel Info and Booking
panzio
Pansion Gyulahotel stars
Banja Djula, Madjarska


cena sobe po noći od....... €30
Djula Hotel Info and Booking