Banje u Madjarskoj - banja HARKANJ

Lekovita voda u banji Harkanj je otkrivena daleke 1823.godine, a prvi hotel već 1828.godine. Danas stotine hiljada gostiju posete ovu banju svake godine. Lekovita voda izbija sa dubine od 50-70 metara, sa prosečnom temperaturom od 62°C. Banja Harkanj se nalazi u juznom delu Madjarske, 250 km od Beograda. Nekada je bila “hit” za turiste sa nasih prostora, a poslednjih godina je potpuno preuredjena i pruža usluge i najprobirljivijim gostima. Pogoduje kod lečenja zglobova, dobri rezultati se postižu pri lečenju psorijaze i herpesa. .

Hoteli i apartmani u banji Harkanj

Izaberite smeštaj u banji Harkanj: Detaljni opisi hotela, s fotografijama i utiscima posetilaca. Cene prenoćišta se, u zavisnosti od hotela i sezone kreću od €16 do €200.
Da biste videli tačne cene, u boks za pretragu na desnoj strani, upišite ime destinacije (u ovom slučaju Harkanj ili Harkany) kao i datume dolaska i odlaska, ili jednostavno kliknite ovde da vidite sve hotele u banji Harkanj. Sve pretrage se vrše u realnom vremenu, a dobijeni rezultati se mogu sortirati po ceni, broju zvezdica hotela, popularnosti itd.
Za sve rezervacije dobijate instant konfirmaciju. Rezervisanje je potpuno besplatno, bez ikakvih depozita ili taksi i sa garantovano najnižom cenom. Plaćanje se uvek vrši direktno u hotelu.
Po povratku, možete dati ocenu objekta u kome ste boravili i dati svoj opis

{besps}madjarska/harkany1{/besps}

Informacije o banji Harkanj

Sama banja nalazi se u prelepom parku i ima veliki broj otvorenih i zatvorenih bazena, kao i wellness centar. Prirodne okolnosti su veoma povoljne: mikroklima lekovitog kupališta, i veliki broj sunčanih sati u godini (2100-2200). Banja Harkanj se smatra najsevernijim mestom sa mediteranskom klimom.

Indikacije i kontraindikacije

prevencija i lečenje lokomotornih, hroničnih ginekoloških i osteoporoznih bolesti

Preporučujemo sledeće hotele u banji Harkanj:

arboretum
Hotel Arboretumstar3
Banja HARKANJ, Madjarska


cena noćenja od ......€40
Buk Hotel Info and Booking
siesta
Hotel Siestastar3
Banja HARKANJ, Madjarska


cena noćenja od ......€30
Buk Hotel Info and Booking
ametist
Hotel Ametist
Banja HARKANJ, Madjarska


cena noćenja od ......€32
Buk Hotel Info and Booking