Terme ŠMARJEŠKE TOPLICE - wellness u Sloveniji

Šmarješke Toplice su namenjene svima onima koji žele da uživaju u opuštajućoj atmosferi okolne prirode i da nađu mir u tretmanima i uslugama koje se nude u hotelima ovih termi. U Šmarješkim Toplicama se nalazi najsavremenije slovenačko termalno lečilište. Pod okriljem zelenih šuma data je prednost savremenom programu medicinskog wellnessa koji poboljšava kvalitet svakodnevnog življenja.

{besps}SLOVENIJA/smarjeske1{/besps}

Šmarješke Toplice - Hoteli i apartmani

Komforni smeštaj se može naći u tri visoko kvalitetna hotela, koji su renovirani i dizajnirani da zadovolje potrebe i najprobirljivijih gostiju. Izaberite jedan od nekoliko veoma kvalitetnih hotela u banji Šmarješke Toplice i okolini.  Za sve rezervacije dobijate instant konfirmaciju. Rezervisanje je potpuno besplatno, bez ikakvih depozita ili taksi i sa garantovano najnižom cenom. Plaćanje se uvek vrši direktno u hotelu. Po povratku, možete dati ocenu objekta u kome ste boravili i dati svoj opis

Informacije o termama Šmarješke Toplice

Možete uživati u unutrašnjim i spoljašnjim termalnim bazenima, u saunama, u sportskom parku. Romantični putići parka lečilišta pozivaju na ugodnu šetnju, dok ljubitelje rekreacije u dinamičnoj šumskoj okolini očekuje niz izazova. Drveni bazen koji se nalazi u parku Termi Šmarjeških Toplica izgrađen je nad vrelom termalne vode koja na izvoru ima 32°C. To je najstariji bazen u sklopu otvorenog kupališta i po nekim podacima izgrađen je već krajem 18.veka. Početkom prethodnog veka nazvali su ga „Marijina kupka“ po tadašnjoj carici, a u blizini kupališta uredili kapelicu posvećenu lurdskoj Majci božjoj. Pod Marijinim kipom žuborila je voda a kapelica je postala omiljeno okupljalište mještana.
Zdravstvena služba Šmarjeških Toplica ujedinjuje lekare specijaliste, fizioterapeute, medicinske sestre i masere koji rade uz najsavremeniju dijagnostičku opremu. Terme Šmarješke Toplice uključuju i dva priznata zdravstvena centra - Centar za rehabilitaciju bolesti srca i krvotoka i Centar za rehabilitaciju sportskih povreda.

Preporučujemo sledeće hotele u banji Šmarješke Toplice:

terme
Hotel Termestar4
ŠMARJEŠKE TOPLICE, Slovenija


cena noćenja od ......€70
Šmarješke Toplice Hotel Info and Booking
sport
Hotel Sportstar4
OTOČEC, Slovenija


cena noćenja od ......€70
Šmarješke Toplice Hotel Info and Booking
castle
Hotel Otočec Castlestar4
OTOČEC, Slovenija


cena noćenja od ......€150
Šmarješke Toplice Hotel Info and Booking
Vi ste ovde: putujemo.info BANJE BANJE U SLOVENIJI Šmarjeske Toplice