HAVAJI- 450 apartmana i hotela

Rezervišite već danas, bez depozita - Platite u hotelu

Odmor na HAVAJIMA

Havaji su jedna od najtraženijih turističkih destinacija na svetu. Mesto gde su "rodjeni" surfing i hula i mesto sa najviše aktivnih vulkana na svetu.

 Postoji šest velikih ostrva koja čine Havaje: Kauai, Oahu, Molokai, Lanai, Maui, i Hawaii’s Big island (Veliko Ostrvo). Svako od njih je priča za sebe, i na svakom od njih ćete uživati u nebrojenim mogućnostima za odmor, avanturu i zabavu.

Klima
Cele godine vas očekuje lepo vreme. Period od aprila do novembra je topliji sa temperaturama do 30 stepeni, dok je tokom "zime" oko 25 stepeni. To znači da vam je potrebna lagana odeća i tanka jakna za večernje izlaske.

Kako doći na Havaje
Honolulu International Airport (HNL) na ostrvu Oahu je najveći aerodrom na Havajima. Preko dvadeset američkih avio kompanija i petnaestak internacionalnih ima letove do Havaja. Cena povratne karte od Los Andjelesa (LAX) do Honolulu aerodroma (HNL) je oko 250 EUR, Vankuvera (YVR) 300 EUR, iz Njujorka (NYC) i Čikaga (CHI) oko 450 EUR, dok se iz Londona (LON) može leteti već za 700 EUR (cene su pronadjene korišćenjem našeg pretraživača avionskih tarifa)

Havaje treba obići, jer su zaista mesto jedinstvene prirodne lepote. Postoji dobar javni transport - autobusi i taksi, a veoma povoljno možete rentirati automobil. Sedam dana košta oko 140 EUR - proverite cene na našoj rent a car stranici.

Smeštaj
Veoma je lako pronaći smeštaj na Havajima. Samo na ostrvu Oahu ima više od 30 hiljada soba za iznajmljivanje. Od B&B hostela pa sve do luksuznih hotela, ponuda je ogromna. Ovde možete izabrati jedno od 70 mesta na Havajima za koje  možete izvršiti online rezervaciju hotela 

Honolulu je najveći grad i nudi vam izbor od stotinak hotela po ceni od 30 do 200 EUR po noći za dve osobe

Ukoliko želite opušteniju i mirniju atmosferu, onda posetite Kauai, najsevernije ostrvo havajskog arhipelaga. Poznato je po izuzetnoj lepoti: oštri planinski vrhovi, zelene doline i visoke litice. U tom slučaju, najbolje je da se bazirate u mestu Kapaa (30-ak hotela)  na istočnom delu ostrva Kauai.

Preporučujemo:

 

Vi ste ovde: putujemo.info LETO 2017 JUŽNA MORA Havaji