HOTELI U NAJLEPŠIM GRADOVIMA EVROPE

Rezervišite već danas, bez depozita
Platite u hotelu

London

HOTELI U LONDONU

hoteli u LONDONU

London je prilično skup grad, ali uz malo pripreme i planiranja i ne mora da bude. Najveći troškovi su oni koje morate da platite za smeštaj.Više od 1500 hotela u Londonu vam pruža mogućnost da pronadjete sobu sa pristojnom cenom. Nažalost, pristojna cena povlači sa sobom i činjenicu da hotel nije baš naročito blizu onogo što vas zanima i da najverovatnije nećete ni želeti da provodite vreme u njemu - ali i nije vam ni bio cilj da sedite u hotelskoj sobi.

Preporučujemo:

izaberite jedan od 1500 hotela u Londonu

Jedna od popularnih opcija koja vam može pomoći da prodjete jeftinije je i rentiranje apartmana, naročito ako ostajete duže - recimo nedelju ili mesec dana. Na sajtovima Cheap Rooms London ili Cheapest Rooms London možete pronaći povoljne ponude za privatni smeštaj u Londonu.

 

Cene su problem i u drugim aspektima boravka u Londonu.

Najobičniji sendvič košta oko 4 GBP, a ukoliko planirate da večerate u nekom boljem restoranu, pripremite se da izdvojite 100-ak GBP.

Cene bioskopskih ulaznica su oko 10 GBP, dok za koncerte velikih zvezda treba izdvojiti i 150 GBP.

Nije loše nabaviti London Pass (Get your passport to London! FREE entry to over 50 attractions - FREE public transport - The London Pass), koji vam daje mogućnost da posetite više od 50 najatraktivnijih lokacija u i oko Londona - Vindsor dvorac, London ZOO, katedralu svetog Pavla, terene u Vimbldonu i mnoge druge. London pass vam daje i popuste za ulazak u bioskop, pozorišta kao i restorane. Sve u svemu, sa ovom karticom, možete da uštedite do 500 GBP.