Zimovanje u Austriji, skijanje u Austriji, BAD GASTEIN hoteli - putujemo.info

BAD GASTEIN zimovanje i skijanje

badGasteinBad Gastein se nalazi u sklopu najveće skijaške regije u Austriji - Ski Amade, u pokrajini Salcburg.

Osim toga što je izvanredan centar skijanja, Bad Gastein je zahvaljujući termalnim izvorima, jedan od najpoznatijih banjskih gradova u Austriji. Nalazi se na 1083 m nadmorske visine. Stogodišnja turistička tradicija ovog kraja, još od vremena carske Austrije, ostavila je traga u izgledu kuća i hotela, ali i u turističkoj ponudi - jednako bogatoj zimi i leti.


Preporučujemo:

izaberite jedan od 200 hotela u regionu Bad Gaštajn

VAŽNO: Hoteli koje vam preporučujemo su izuzetno kvalitetni. Većina nudi bežični internet kao i posebne prostorije za odlaganje skijaške opreme. Sve rezervacije su besplatne i vrše  se preko booking.com-a, najvećeg evropskog provajdera hotelskog smeštaja. Čak su i otkazivanja već rezervisanog smeštaja besplatna (ukoliko se obave na vreme, u skladu sa politikom svakog pojedinačnog hotela).Uz sve ove pogodnosti, booking.com Vam garantuje najnižu cenu koja se u trenutku rezervisanja može pronaći na internetu za izabrani hotel. Plaćanje se vrši direktno u hotelu, a kreditna kartica se prilikom online rezervacije koristi samo kao garancija da ćete se u dogovoreno vreme pojaviti u hotelu. Svi serveri preko kojih se rezervacija vrši su izuzetno sigurni i Vaši lični podaci su potpuno zaštićeni.

Cene u zavisnosti od sezone i popunjenosti mogu izuzetno da variraju. Da bi se izbegli nesporazumi namerno smo izostavili kategoriju "cena od...", jer ona uglavnom daje informaciju o ceni koju je vrlo teško pronaći. Za tačne i konačne cene upišite datume Vašeg putovanja.