HOTELSKE PONUDE

Putujemo.info traži za vas najpovoljniju hotelsku ponudu.

sajtoviIstovremeno pretražujemo više od 100 najvećih svetskih rezervacionih sistema i desetak hotelskih lanaca, uključujuči i Interkontinental.

Imamo pristup bazi podataka sa preko 2 miliona hotelskih ponuda iz 300 hiljada hotela u 20 hiljada gradova i 195 država širom sveta.

Putujemo.info nudi jedinstveni pretraživač s kojim možete da pronadjete raspoložive hotele, a da istovremeno uporedite i cenu koju različite agencije nude.
Da bi pronašli najbolju ponudu, više nije potrebno da pretražujete veb strane jednu po jednu. Onog trenutka kada pronadjete ono što vam odgovara, s jednim klikom, mi vas povezujemo sa odabranom agencijom, gde možete da rezervišete hotel.

 

Putujemo.info vam omogućava da:

Jednostavno pretražujete desetine hotelskih online rezervacionih sistema odjednom. Sve pretrage se rade „uživo“, što znači da dobijate važeću cenu i raspoloživost.
Uporedite cene i raspoloživost svih velikih i  najpopularnijih svetskih online rezervacionih sistema i agencija (expedia, travelocity, hotels.com, booking.com, priceline i mnogi drugi), kao i velikih hotelskih lanaca uključujući i Intercontinental Hotel Group.
Pretražite: više od milion hotelskih ponuda, više od 1,5 miliona ocena posetilaca, milione fotografija hotela, mape i opise hotela.
Putujemo.info je naravno potpuno besplatan za pretragu.

poredjenje

Kako koristiti pretraživač?

  1.  Upišite grad i datume dolaska i odlaska.
  2.  Dobijenu listu hotela možete da sortirate po ceni, popularnosti, broju zvezdica, lokaciji, ocenama posetilaca
  3. Izaberite hotel i pregledajte opis, fotografije, mapu i ocene
  4. Uporedite cene
  5. Izaberite najpovoljniju ponudu, kliknite na -select- i bićete prebačeni na vebsajt odabrane agencije, gde možete izvršiti rezervaciju.

baze podataka koje pretražujemo pripadaju mnogobrojnim eksternim agencijama i sve su na engleskom jeziku. Zato vas molimo da koristite engleska imena gradova. Npr: Beč - Vienna; Njujork - New York; Atina - Athens; Pariz - Paris itd. Medjutim, čak i ako pogrešite, sistem će vam ponuditi da izvršite pretragu po državama (browse by country). Odatle će vam biti mnogo lakše da izaberete željenu destinaciju

Vi ste ovde: putujemo.info O NAMA Šta mi radimo? tražimo najpovoljniji hotel