HOTELI U NAJLEPŠIM GRADOVIMA DALEKOG ISTOKA

Rezervišite već danas, bez depozita
Platite u hotelu

BOSTON hoteli i avio karte, online rezervacija: www.putujemo.info

BOSTON HOTELI

hoteli u Bostonu

Boston je glavni i najveci grad države Masacusets u Sjedinjenim Americkim Državama. Smatra se najbogatijim i najuticajnijim gradom u Americi.
Hoteli u Bostonu su izuzetno kvalitetni i traženi, pa se to odražava i na cenu. teško je pronaći prenoćište ispod 60 USD. Uporedite cene i izaberite jedan od 100 hotela u Bostonu.
Kao najveci grad Nove Engleske, Boston se smatra njenim nezvanicnim ekonomskim i kulturnim centrom. Prema podacima popisa iz 2006. godine, grad Boston ima 600 hiljada stanovnika. Sa stanovnicima prigradskih naselja, Boston ima 4,4 miliona stanovnika. Širem delu grada pripada i gradić Kembridž u kome se nalaze čuveni Harvard univerzitet, kao i još čuveniji Massachusetts Institute of Technology (MIT)
Boston je osnovan 1630. godine dolaskom Engleza na poluostrvo Šomut. Tokom Americke revolucije, krajem 18. veka, Boston je bio poprište mnogih važnih bitaka i politickih prevrata, poput Bostonskog masakra i Bostonske cajanke. Nekoliko bitaka tokom revolucije su se odvijale u samom centru današnjeg grada – opsada Bostona i bitka kod Bunker Hila. Nakon revolucije, Boston je postao važan saobracajni centar sa svojom lukom na Atlantskom okeanu. Boston godišnje poseti više od 16 miliona turista. Boston Logan International Airport (BOS) je kapija Nove Engleske i grada Bostona. Sve velike evropske kompanije imaju letove do Bostona Do aerodroma možete doći autobusima - Silver Line ili Blue Line (2 USD), a takodje i taksijem (cena oko 25 USD). Sve velike avio kompanije imaju letove do Bostona.  Najpovoljnije avio karte za Boston se mogu naći iz Londona, a cena se u zavisnosti od sezone kreće izmedju 400 i 700 EUR.
Šta videti
1. The Freedom Trail 
2. Fenway Park 
3. Cambridge 
4. Beacon Hill 
5. Newbury Street 
Ne propustite ni pogled sa doka na okean, Quincy Market,Newbury Street pun turista i pogledajte ceo grad sa Prudental centra .

Preporučujemo:

izaberite jedan od 200 hotela u Bostonu

Vi ste ovde: putujemo.info GRADOVI Severna Amerika Boston