500 najboljih hotela u Tunisu

Rezervišite već danas, bez depozita - Platite u hotelu

Odmor u Tunisu: HAMAMET

Hamamet je prva turistička destinacija u Tunisu. Nalazi se na jugoistočnom delu severnog poluostrva Kap Bon u regionu Nabel, na severnoj granici zaliva Hamamet. Omiljena je destinacija za starije parove kao i porodice jer noćnog provoda nema baš u onom obliku koji postoji u evropskim letovalištima.

Postoje tematske večeri, uglavnom posvećene arapskoj kulturi i običajima.
Plaže su opremljene rekvizitima za sve moguće vodene sportove.

Turistčka zona je podeljena u dva dela:
Severni Hamamet, najmanji i najstariji deo grada proteže se sve do Nabela.Ovde možete upoznati "dušu" Tunisa. Od arhitekture pa sve do nezaobilaznog cenjkanja po dućanima.
Jasmin Hamamet, najveći i najnoviji deo, nalazi se nekoliko kilometara jugozapadno od severnog Hamameta.Ovo je strogo turistički deo, bez mnogo tradicionalnog.

 

Najbolji periodi za boravak u Tunisu su kasno proleće i rana jesen. Izaberite jedan od 100 kvalitetnih hotela u Hamametu po izuzetno povoljnim cenama.Kao nezavisan turista, možete da planirate  i posetite, ukoliko želite i druge gradove (pogledaj sve gradove u Tunisu) -  Tunis (30 hotela), Bizerta, Midoun (17 hotela), Port El Kantaoui (17 hotela)Kako doći do Hamameta?

Nacionalni avio prevoznik Air Tunisia ima redovne letove iz svih većih evropskih gradova. JAT leti iz Beograda dva puta nedeljno (ponedeljkom za Tunis - TUN i četvrtkom za Monastir - MIR). Cene avio karata variraju od sezone i kreću se od 170 - 400 EUR sa svim taksama. Pre nego što kupite avio kartu, proverite cene koristeći naš pretraživač avio ponuda . Od aerodroma do hotela možete doći taksijem, hotelskim autobusima ili javnim prevozom, koji je veoma jeftin.

Preporučujemo:

 

Vi ste ovde: putujemo.info LETO 2017 MEDITERAN TUNIS Hamamet