HOTELI U NAJLEPŠIM GRADOVIMA BLISKOG ISTOKA

Rezervišite već danas, bez depozita
Platite u hotelu

 

AMAN hoteli i avio karte, online rezervacija: www.putujemo.info

AMAN HOTELI

hoteli u Amanu

Aman je glavni i najveći grad Jordana. izvanredna je baza za istraživanje ove zemlje.
U Amanu vas čeka 90 hotela različitih kategorija i cena. Uporedite cene i izaberite jedan od 90 hotela u Amanu. Takodje proverite raspoloživost i cene smeštaja u : Petri (30 hotela),ili glavnom lučkom gradu Jordana Akabi (28 hotela)
 

Preporučujemo:

izaberite jedan od 100 hotela u Dubaiu


Aman je doživeo velike promene u poslednjih nekoliko godina - postao je prava metropola, sa dobrim putevima, odličnim novim hotelima, restoranima i šoping centrima.Jedan je od turistički najposećenijih gradova na Bliskom istoku, a glavna atrakcija je stari deo grada, njegove uske i krivudave ulice i bezbrojni sukovi.
 
Najveći broj putnika u Aman i Jordan dolazi preko Queen Alia International Airport (AMM). Od aerodroma do grada možete ići taksijem (19 Jordanskih Dinara - $30), ili autobusom Airport Express , koji saobraća na svakih pola sata i košta JOD 2. Vožnja traje oko 45 minuta.
 
Avio karte za Aman se mogu naći po povoljnim cenama. Npr avio karta Sarajevo Aman košta 450-650 EUR. Iz Istanbula cena je 250 - 400 EUR, dok je cena avionske karte Beograd - Aman, u zavisnosti od sezone takodje 400-600 EUR (Turkish Airlines ili Lufthansa)