Banje u Madjarskoj - banja BUK

Banja Buk je jedno od najvećih i najatraktivnijih madjarskih lečilišta. Lekovite alkalne vode dolaze sa dubine od preko 1200 metara i bogate su sa kalcijumom, magnezijumom i fluoridom. Banja buk je skoro potpuno renovirana i gostima pruža vrhunske terapeutske i sve ostale wellness usluge tokom cele godine.


{besps}madjarska/buk1{/besps}

Smeštaj u banji BUK

Izaberite smeštaj u banji Buk: Pogledajte detaljne opise hotela, s fotografijama i utiscima posetilaca. Cene prenoćišta se, u zavisnosti od hotela i sezone kreću od €20 do €160. Da biste videli tačne cene, u boks za pretragu na desnoj strani, upišite ime destinacije (u ovom slučaju Buk) kao i datume dolaska i odlaska, ili jednostavno kliknite ovde da vidite sve hotele u Buku. Sve pretrage se vrše u realnom vremenu, a dobijeni rezultati se mogu sortirati po ceni, broju zvezdica hotela, popularnosti itd. Za sve rezervacije dobijate instant konfirmaciju. Rezervisanje je potpuno besplatno, bez ikakvih depozita ili taksi sa garantovano najnižom cenom. Plaćanje se uvek vrši direktno u hotelu. Po povratku, možete dati ocenu objekta u kome ste boravili i dati svoj opis

 

Buk Info

Sama banja je locirana na 14 hektara i ima više od 27 bazena sa lekovitom vodom. Banjski park je oaza mira i tišine, a u njemu se nalazi i pokriveni bazen, koji je otvoren tokom cele godine.
Localne znamenitosti : Dvorac Szapáry , luteranska i katolička crkva, živopisni gradići: Szombathely, Kőszeg i Sopron

Indikacije / Kontraindikacije

Banja Buk je izvanredna pomoć u lečenju svih vrsta lokomotivnih, ginekoloških i respiratornih bolesti. Takodje, ukoliko se pije, mineralna voda iz banje Buk pomaže i pri gastroenterološkim smetnjama.

Preporučujemo sledeće hotele u banji Buk :

hunguest
Hotel Hungueststar4
Banja BUK, Madjarska


cena noćenja od ......€60
Buk Hotel Info and Booking
birdland
Hotel Birdlandstar5
Banja BUK, Madjarska


cena noćenja od ......€90
Buk Hotel Info and Booking
corvus
Hotel Corvusstar4
Banja BUK, Madjarska


cena noćenja od ......€54
Buk Hotel Info and Booking
danubius
Hotel Danubius star4
Banja BUK, Madjarska


cena noćenja od ......€60
Buk Hotel Info and Booking