HOTELI U NAJLEPŠIM GRADOVIMA BLISKOG ISTOKA

Rezervišite već danas, bez depozita
Platite u hotelu

 

DUBAI hoteli i avio karte, online rezervacija: www.putujemo.info

DUBAI HOTELI

 

Dubai je pre 60 godina bio obično ribarsko selu. Poslednje decenije je procvetao i postao jedna od najprestižnijih turističkih destinacija. 
Izbor hotela u Dubaiu je izuzetan . Očekuje vas 500 hotela po cenama od 20 EUR pa sve do 1000 i više EUR po noćenju. Uporedite cene i izaberite jedan od 500 Dubai hotela.
Takodje proverite raspoloživost i cene smeštaja u susednim emiratima: Šardža - Sharjah (60 hotela), Abu Dabi - Abu Dhabi (80 hotela)

Preporučujemo:

izaberite jedan od 100 hotela u Dubaiu
Dubai je pustinjski grad sa fenomenalnom infrastrukturom. Njegov položaj (5 sati leta iz Evrope i 3 sata od indijskog subkoninenta) učinili su ga idealnom destinacijom za šoping, kratke odmore i razne aktivnosti.I pre nego što je postao toliko popularan, Dubai je bio poznat po svome duty free shop-u gde su se mogle kupiti najjeftinije cigarete i zlato.
 
Dubai je jedan od sedam emirata koji čine Ujedinjene Arapske Emirate. Drugi je po veličini nakon Abu Dhabija, a sa svojih 1 500 000 stanovnika najnaseljeniji je emirat. Samo 10% od ukupnog broja stanovnika čini lokalno stanovništvo. Broj stanovnika vrtoglavo raste – u posljednjih 10 godina se udvostručio.
 
U Dubaiju je sve naj: Grad prestiža za veliki broj turista iz vrhova svetske elite kojeg godišnje poseti oko 5 miliona turista. Grad u kome se nalazi najveći hotel na svetu i jedini hotel sa 7 zvezdica. Dubai, jedini na svetu ima šoping centar sa stazom za skijanje, jedini koji ima veštački napravljeno poluostrvo u obliku palme i ostrva koja zajedno prave izgled cele zemaljske površine.
 
Aerodrom Dubai International(DXB) je najveći i najprometniji na srednjem istoku. Avio karte za Dubai su prilično povoljne. Iz Beograda ima direktnih letova, a cena avio karte Beograd - Dubai je obično od 250-400EUR