MALDIVI- 320 apartmana i hotela

Rezervišite već danas, bez depozita - Platite u hotelu

Odmor na MALDIVIMA

Maldivi se nalaze u sred Indijskog okeana, 1100 kilometara istočno od Šri Lanke, na ekvatoru.
Sunce, pesak i more: hiljadu "Robinson Kruso" ostrva. 

Ogromne lagune sa bezbrojnim nijansama plave i tirkizne i blistave, podvodne koralne "bašte", su idealna kombinacija za idealan odmor.
Tih 1000 malih koralnih ostrva su povezana u arhipelag od 26 većih atola, na površini od 800 x 100 km. Od toga oko 200 ostrva je naseljeno, a oko 90 su ekskluzivna letovališta.
Maldivi su poznati po jedinstvenoj lepoti ne samo na površini, već i ispod vode. Roniti na Maldivima je poseban doživljaj. Topla voda tokom cele godine, obilje i raznovrsnost života, kao i vidljivost od 50 metara, su jedinstveno iskustvo i mnogi posetioci se vraćaju na Maldive isključivo zbog toga.
 

Klima

Topla i vlažna. Temperature se tokom cele godine kreću izmedju 29 i 32 stepena Celzijusa.
 

Šta obući

Pamučne majce i lagana obuća su sasvim dovoljni. Nema potrebe da prenatrpavate svoje kofere. Preporučuje se da tokom posete prestonici Male, žene nose skromnu odeću (Maldivi su islamska zemlja)
 

Stanovništvo

Oko 270 000. Izuzetno gostoljubivi i prijateljski nastrojeni ljudi.
 

Kako doći na Maldive.

Veliki broj avio kompanija leti do Maldiva - aerodrom Male (MLE). Postoje redovne i čarter linije. Trenutno najpovoljnije karte se mogu naći na letovima iz Londona (Sri Lankan leti za oko 600 EUR), Moskve (Indian Airways 600 EUR), Ciriha (Emirates 700 EUR) ili Istanbula (Emirates 780 EUR), dok je cena iz Beograda, oko 1100 EUR. Proverite cene koristeći naš pretraživač avio karata

Preporučujemo:

Vi ste ovde: putujemo.info LETO 2017 JUŽNA MORA Maldivi