AVIONSKE KARTE

Tražite avionske karte?

Sve što treba da uradite je da upišete vaše destinacije i datume, a mi radimo sve ostalo. Pretražujemo za vas desetine hiljada ponuda sa nekoliko stotina turističkih sajtova (tačnije u svakom trenutku ima oko 600 hiljada ponuda za letove širom sveta koje nudi oko 600 avio kompanija i 300 velikih turističkih agencija). Za svega nekoliko sekundi pronalazimo sve ono što ispunjava unete kriterijume. Na vama je da izaberete ono što vam najviše odgovara, a mi vas onda prebacujemo do agencije ili avio kompanije koju ste izabrali.

Putujemo.info je pretraživač putovanja (Travel Search Engine ili Travel Comparasion Site). I to veoma moćan. U stvari, ma koliko neskromno zvučalo, jedan od najboljih na svetu. Naravno nismo jedini, postoji još nekoliko pretraživača sličnih kvaliteta, ali jednostavno, boljih nema.

Uporedite nas sa bilo kojom domaćom ili svetskom turističkom agencijom (klasičnom ili internet). Proverite njihove ponude, a onda to uporedite sa rezultatima naše pretrage. Videćete da možete da uštedite ozbiljnu sumu novca.Zašto je naša pretraga tako dobra?

  • Zato jer smo mi potpuno nezavisni. Nismo vezani ni za jednu avio kompaniju (doduše reklamiramo nekoliko), niti ni za jednu turističku agenciju.
  • Mi nismo turistička agencija i ne prodajemo avionske karte. Jednostavno, mi samo pretražujemo ponudu avionskih karata na internetu i povezujemo vas sa onim ko ima najbolju ponudu.

Popularne destinacije:

Prošlog meseca je skoro 10 hiljada ljudi koristilo putujemo.info da pronadje najpovoljnije avionske karte za sve destinacije na svetu.

Najtraženije avionske karte:

cirih - beograd beograd  -frankfurt cirih - london dubai - beograd
london - beograd stokholm - sarajevo minhen - cirih sarajevo - istanbul
vankuver - beograd beograd - rim amsterdam - sarajevo beograd - beč
njujork - beograd zagreb - frankfurt prag - sarajevo budimpešta - cirih
melburn - skoplje toronto - sarajevo beograd - cirih beograd - čikago

Informacije o aerodromima i letovima

Zanima vas: Koje avionske kompanije lete do pojedinih aerodroma? Koliko košta prevoz taksijem do aerodroma? Dolasci i odlasci "uživo", kašnjenja i odloženi letovi. Čak imate mogućnost da uživo pratite poziciju aviona (uglavnom važi za letove u USA i Evropi).

Za sve ovo posetite naše stranice posvećene aerodromima:

 


Amsterdam (AMS) Cirih - Zurich (ZRH) Njujork - New York (JFK) Toronto (YYZ)
Beč - Vienna (VIE) Sidnej - Sydney (SYD) Rim - Rome (FCO) Pariz - Paris (CDG)
Moskva - Moscow (SVO) Frankfurt (FRA) London (LHR)(LCY)(LGW)  Beograd (BEG)
       
       
       
       
       

 


Vi ste ovde: putujemo.info AVIO KARTE