HOTELI U NAJLEPŠIM GRADOVIMA DALEKOG ISTOKA

Rezervišite već danas, bez depozita
Platite u hotelu

MAJAMI hoteli i avio karte, online rezervacija: www.putujemo.info

MAJAMI HOTELI

hoteli u MAJAMIJU

Najveći broj ljudi misli da je Majami grad zabave i igara baziranih na turizmu. Majami jeste zabavan, ali je i mnogo više od toga. Manje je poznato da je on i finansijski centar i da se u njemu nalazi najveća koncentracija internacionalnih banaka u Americi. 
Majami je i grad sa najviše stranaca - oko 60% njegovog stanovništva je rodjeno u inostranstvu. Nije nikakvo čudo da Majami zovu prestonicom Latinske Amerike.
Hoteli u Miamiju su dobri , a cene noćenja su povoljne.Jako dobri hoteli se mogu naći po ceni od 40 - 60 EUR.

Preporučujemo:

izaberite jedan od 200 hotela u Las Vegasu
Aerodrom
Međunarodni aerodrom u Miamiju (MIA) je jedan od najprometnijih aerodroma na svetu. Iima godišnji promet od preko 35 miliona putnika. Prema stranom saobraćaju ovo je treći aerodrom u SAD (ispred njega su aerodrom JFK u Njujorku i LAX u Los Anđelesu), i sedmi u svetu. Aerodrom je povezan stalnim letovima s preko 70 gradova u Severnoj i Južnoj Americi, Evropi i Bliskom istoku.
Najpovoljnije avio karte za Majami se mogu naći iz Londona, a cena se u zavisnosti od sezone kreće izmedju 400 i 700 EUR. Avio karte iz Beograda za Majami, sa jednim presedanjem u Londonu obično koštaju od 700-1100 EUR. Pre nego što kupite kartu, proverite cene koristeći naš pretraživač najpovoljnijih avio tarifa.
Šta videti
South Beach
Metrozoo
Vizcaya Museum and Gardens
Calle Ocho
Tematski Parkovi - Seaquarium ,Parrot Jungle, Everglades Safari Park i Monkey Jungle.