PUKET - 120 apartmana i hotela

Rezervišite već danas, bez depozita - Platite u hotelu

Odmor na Tajlandu: PUKET

Puket(Phuket) nudi toliko toga da se vidi, poseti i doživi, da je potrebno dobro isplanirati boravak na ovom ostrvu. Od jahanja na slonovima, preko golfa, do večere na kineskim džunkama.

 Ako i preskočite sve atrakcije, predivne plaže, čisto more i izuzetna gostoljubivost će biti dovoljni da provedete nezaboravan odmor.

Kako doći na Puket
Do Bangkoka (BKK) lete sve velike svetske avio kompanije, tako da se mogu pronaći veoma povoljne tarife.(Za pronalaženje najjeftinijih avio karata koristite naš pretraživač).
Iz Frankfurta (FRA) se mogu naći letovi i za manje od 400 EUR, dok iz Londona i Moskve možete leteti do Bangkoka za oko 500 EUR. Kada ste već u Bangkoku odvojite bar tri dana, da obidjete ovaj fascinantni grad. Rezervišite smeštaj u jednom od 600 hotela koji vam stoje na raspolaganju.

Direktan let od Frankfurta do Puketa (HKT) preko Thai Airways-a se može naći za oko 700 EUR
Od Bangkoka do Puketa (HKT) ima desetak letova dnevno. Low cost kompanije (npr Air Asia, Bangkok Airwas) nude povratne karte po ceni od 60 -150 EUR.
Puket je sa Bangkokom povezan i autobuskim linijama, a putovanje traje oko 14 sati. Cena po osobi je od 20 - 30 EUR (visoko kvalitetni autobusi).

Smeštaj
Hoteli u Puketu su prilagodjeni svim ukusima i budžetima. Generalno gledano, oni sa  tri i više zvezdica su veoma kvalitetni.U ponudi je više od 500 kvalitetnih hotela na Puketu.. Cene su zaista povoljne. Možete naći dobro prenoćište i za 10 EUR, dok vam 20-30 Eura po noći obezbedjuje zaista kvalitetan smeštaj. Najluksuzniji apartmani koštaju i do 500 EUR po noćenju.

Preporučujemo:

 

Vi ste ovde: putujemo.info LETO 2017 JUŽNA MORA Puket