HALKIDIKI- 1000 apartmana i hotela

Rezervišite već danas, bez depozita - Platite u hotelu

Leto u Grčkoj: HALKIDIKI

Sunce, plaže, mali zalivi i pitoreskna sela, čine sliku današnjeg Halkidikija.
Kasandra je najzapadnije poluostrvo na Halkidikiju, najbliže je Solunu i turistički najrazvijenije. Ovde ćete naći sve što je potrebno za kompletan letnji odmor- od zabave, sportova na vodi, ali i mir i tišinu.
Sitonija se nalazi u sredini. Preporučujemo je ljubiteljjima prirode i onima koji bi da na kratko, pobegnu od civilizacije.
Poslednji u nizu je Atos (Agion Oros - Sveta Gora). Njegova lepota je očaravajuća. U 15 veku na Atosu je bilo 40 manastira i skoro 40 hiljada monaha. Danas je taj broj sveden na 1700. Sveta Gora ima poseban status i u nju se može ući samo sa posebnom dozvolom. Svi ostali mogu da doju do Uranopolisa (Nebeski Grad) i da obidju Atos brodom.
Halkidiki je popularan i zbog toga što nudi  veoma povoljan i kvalitetan smeštaj. Nudimo vam da pogledate, izaberete i  po najpovoljnijim cenama rezervišete jedan od nekoliko stotina apartmana i hotela na Halkidikiju.
Do Halkidikija možete stići svojim kolima ili avionom do Soluna (SKG). Povratna karta iz Beograda trenutno košta oko 270EUR (polasci u junu, preko Rima), dok je direktan let iz Budimpešte oko 170 EUR. (proverite cene avionskog prevoza koristeći naš pretraživač).  U Solunu postoji poseban autobuski terminal odakle kreću samo autobusi za Halkidiki. Do mesta Kalitea ide desetak autobusa dnevno, vožnja traje oko 1 i po sat, a karta je 8-10EUR.

Preporučujemo:

Vi ste ovde: putujemo.info LETO 2017 GRČKA Halkidiki