Wellness u Sloveniji -ROGAŠKA SLATINA wellness.putujemo.info

Terme ROGAŠKA SLATINA - wellness u Sloveniji

Rogaška Slatina je poznato lečilište u Sloveniji, sinonim za zdravlje i osjećaj zadovoljstva. Istorija banje Rogaška Slatina datira još iz srednjeg veka kada su čudesnu moć rogaške mineralne vode analizirali tadašnji alhemičari, a izvori su postali popularni u 17. veku. Rogaška Slatina je svega 100 km udaljena od Ljubljane, 60 km od Maribora i 80 km od Zagreba. Mesto koje više od 400 godina privlači ljude željne zdravlja i prijatnog boravka u opuštajućoj prirodnoj okolini i inspirativnoj tradiciji bogatog kulturnog života.Danas je Rogaška Slatina poznata po vrhunskom kvalitetu usluga i za najzahtijevnije goste. 

{besps}SLOVENIJA/rogaska1{/besps}

Rogaška Slatina - Hoteli i apartmani

Komforni smeštaj se može naći u tri visoko kvalitetna hotela, koji su renovirani i dizajnirani da zadovolje potrebe i najprobirljivijih gostiju. Izaberite jedan od nekoliko veoma kvalitetnih hotela u banji Rogaška Slatina i okolini.  Za sve rezervacije dobijate instant konfirmaciju. Rezervisanje je potpuno besplatno, bez ikakvih depozita ili taksi i sa garantovano najnižom cenom. Plaćanje se uvek vrši direktno u hotelu. Po povratku, možete dati ocenu objekta u kome ste boravili i dati svoj opis

Informacije o termama Rogaška Slatinai

Zahvaljujući blagoj klimi i predivnoj okolini Rogaška Slatina je mesto koje su u davnoj prošlosti neprestano posećivali mnogi članovi evropske elite (kralj Aleksandar, car Franz Jozef,  ban Petar Zrinski, kompozitor Franz List i mnogi drugi). Energetski centar lečilišta je paviljon s izvorom jedinstvene i magnezijem neobično bogate mineralne vode poznate pod nazivom Donat Mg. Voda sadrži preko 1000mg magnezijuma i po tome je najbogatija na svetu. Terme u Rogaškoj Slatini su veoma dobre za lečenje reume, problema sa zglobovima, slabe cirkulacije, kao i pri postoperativnom oporavku i posle preloma kostiju.

Preporučujemo sledeće hotele u banji Rogaška Slatina:

lotusTerme
Hotel Lotus Termestar4
ROGAŠKA SLATINA, Slovenija


cena noćenja od ......€70
ROGAŠKA SLATINA, Slovenija Hotel Info and Booking
styria
Hotel Styriastar4
ROGAŠKA SLATINA, Slovenija


cena noćenja od ......€100
ROGAŠKA SLATINA, Slovenija Hotel Info and Booking
strosmajer
Hotel Strossmayerstar4
ROGAŠKA SLATINA, Slovenija


cena noćenja od ......€60
ROGAŠKA SLATINA, Slovenija Hotel Info and Booking
Vi ste ovde: putujemo.info BANJE BANJE U SLOVENIJI Rogaška Slatina