PATAJA - 200 apartmana i hotela

Rezervišite već danas, bez depozita - Platite u hotelu

Odmor na Tajlandu: PATAJA

Pataja (Pattaya) je od malog ribarskog sela, u koje su prvo počeli da dolaze američki vojnici, postala internacionalni turistički centar, koji funkcioniše 24 sata dnevno, 365 dana u godini.

Plaža u Pataji je dugačka 4 kilometra i pruža mogućnosti za sve vodene aktivnosti. Južni deo plaže je načičkan restoranima, prodavnicama i barovima.
Ukoliko vam je to naporno i želite mir i opuštanje, mnogobrojni brodići će vas prebaciti do obližnjih koralnih ostrva, gde možete uživati u plivanju ili razgledanju korala. U blizini je i plaža Jomtien (prilagodjena je i za porodični odmor), koja je mirnija od plaže u Pataji, a severnije je Wong
Prachan
plaža - potpuno mirna, bez prodavnica i noćnih barova.

Kako doći do Pataje
Do Bangkoka (BKK) lete sve velike svetske avio kompanije, tako da se mogu pronaći veoma povoljne tarife.(Za pronalaženje najjeftinijih avio karata koristite naš pretraživač).
Iz Frankfurta (FRA) se mogu naći letovi i za manje od 400 EUR, dok iz Londona i Moskve možete leteti do Bangkoka za oko 500 EUR. Kada ste već u Bangkoku odvojite bar tri dana, da obidjete ovaj fascinantni grad. Rezervišite smeštaj u jednom od 600 hotela koji vam stoje na raspolaganju.

Pataja je izuzetno dobro povezana sa Bangkokom. Najbolje je uzeti autobus (prva klasa - klima, toalet), koji na svakih pola sata polaze sa Ekamai ili Mon Chit stanice u Bangkoku. Vožnja traje, u zavisnosti od saobraćajne gužve, oko 2 sata i košta 110 - 150 Bahta. Postoji i mini bus koji vas vozi direktno do vašeg hotela, po ceni od oko 300 - 400 Bahta  (1 EUR = 40 Bahta). Cena taksija je 1100 -1500 Bhata. Ukoliko ste avanturistički raspoloženi, možete putovati i vozom, a treća klasa će vam pružiti nezaboravno iskustvo (cena oko 30 Bahta).

Smeštaj
Hoteli u Pataji su prilagodjeni svim ukusima i budžetima. Generalno gledano, oni sa, ili više, od tri zvezdice su veoma kvalitetni.U ponudi je oko 250 hotela u Pataji i susednom Jomtien-u. Cene su zaista povoljne. Možete naći dobro prenoćište i za 10 EUR, dok vam 20-30 Eura po noći obezbedjuje zaista kvalitetan smeštaj.

Preporučujemo:

 

Vi ste ovde: putujemo.info LETO 2017 JUŽNA MORA Pataja