TERME ČATEŽ - wellness u Sloveniji

Informacije o banji Čatež

Sama banja nalazi se neposredno iza hrvatsko-slovenačke granice, ima par hotela, a zahvaljujući autoputu, do nje se iz Beograda stiže za nepunih pet sati vožnje. Banja Čatež ima deset bazena čije se termalne vode razlikuju po temperaturi (od 26 do 36 stepeni). Tu su i vodopadi, tobogani, veštački rečni tokovi, dečiji bazen «Ostrvo Pirata», «Sauna park» sa osam različitih sauna, kao i zdravstveni centar i cenar lepote sa zadivljujućim rimskim kupatilom i različitim vrstama masaža. Pored vodenih programa rekreacije terme nude i kvalitetan smeštaj i uslugu u mnogobrojnim hotelima kao i aktivan odmor u Sportskom rekreacionom centru, golf terene u Mokricama, a za ljubitelje kocke tu je i Grand Casino Lido Terme Čatež.Kompleks je podeljen na Letnju ( od aprila do oktobra ) i Zimsku termalnu rivijeru (dostupna tokom cele godine)

{besps}SLOVENIJA/catez/banja{/besps}

 

Hoteli i apartmani u banji Čatež

Izaberite smeštaj u banji Čatež: Detaljni opisi hotela, s fotografijama i utiscima posetilaca. Cene prenoćišta se, u zavisnosti od hotela i sezone kreću od €70 do €130.
Da biste videli tačne cene,jednostavno kliknite na izabrani hotel i zatim upišite datume putovanja. Sve pretrage se vrše u realnom vremenu, a dobijeni rezultati se mogu sortirati po ceni, broju zvezdica hotela, popularnosti itd.
Za sve rezervacije dobijate instant konfirmaciju. Rezervisanje je potpuno besplatno, bez ikakvih depozita ili taksi i sa garantovano najnižom cenom. Plaćanje se uvek vrši direktno u hotelu.
Po povratku, možete dati ocenu objekta u kome ste boravili i dati svoj opis

Indikacije i kontraindikacije

Sve reumatoidne bolesti i svi degenerativni oblici lokomotornog aparatusa.Pomaže i kod neuroloških i ginekoloških problema.
Ne preporučuje se u slučaju infektivnih bolesti.

Preporučujemo sledeće hotele u banji Čatež:

odevak
Hotel Terme
Terme Čatež Slovenija


cena noćenja od ......€70
Terme Čatež u Sloveniji Info and Booking
odevak
Apartmani Terme Čatež
Terme Čatež Slovenija


cena noćenja od ......€70
Terme Čatež u Sloveniji Info and Booking