BAD GASTEIN - wellness u Austriji

Bad Gaštajn (Bad Gastein) je banja i skijaški centar u austrijskoj pokrajini Salcburg. Poznat je po svojim kvalitetnim hotelima, koji u kombinaciji sa termalnim vodama i čistim planinskim vazduhom pružaju izuzetne mogućnosti za relaksaciju i oporavak. Osim toga izuzetno je popularan i kao destinacija za zimski odmor, sa odličnim skijaškim stazama, na kojima se svake godine održavaju i takmičenja za svetski kup u skijanju.

{besps}AUSTRIJA/badgastein1{/besps}

Hoteli i apartmani u banji Bad Gastein

Izaberite smeštaj u banji Bad Gastein: Detaljni opisi hotela, s fotografijama i utiscima posetilaca. Cene prenoćišta se, u zavisnosti od hotela i sezone kreću od €30 do €130.
Da biste videli tačne cene, u boks za pretragu na desnoj strani, upišite ime destinacije (u ovom slučaju Bad Gastein)  kao i datume dolaska i odlaska, ili jednostavno kliknite ovde da vidite sve hotele u banji Bad Gastein. Sve pretrage se vrše u realnom vremenu, a dobijeni rezultati se mogu sortirati po ceni, broju zvezdica hotela, popularnosti itd.
Za sve rezervacije dobijate instant konfirmaciju. Rezervisanje je potpuno besplatno, bez ikakvih depozita ili taksi i sa garantovano najnižom cenom. Plaćanje se uvek vrši direktno u hotelu.
Po povratku, možete dati ocenu objekta u kome ste boravili i dati svoj opis

Informacije o banji Bad Gastein

Bad Gastein vam proža mogućnost da uživate u mnogim otvorenim termalnim bazenima. Temperatura vode od 37 do 41.5°C, sa visokim sadržajem radona i visoka vlažnost vazduha su elementi koji ovom mestu daju jedinstvenu terapeutsku klimu. Mineralna "gorka" voda se može i piti, a služi i za inhalaciju i ispiranje usne duplje, a koristi se i za čuvene termalne fango terapije. Posle svih terapija i fitnes programa, možete da uživate u kulinarskim specijalitetima ovog dela Austrije. Bad Gastein je veoma dobar i za porodične odmore sa manjom decom, a u tome prednjače poznate Alpen Therme.

Indikacije i kontraindikacije

Sve reumatoidne bolesti i svi degenerativni oblici lokomotornog aparatusa, artroza, oštećenja kičmenih pršljenova, neurološki problemi, kamen u žuči i bubregu, astma.

Preporučujemo sledeće hotele u banji Bad Gastein:

mondi
Hotel Mondistar4
BAD GASTEIN, Austrija


cena noćenja od ......€85
Bad Gastein Hotel Info and Booking
mozart
Hotel Mozartstar3
BAD GASTEIN, Austrija


cena noćenja od ......€50
Bad Gastein Hotel Info and Booking
pawlik
Hotel Pawlikstar3
BAD GASTEIN, Austrija


cena noćenja od ......€35
Bad Gastein Hotel Info and Booking
regina
Hotel Reginastar3
BAD GASTEIN, Austrija


cena noćenja od ......€52
Bad Gastein Hotel Info and Booking
solitude
Villa Solitudestar4
BAD GASTEIN, Austrija


cena noćenja od ......€45
Bad Gastein Hotel Info and Booking