PUTUJEMO.INFO - Kako vam možemo pomoći da pronadjete najpovoljniji hotel

Putujemo.info je prvenstveno izuzetno dobar pretraživač hotelskih ponuda. Osim hotela trudimo se da za vas pronadjemo i najpovoljnije avio karte, automobile za iznajmljivanje, pa čak i vozove.

Kada u formular za pretragu ubacite najosnovnije detalje i pritisnete dugme "pronadji", Putujemo.info kreće na posao: uporedjuje ponude sa više od 30 najvećih turističkih sajtova. Cene i raspoloživost prikazanih ponuda su upravo zbir onoga što bi dobili da ste pretraživali sve te sajtove jedan po jedan. Dakle ne samo da ste pronašli najbolju moguću ponudu, već ste za to potrošili i 30 puta manje vremena.

Dobijene rezultate možete vrlo lako da sortirate po ceni, popularnosti i ocenama posetilaca. Uz brojne filtere (broj zvezdica hotela, udaljenosti od centra, dodatni sadržaji), veoma lako ćete suziti rezultate pretrage i pronaći baš ono što vama odgovara.

Naravno to nije sve. Pokazaćemo vam gde možete tu idealnu sobu da rezervišete po najboljoj ceni i odvesti vas direktno do dotičnog sajta, gde ćete završiti posao.

I eto! - Upravo ste za svega nekoliko minuta pretražili 30-ak sajtova, pronašli i rezervisali idealan smeštaj po najboljoj ceni.onaTriA

Vi ste ovde: putujemo.info O NAMA Važno Šta mi radimo?