ZIMOVANJE U BUGARSKOJ


Skijanje_u_Bugarskoj_BANSKO
  Skijanje_u_Bugarskoj_BOROVEC
  Skijanje_u_Bugarskoj_PAMPOROVO
         

Zimovanje i skijanje u Bugarskoj su postali pravi hit u Evropi
Sve više velikih evropskih tour operatera ima u svojoj ponudi hotele u Bugarskoj. To i nije neko čudo s obzirom da je Bugarski turizam značajno napredovao u poslednjih nekoliko godina. Veliki broj hotela u poznatim skijaškim centrima Bugarske se može sada rezervisati putem interneta, što vama daje mogućnost da bez posredstva agencija rezervišete skijanje u Bugarskoj.

To vam omogućava da uštedite i do 200 EUR po nedelji boravka u jednom od hotela ili apartmana.

Predlažemo vam da pogledate ponudu sa naših strana. Možete slobodno da izaberete dužinu boravka koja vam odgovara (od 1 do 30 dana), kao i bilo koji datum - nije neophodno da vaš boravak započne i završi se za vikend.

Povrh svega, nema dodatnih boravišnih taksi, niti imate obavezu da uplatite akontaciju. Cena koju vam naš sistem izbaci je ona koju ćete i da platite. Nema skrivenih troškova. Plaćanje su u najvećem broju slučajeva vrši direktno u hotelu.

NAPOMENA: putujemo.info vam omogućava da pronadjete najpovoljniju hotelsku ponudu. Mi ne prodajemo niti vršimo usluge rezervacije smeštaja. Samo uporedjujemo ponude sa velikog broja turističkih sajtova. Kada pronadjete ono što odgovara vašem budžetu i ukusu, prebacujemo vas na taj sajt i tamo jednostavno možete da obavite rezevaciju.

Ovo je samo deo ogromne ponude zimskih centara u Bugarskoj. Kompletnu listu gradova sa stotinama hotela i apartmana možete pronaći ovde:

Hoteli u Bugarskoj

Izaberite mesto; Upišite datume, Broj osoba, Broj soba. Sortirajte dobijenu listu po ceni, lokaciji, popularnosti ili broju zvezdica i izaberite ono što vam odgovara.

Uporedite cene za izabrani hotel i kupite tamo gde je najjeftinije.
Proverite - isplati se!

BANSKO - zimovanje i skijanje

Skijanje u Bugarskoj Bansko


Brnsko nudi skijaške staze za sve ukuse: od onih blagih za početnike do  veoma strmih, za one koji dobro skijaju. Takodje, Bansko nudi i najdužu skijašku sezonu u Bugarskoj - od decembra pa sve do maja možetie skijati na postojanom snežnom pokrivaču.

Od svakog hotela u Banskom , saobraćaju autobusi do prvih ski liftova. Za manje od 20 minuta bićete na vrhu jedne od ski staza kojie se nalazie na  10-ak km od grada. Mođete da se spustite do samog grada na skijama ili snoubordu, ili sankama, koristeći prelepu ski stazu, dugu 16 km, koja prolazi kroz šumu i odgovara svim skijašima.
U ski centru  Bansko svi hoteli sa 4 zvezdice nude besplatno korišćenje bazena, fitnes-a, saune, ski garderobu, a mali, porodični hoteli ostavljaju tople uspomene na gostoprimstvo i na zimovanje u Banskom.

Opširnije...