WHISTLER - zimovanje u Kanadi

zima avio karte za Kanadu

 

Whistler (British Columbia, Canada) spada u red najkvalitetnijih svetskih skijaških centara. Potvrda toga je i činjenica da  se OLIMPIJSKE IGRE 2010 upravo održavaju u Whistler-u. Gosti će tu pronaći sve ono što im treba. Skijaška sezona traje od novembra, pa sve do maja. S obzirom da postoji i glečer, možete skijati i u sred leta.

Nudimo vam da izaberete jedan od čak 85  hotela. Dve osobe će sedam dana boravka u Whistler-u platiti od 700 EUR do 2000 EUR.

 

 

   WHISTLER HOTELI

    

 

 

Najbliži internacionalni aerodrom je Vankuver (oko 2 sata vožnje), gde možete i rentirati automobil.
Najpovoljnije avionske karte za Vankuver u Kanadi, možete pronaći  ovde.

 

 

LAKE PLACID - zimovanje u Americi

ZIMA lake placid, AVIO KARTE ZA USA I KANADU NJUJORK

 

Lejk Plesid (Lake Placid) je veoma poznato zimsko odredište za zaljubljenike u skijanje. Nordijsko skijanje, alpsko skijanje, bob staze, saonice - sve što poželite možete naći ovde.
Velik je  izbor hotela i pansiona, sa cenama od 240 EUR do 1200 EUR za boravak od  7 dana za 2 osobe.

 

   LAKE PLACID HOTELI

    

 

 

Najbliži internacionalni aerodrom je Albany (ALB) u državi Njujork, gde možete i rentirati automobil. Lejk Plesid ima i svoj lokalni aerodrom.
Najpovoljnije avionske karte za USA I Kanadu, možete pronaći  ovde.

 

ASPEN - zimovanje u Americi

Zima Aspen jevtine avio karte za Denver USA

 

Aspen (Kolorado)  je najpoznatiji i najpopularniji zimski centar u Americi. U stvari toliko je popularan - da je već izašao iz mode. Dakle, zaboravite na to da ćete možda videti neku od holivudskih zvezda ili poznatog sportistu, na skijalištima u Aspenu. Ali ako odete na zimovanje u Aspen, znajte da vas očekuje izvanredno skijanje, na izvanrednim stazama.
Nudimo vam da izaberete jedan od 56 hotela. Dve osobe će sedam dana boravka u Aspenu platiti od 925 EUR do 4270 EUR  u Hotelu Little Nell, koji je na Forbes-ovoj listi od 5 najboljih "zimskih" hotela.

 

   ASPEN HOTELI

    

 

 

Najbliži internacionalni aerodrom je Denver Kolorado (oko 350km), gde možete i rentirati automobil. Aspen ima i svoj lokalni aerodrom.
Najpovoljnije avionske karte za USA I Kanadu, možete pronaći  ovde.

 

LAKE TAHOE - zimovanje u Americi

LAKE tahoe ZIMA, povoljne avio karte za USA San Francisko

 

Jezero Taho (Lake Tahoe) nudi skijanje zajedno sa svim ostalim pogodnostima koje pruža njegova lokacija. Predivne planine, jezero sa parobrodom I naravno, s obzirom da se delom nalazi u Nevadi, mogućnost da oprobate sreću u jednom od kazina.
Velik izbor smeštaja – 77 hotela, sa cenama od 240 EUR do 1200 EUR za boravak od  7 dana za 2 osobe.

 

   LAKE TAHOE HOTELI

    

 

Lake Tahoe se nalazi na 4 sata vožnje od San Franciska. Možete Koristiti aerodrome u Las Vegasu ili Reno-u. Ukoliko rentirate automobil,  očekuje vas oko 45 minuta vožnje do izabranog hotela.
Najpovoljnije avionske karte za USA I Kanadu, možete pronaći  ovde.

Vi ste ovde: putujemo.info ZIMOVANJE (2) USA i KANADA