Garancija najniže cene

Putujemo.info nije turistička agencija i ne prodaje  turističke usluge. Mi smo posrednik koji posetiocima našeg sajta omogućava da brzo i lako pronadju i rezervišu hotele u najboljim i najpoznatijim turističkim destinacijama sveta. Sve rezervacije koje se izvrše preko booking.com-a, najvećeg evropskog provajdera hotelskog smeštaja, imaju "garanciju najniže cene koja se može naći na internetu". Rezervacije su besplatne, neće Vam biti naplaćene nikakve takse. Čak su i otkazivanja već rezervisanog smeštaja besplatna (ukoliko se obave na vreme, u skladu sa politikom svakog pojedinačnog hotela). Plaćanje se vrši direktno u hotelu, a kreditna kartica se prilikom online rezervacije koristi samo kao garancija da ćete se u dogovoreno vreme pojaviti u hotelu. Svi serveri preko kojih se rezervacija vrši su izuzetno sigurni i Vaši lični podaci su potpuno zaštićeni.

Garantovano najbolja cena

Nudimo vam najniže moguće cene rezervacija. Garantovano.

(Preuzeto sa zvaničog sajta booking.com-a)

 
Našli ste isti smeštaj na drugom veb sajtu po nižoj ceni? Ponudićemo vam istu cenu ukoliko:
 1. već imate rezervisan smeštaj preko Booking.com-a…zato nemojte otkazivati svoju rezervaciju!
 2. ste kontaktirali naš korisnički servis nakon izvršene rezervacije.
 3. je po datoj nižoj ceni moguće rezervisati onlajn i ukoliko je cena još uvek dostupna u trenutku naše provere.
 4. se uslovi rezervisanja po toj nižoj ceni poklapaju sa uslovima koje vam je ponudio Booking.com. To podrazumeva:
 • Isti smeštajni objekat
 • Isti tip sobe (odnosno smeštajne jedinice)
 • Iste datume prijavljivanja i odjavljivanja
 • Ista pravila vezana za sobe (npr. plan obroka, pravila otkazivanja, itd.)
 • Ukoliko ne možemo da izravnamo cenu zbog nekog od 4 navedena uslova, zadržavate već postojeću rezervaciju - zajedno sa pravilima otkazivanja.
 
NAPOMENA: Ukoliko želite da otkažete rezervaciju, možete to uvek da uradite. Čak i u slučaju da nemate pravo  otkazivanja (ukoliko ste rezervisali last minute ponudu ili sobu bez mogućnosti povraćaja novca), uvažićemo vaš zahtev. Pobrinite se samo da nas kontaktirate u roku od 24h od trenutka rezervacije.
 
Garancija najbolje cene ne važi ukoliko..
1. Rezervišete preko veb sajta na kojem se ne otkriva o kakvom je smeštaju reč dok ne izvršite rezervaciju...
2. …ili ukoliko rezervišete putem ili u kombinaciji sa:
 • Povoljnijim cenama za članove
 • Popustom za česte boravke
 • Bodovima za lojalnost
 • Drugim programima po principu 'nagrađivanja' ili specijalnim ponudama koje obezbeđuje ugostitelj

Šta vi možete da uradite?

Nemojte više gubiti sate i dane pretražujući stotine turističkih sajtova u potrazi za potencijalno fantastičnom ponudom. Ako takva ponuda postoji na internetu onda će je Putujemo.info i pronaći.

Ukoliko vam se ono što nudimo dopada, podelite to sa prijateljima - želeli bi smo da i njima pomognemo da pronadju idealan smeštaj za njihovo sledeće putovanje.pronadjite najpovoljniju hotelsku ponudu

Šta mi ne radimo?

Putujemo.info nije turistička agencija. Mi ne prodajemo niti imamo na raspolaganju hotelske sobe. Za razliku od većine drugih sajtova, mi prikazujemo rezultate pretrage koji nisu pod uticajem plaćenih prikazivanja, tako da ni jedan hotel nema prioritet nad bilo kojim drugim.onaTriB

Šta mi radimo?

Putujemo.info je prvenstveno izuzetno dobar pretraživač hotelskih ponuda. Osim hotela trudimo se da za vas pronadjemo i najpovoljnije avio karte, automobile za iznajmljivanje, pa čak i vozove.

Kada u formular za pretragu ubacite najosnovnije detalje i pritisnete dugme "pronadji", Putujemo.info kreće na posao: uporedjuje ponude sa više od 30 najvećih turističkih sajtova. Cene i raspoloživost prikazanih ponuda su upravo zbir onoga što bi dobili da ste pretraživali sve te sajtove jedan po jedan. Dakle ne samo da ste pronašli najbolju moguću ponudu, već ste za to potrošili i 30 puta manje vremena.

Dobijene rezultate možete vrlo lako da sortirate po ceni, popularnosti i ocenama posetilaca. Uz brojne filtere (broj zvezdica hotela, udaljenosti od centra, dodatni sadržaji), veoma lako ćete suziti rezultate pretrage i pronaći baš ono što vama odgovara.

Naravno to nije sve. Pokazaćemo vam gde možete tu idealnu sobu da rezervišete po najboljoj ceni i odvesti vas direktno do dotičnog sajta, gde ćete završiti posao.

I eto! - Upravo ste za svega nekoliko minuta pretražili 30-ak sajtova, pronašli i rezervisali idealan smeštaj po najboljoj ceni.onaTriA

Odgovori na najčešće postavljana pitanja

Ovde možete naći nekoliko korisnih informacija, koje će vam olakšati pronalaženje idealnog hotela. Bez obzira da li vam je potrebna soba u Parizu, Sidneju, Johanesburgu, Suvi, Abudzi, Montevideu ili bilo gde drugde na svetu, imate mogućnost da pretražite više od 200 hiljada hotela na 20 hiljada destinacija širom sveta sa 30-ak najvećih i najboljih turističkih vebsajtova.
Putovanje u nove krajeve je zabava, zašto i pretraga ne bi bila isto to!
 

Opšta pitanja

Pretraga

Hotelske Rezervacije

Vi ste ovde: putujemo.info O NAMA Važno