500 najboljih apartmana i hotela na Jadranu

Rezervišite već danas, bez depozita - Platite u hotelu

SIDNEJ HOTELI

hoteli u Sidneju
Kada se pomene Australija, većina ljudi prvo pomisli na Sidnej (Sydney). Zgrada opere (Sydney Opera House) i most u luci (Sydney Harbour Bridge) su dve najpoznatije slike koje se vezuju za modernu Australiju. 
Na vama je da se odlučite koja vam lokacija odgovara - blizu plaže Bondi, sa pogledom na luku ili u centru grada. Hosteli, B&B ili renomirani hoteli, sve je izuzetno lako odabrati koristeći naš pretraživač hotela. Cene se kreću od 13 EUR po noći (izuzetno dobri hosteli i apartmani u centru grada), pa sve do 400 EUR (Hyatt).

Opširnije...

MELBURN HOTELI

hoteli u Melburnu

Melburn (Melbourne) je drugi grad po veličini u Australiji. Ukratko se može opisati kao grad kulture i sporta. Glavne karakteristike su mnogobrojni muzeji, galerije, pozorišta, reka Yarra koja protiče kroz sam centar grada, kao i njegovi stanovnici koji su došli sa svih strana sveta. Svake godine Melburn je domaćin teniskog turnira Australian open, kao i trka Formule 1. Nudimo da izaberete jedan od 370 hotela u Melburnu. Kao i u svim metropolama i u Melburnu se može naći smeštaj za svačiji ukus i džep. Cene noćenja se kreću od 10 EUR za hostele, pa sve do oko 200 EUR u luksuznim hotelima.

Opširnije...

Vi ste ovde: putujemo.info LETO 2017 MEDITERAN Jadransko More gradovi AUSTRALIJA