500 najboljih apartmana i hotela na Jadranu

Rezervišite već danas, bez depozita - Platite u hotelu

Jadransko More

Ulaznice za Svetsko prvenstvo u fudbalu - Južna Afrika 2010

Kako nabaviti ulaznice za svetsko prvenstvo u fudbalu?

VAŽNO: pročitajte do kraja!

 

Srbija je za predstojeće svetsko prvenstvo u fudbalu dobila ukupno 12.400 ulaznica za tri utakmice u grupi.
Na osnovu informacije FIFA, srpski navijači za meč protiv Gane mogu da računaju na 4.009 karata, za susret protiv Nemačke Srbija je dobila 4.276, a za duel protiv Australije  4.098 ulaznica. To je 12 odsto od ukupnog broja ulaznica koje se puštaju u prodaju za svaku od tih utakmica.
Pravo da kupi kartu imaće svaki punoletan gradjanin naše zemlje koji ima pasoš Srbije ili stalnu boravišnu dozvolu na našoj teritoriji, a jedna osoba moći će da dobije najviše četiri ulaznice.
FIFA je obavestila FSS da će ulaznice za mečeve u prvoj fazi koštati od 88 do 176 dolara. Za osminu finala plaćaće se od 110 do 220 dolara, za četvrtfinale od 165 do 330, a za polufinale od 275 do 660 dolara. Ulaznice za meč za treće mesto koštaće od 165 do 330, a za finalni meč od 440 do 990 dolara.
Kupovina preko FIFE se odvija u 5 faza (dve su već završene):

treća faza

  • Počela je dan posle žreba 5 decembra 2009, i trajaće do 22. januara 2010. Ukoliko se prijavi više zainteresovanih nego što je broj raspoloživih ulaznica, 1 februara 2010 obaviće se izvlačenje dobitnika prava da kupe kartu. Treba znati da u ovoj fazi nije bitno kada ste se prijavili. Važno je da je aplikacija pravilno popunjena i na vreme poslana. Formulare za prijavu možete naći na FIFA sajtu.

Četvrta faza

9 Februar 2010 - 7 April 2010

  • U ovoj fazi karte se prodaju po principu "on a first come first served basis" - znači ko se prvi prijavi, prvi će i dobiti pravo da kupi ulaznicu za svetsko prvenstvo u fudbalu.

Peta faza

15 April 2010 do 11 Jul 2010

  • Isti princip prodaje kao i u fazi 4



Ukoliko ostanete "kratkih rukava" što se tiče FIFA karata, postoje sledeće opcije:

  • Kupovina kompletnih aranžmana (avio karte, smeštaj i ulaznice) preko ozvaničenih agencija. Zvanični avio prevoznik Svetskog fudbalskog prvenstva 2010 EMIRATI - Fly Emirates nude kompletne aranžmane (avionski prevoz, hotelski smeštaj i ulaznice za utakmice)  za svetsko prvenstvo u fudbalu po relativno povoljnim cenama. Npr, 5 noćenja u Durbanu, svi transferi po Južnoj Africi i ulaznica za utakmicu Srbija - Nemačka koštaju oko 2.500 funti. Na to treba dodati i prevoz do Londona, jer su aranžmani sa polascima iz Engleske.


Sledeća opcija je sekundarno tržište.

  • Kako se početak takmičenja približava sigrno je da će npr EBAY (aukcijski sajt) biti preplavljen ponudama za prodaju ulaznica. Problem je što su tu moguće prevare, tj može se desiti da kupite falsifikovanu kartu, ili da vam karta ne bude isporučena na vreme.
  • Drugi izvor su veliki Ticket Sales brokeri/provajderi. Oni imaju mnogo bolju kontrolu, prodaju na milione karata godišnje što za koncerte, što za razne sportske dogadjaje i garantuju isporuku i kvalitet.
  • Veoma je važno da dobro pročitate uslove kupovine i dodatne troškove (troškovi agencije, troškovi slanja karte - koji u zavisnosti od agencije iznoze 5 - 15% od vrednosti narudžbine)


Predlažemo vam da pogledate ponudu i cene sa nekoliko sajtova koji se bave prodajom karata, i koji su na vrhu i po ponudi i profesionalnosti:

TICKET network ili

StubHub Link koji vas vodi dirktno na stranicu gde možete pogledati raspoloživost i cene ulaznica za sve utakmice na prvenstvu sveta u fudbalu
Vi ste ovde: putujemo.info LETO 2017 MEDITERAN Jadransko More JUZNA AFRIKA 2010 FUDBAL SVETSKO PRVENSTVO U FUDBALU Grupe Ulaznice za Svetsko prvenstvo u fudbalu - Južna Afrika 2010