500 najboljih apartmana i hotela na Jadranu

Rezervišite već danas, bez depozita - Platite u hotelu

Jadransko More

Etno selo VRANEŠA, Zlatar

Zlatar

Netaknuta priroda obojena spokojstvom svežeg vazduha,prečiste reke i jezera koji se presijavaju plavičasto-zelenkastim odsjajem,retke ptice, jedinstvene samo u ovom regionu, preleću preko prostranih šuma i cvetnih livada. Lekovita svojstva zlatne planine Zlatar i gostoprimstvo lokalnog stanovništva, samo su jedan od razloga da posetite Etno eko selo Vraneša. Sve ovo, i još mnogo mogućnosti i iznenađenja pružiće vam jedinstven doživljaj koji će trajati zauvek. Dobro došli u Etno eko selo Vraneša!

etno selo Vraneša, Zlatar,SrbijaU harmoniji tradicije i elegancije

Ceo kompleks etno eko sela odiše prelepom harmonijom tradicije i elegancije. Iz svakog apartmana i bungalova pruža se pogled na predivne predele netaknute prirode po kojoj je prepoznatljiva planina Zlatar. Selo je sagrađeno u duhu tradicionalne srpske seoske arhitekture od autentičnih, ekoloških materijala iz zlatarskog kraja: crni bor, kamen. Drvo je premazano prirodnom smolom, a sve kuće su pokrivene ručno cepanom šindrom. U donjem delu centralnog objekta, konobi i sali za prezentaciju, pored crnog bora, nameštaj je rađen i od ptičjeg javora i cepanog crnog bora. Posteljina, rukotvorine i detalji u eneterijeru su ručno rađeni uz stručni nadzor etno tima. U spoju starog i novog brišu se granice vremena i vekova i daje novi impuls životu.

Bungalovi

Pet bungalova površine 40m2, poseduju dve dvokrevetne sobe, pisaće stolove, ormare i prateće elemente, zajedničko kupatilo sa hidromasažnim tuš kabinama, kamenim lavaboima, kamine, podno grejanje i radijatore. Sobe su odvojene hodnikom iz koga se izlazi na trem. U nazivima bungalova: Iva, Nana, Kleka, Glog i Neven sadržana je lepota poljskog rastinja karakterističnog za ovu regiju i mirisi buđenja, koji vas uvode u novi dan.

Apartmani

Ekskluzivni apartman Bele noći, površine 90m2, je posebna celina u centralnom objektu. Nalazi se na suprotnoj strani od svih sadržaja, a ima i poseban ulaz. Čine ga 2 spavaće sobe, jedna sa francuskim ležajem, druga sa dva kreveta, dnevnim boravkom i prostorom za rad, velikim kupatilom sa đakuzijem i hidromasažnom kabinom. Udobnost i autentičnost, kao i svi enterijerski detalji pružaju mogućnost potpunog opuštanja, ali i trenutke poslovnosti. Svaki komad belog nameštaja je oslikan u maniru najlepšeg likovnog izraza i kreativne raskoši. Iz apartmana se pruža izvanredni pogled na Zlatarsko jezero i nepregledne šume.

Apartman Romantika svojim imenom potpuno opravdava svoj romantični izgled. U jedinstvenoj celini od 48m2 smešteni su spavaća soba, dnevni boravak i kupatilo sa hidromasažnom kabinom. Ručno rađeni nameštaj i neobična enterijerska rešenja upotpunjuje etno eko doživljaj s pogledomna listopadne šume Crnog vrha.
Sve sobe u apartmanima i bungalovima imaju odvojene krevete produženih dimenzija 100 x 210cm koji se mogu spajati. Svaka soba poseduje TV, telefon i internet konekciju 24 sata.

etno selo Vraneša na Zlataru- Restoran domaće kuhinjeRestoran domaće kuhinje

Za goste Etno eko sela nudimo nacionalnu i vegetarijansku kuhinju. Obroci se služe u restoranu, na terasi i konobi. Čuvajući tradicionalne vrednosti domaće kuhinje sva jela se pripremaju na otvorenom, u ognjištu i pekari po starim, domaćim receptima zlatarskog kraja. Gosti imaju jedinstvenu priliku da probaju zlatarski sir, heljdopitu i druge pite od ručno razvijenog testa, proju od kukuruznog brašna, kačamak, pršutu, svadbarski kupus iz zemljanog lonca, paprike u pavlaci, ajvar... Za “slatke obroke” naše domaćice pripremaju slatko i pekmeze od drenjina, šumskih jagoda, šljiva, jabuka i krušaka.

wellness centar u etno selu Vraneša

Etno Wellness

Kada vam životni tokovi nametnu brzi ritam koji više ne možete da pratite, a posao iscrpi svu pozitivnu energiju, doživljavate stres i nezadovoljstvo. To je poslednji trenutak kada morate da pronađete svoju oazu. U borovoj šumi iznad Zlatarskih jezera čeka vas Etno Wellness. Sve što vam je oduzeo grad, vratiće vam vrhunski terapeuti i zlatna planina. Za wellness užitak, dakle harmoniju, vitalnost, smirenost, lepotu i zdravlje, kreirane su masaže i specijalni programi Etno Wellnessa. Antistres program je obogaćen i metodama tradicionalne medicine, od akupunkture do kvantne medicine.

Mesto koje odiše mirom

Etno eko selo Vraneša je savršeno skrovište koje će vas očarati svojim umirujućim okruženjem i ispuniti vaše snove o rajskom odmoru. Domaća i predusretljiva usluga našeg osoblja slediće sve vaše želje.

Za informacije o rezervacijama, cenama i specijalnim ponudama i popustima, posetite  http://www.etnopoint.com/index_srp.htm
Vi ste ovde: putujemo.info LETO 2017 MEDITERAN Jadransko More Odmor u Srbiji IVANJICA - odmor u Srbiji Etno selo VRANEŠA, Zlatar