500 najboljih apartmana i hotela na Jadranu

Rezervišite već danas, bez depozita - Platite u hotelu

Vodič kroz aerodrome

Aerodromi imaju svoje posebne mape, znakove, navigaciju i svoj život.

Upoznati se sa svim tim pre početka putovanja je dobar način da se izbegnu mogući problemi i zabune. Na linkovima ispod možete pronaći neophodne informacije za gotovo sve svetske aerodrome: lokaciju, kako stići i otići, gde se parkirati, javni prevoz do aerodroma, kao i adrese aerodromskih web stranica. Jednostavno izaberite prvo državu, a zatim i aerodrom o kome želite da saznate nešto više.

Pre toga pogledajte llistu najprometnijih svetskih aerodroma koju objavljuje Airports Council International. Ukoliko putujete ili ste u tranzitu preko nekog od njih, onda je zaista korisno da se prethodno dobro upoznate bar sa osnovnim detaljima (parking, broj i lokacija terminala).

1. atlanta, (atl)
2. chicago, (ord)
3. london, (lhr)
4. tokyo, (hnd)
5. paris, cdg)
6. los angeles, (lax)
7. dallas/ (dfw)
8. beijing, (pek)
9. frankfurt, (fra)
10. denver, (den)
11. madrid, (mad)
12. amsterdam, (ams)
13. new york, (jfk)
14. hong kong, (hkg)
15. las vegas, (las)
16. houston, (iah)
17. phoenix, (phx)
18. bangkok, (bkk)
19. san francisco, (sfo)
20. singapore, (sin)

21. dubai, (dxb)
22. rome (fco)
23. orlando, (mco)
24. newark, (ewr)
25. detroit, (dtw)
26. munich (muc)
27. london, (lgw)
28. charlotte, (clt)
29. minneapolis/st paul, (msp)
30. miami (mia)
31. cirih (zrh)
32. toronto

Pre nego sto kupite avionsku kartu proverite cene! Uporedite ponude sa stotinu sajtova odjednom i pronadjite najpovoljnije avio karte za bilo koju destinaciju na svetu.
Avio karte za Cirih
, avionske karte za Amsterdam, avionske karte Toronto.
Saznajte kako avio kompanije formiraju cene i izvrsite online kupovinu avio karata u odredjeno vreme odredjenog dana, kada su tarife najnize.

Metro Mape

Metro, subway, u-bahn, underground... Kako god da ih zovete, u velikim i razvijenim gradovima oni imaju nezamenjivu ulogu u transportu stotina hiljada ljudi. Efikasni su, brzi i jevtini. Kada prvi put pogledate na metro kartu, moguće je da vam neće baš sve biti odmah jasno i da će vas šuma raznobojnih linija i zbuniti. Ali posle samo nekolko vožnji, sa lakoćom ćete se prebacivati sa "crvene" na "žutu", "crnu" ili bilo koju drugu liniju.

Cene karata i način plaćanja, naravno, variraju od grada do grada. Najčešće se karta kupuje unapred.Ukoliko ostajete duže vremena, najbolje je kupiti blok karata ili propusnicu.

Na ovoj stranici možete pronaći mape i opise skoro svih metroa na svetu
Vi ste ovde: putujemo.info LETO 2017 MEDITERAN Jadransko More Saveti mape