500 najboljih apartmana i hotela na Jadranu

Rezervišite već danas, bez depozita - Platite u hotelu

ST. PETERBURG - hoteli

hoteli u Petrogradu

St. Peterburg je kulturna prestonica Rusije. Grad je osnovao Petar Veliki 1703 godine. Poznat je i kao Petrograd, dok je tokom XX veka nosio ime Lenjingrad. Njegovi stanovnici ga jednostavno zovu Piter.
Izbor hotela u St. Peterburguje veoma dobar, a cene su povoljnije od moskvskih.Pristojan smeštaj za dve osobe se može naći za 40 - 60 EUR po noći.Pogledajte izbor od oko 400 hotela u St. Peterburgu

Opširnije...

HOTELI U VARŠAVI

hoteli u Varšavi

Varšava, Glavni grad Poljske, je prevalio dug put - od potpuno uništenog grada, do metropole sa sjajnim savremenim, poslovnim zgradama, restoranima, ali i do potpuno renoviranih, istorijskih gradjevina, koje svedoče o burnoj prošlosti ovog grada.

 

Opširnije...

Vodič kroz KIJEV - hoteli i avio karte

hoteli u kijevu

Kijev je veoma star grad. Drevna prestonica slovenskog sveta je osnovana 482 godine. Kao centar Kijevske Rusije izuzetno brzo se razvijao i bio jedan od najprestižnijih gradova Evrope sve do XV veka.Kijev ima više od dva miliona stanovnika.

Opširnije...

HOTELI U PRAGU

hoteli u Pragu

Prag ima kandže -  napisao je Franc Kafka pre stotinak godina. I bio je u pravu. Svako ko je bar jednom prošetao po popločanim uličicama glavnog grada Češke, poželi da to ponovo uradi.
Hoteli u Pragu su poslednjih godina renovirani, pa su veoma kvalitetni, a izbor je ogroman. Hosteli se mogu naći za 7-10 EUR, dok za srednju klasu hotela u centru grada treba izdvojiti oko 30 - 50 EUR po noći.

Opširnije...

HOTELI U MOSKVI

hoteli u MOSKVI

Moskva je glavni grad Rusije i njen finansijski, politički i kulturni centar. Sa 13 miliona stanovnika najveći je grad u Evropi.
Moskva je uglavnom skup grad, pa su i hoteli u Moskvi takodje skupi. Postoje hosteli za 15-20 EUR po noći, ali računajte da ćete za srednju kategoriju smeštaja morat da izdvojite bar 50-70EUR po noći. 

Opširnije...

HOTELI U BUDIMPESTI

hoteli u Budimpešti

Budimpešta - lepi glavni grad Mađarske, nalazi se na srednjem toku Dunava. Sve što se događa u zemlji, doslovno i počinje i završava u Budimpešti. Široke avenije, parkovi, stara zdanja s obe strane reke i skladna mešavina arhitektonskih stilova s pravom su mu dali nadimak Pariz Istočne Evrope.

Opširnije...

Vi ste ovde: putujemo.info LETO 2017 MEDITERAN Jadransko More gradovi istocna evropa