KUALA LUMPUR HOTELI

hoteli Kuala Lumpur

Kuala Lumpur ili samo “KL”, kako ga njegovi stanovnici zovu, je glavni i sa 1.5 miliona stanovnika, najveći grad Malezije. Poznat je i kao grad parkova i svetla. 
Pored delova grada u stilu arhitekture poznog 19. veka, Kuala Lumpur je poznat po svojoj modernoj arhitekturi oblakodera, naročito u bankarskoj četvrti. Tornjevi Petronas su visoki 452 metra, i po tome su jedna od najviših građevina na svetu.
Izbor hotela u Kuala Lumpuru je veoma velik. Smeštaj se može naći i za 10 - 20 EUR, a veoma dobri hoteli u centru grada za 40 - 60 EUR po noći.

Opširnije...

HOTELI U HONG KONGU

hoteli u Hong Kongu

Hong Kong ima sedam miliona stanovnika, koji žive na površini nešto većoj od Beograda. Sa svojom subtropskom klimom, divnim pejzažima, bogatim noćnim životom i izvanrednom hranom, Hong Kong je pravi raj za turiste. Više od 25 miliona ljudi godišnje poseti ovaj grad i uživa u svemu što on može da ponudi.
Nudimo vam da izaberete jedan od 250 hotela u Hong Kongu. Cene se kreću od 10 pa do 400 EUR po noći. Hong Kong je relativno mali po površini, ali ipak pre nego što rezervišete hotel, bilo bi dobro da napravite plan boravka u Hong Kongu- tj. da li putujete kao turista ili je vaša poseta poslovnog karaktera. Shodno tome izaberite deo grada koji bi vam najviše odgovarao. To je veoma lako učiniti putem našeg pretraživača: Kada vam pretraživač izlista sve hotele u Hong Kongu u levoj koloni izaberite opciju "Location distance" i izaberite deo grada koji vam odgovara. Izuzetno kvalitetan smeštaj u centru grada se može naći za 30 - 50 EUR

Opširnije...

HOTELI U TOKIJU

hoteli u TOKIJU

Tokio - Tokyo Metropolis (Tōkyō-to),je metropola - grad koji je zapravo sastavljen od više delova, koji bi se mogli smatrati posebnim gradovima. Tokio se sastoji od 26 gradova, 6 gradića i osam sela koji su tokom vekova srasli zajedno. 
Što se hotela tiče, Tokio ima u ponudi sve i svašta. Od luksuznih, pa do poznatih "kapsula za spavanje". Izbor hotela u Tokiu je veoma velik. Smeštaj se može naći i za 20 - 30 EUR, a veoma dobri hoteli u centru Tokia za 50 - 70 EUR po noći. Uporedite cene i izaberite jedan od 400 hotela u Tokiu.

Opširnije...

HOTELI U PEKINGU

hoteli u PEKINGU

Peking vam nudi više od 1000 hotela. Cene se kreću od 5 pa do 400 EUR po noći. Pre nego što rezervišete hotel, bilo bi dobro da napravite plan boravka u Pekingu - tj. da li putujete kao turista ili je vaša poseta poslovnog karaktera. Shodno tome izaberite deo grada koji bi vam najviše odgovarao. To je veoma lako učiniti putem našeg pretraživača: Kada vam pretraživač izlista sve hotele u Pekingu u levoj koloni selektujte opciju "Location distance" i izaberite deo grada koji vam odgovara. Izuzetno kvalitetan smeštaj u centru grada se može naći za 30 - 50 EUR

Opširnije...

HOTELI U SINGAPURU

hoteli u SINGAPURU

Singapur je čist, siguran i efikasan grad. Veliki finansijski centar i najprometnija luka na svetu. Sve svetske banke i osiguravajuća društva imaju svoja predstavništva u Singapuru. Pre dvesta godina Singapur je bio pusto ostrvo, a danas je visoko razvijeni industrijski,finansijski i trgovački centar. 
Singapur vam nudi više od 300 hotela. Cene se kreću od 9 pa do 310 EUR po noći. Pre nego što rezervišete hotel izaberite deo grada koji bi vam najviše odgovarao. To je veoma lako učiniti putem našeg pretraživača: Kada vam pretraživač izlista sve hotele u Singapuru u levoj koloni selektujte opciju "Location distance" i izaberite deo grada koji vam odgovara. Izuzetno kvalitetan smeštaj u centru grada se može naći za 30 - 50 EUR

Opširnije...

HOTELI U BANGKOKU

hoteli u BANGKOKU

Bangkok je glavni grad Tajlanda od 1782 godine. Kosmopolitska prestonica u kojoj su prošlost, sadašnjost i budućnost pomešani na pravi način. Grad koji neprekidno živi i raste. U poredjenju sa ostalim svetskim megapolisima, Bangkok je i izuzetno siguran grad, sa jednom od najnižih stopa kriminaliteta na svetu.

Opširnije...

Vi ste ovde: putujemo.info LETO 2013 (2) MEDITERAN Jadransko More gradovi AZIJA