AVIONSKE KARTE

Tražite avionske karte?

Sve što treba da uradite je da upišete vaše destinacije i datume, a mi radimo sve ostalo. Pretražujemo za vas desetine hiljada ponuda sa nekoliko stotina turističkih sajtova (tačnije u svakom trenutku ima oko 600 hiljada ponuda za letove širom sveta koje nudi oko 600 avio kompanija i 300 velikih turističkih agencija). Za svega nekoliko sekundi pronalazimo sve ono što ispunjava unete kriterijume. Na vama je da izaberete ono što vam najviše odgovara, a mi vas onda prebacujemo do agencije ili avio kompanije koju ste izabrali.

Putujemo.info je pretraživač putovanja (Travel Search Engine ili Travel Comparasion Site). I to veoma moćan. U stvari, ma koliko neskromno zvučalo, jedan od najboljih na svetu. Naravno nismo jedini, postoji još nekoliko pretraživača sličnih kvaliteta, ali jednostavno, boljih nema.

Uporedite nas sa bilo kojom domaćom ili svetskom turističkom agencijom (klasičnom ili internet). Proverite njihove ponude, a onda to uporedite sa rezultatima naše pretrage. Videćete da možete da uštedite ozbiljnu sumu novca.Zašto je naša pretraga tako dobra?

 • Zato jer smo mi potpuno nezavisni. Nismo vezani ni za jednu avio kompaniju (doduše reklamiramo nekoliko), niti ni za jednu turističku agenciju.
 • Mi nismo turistička agencija i ne prodajemo avionske karte. Jednostavno, mi samo pretražujemo ponudu avionskih karata na internetu i povezujemo vas sa onim ko ima najbolju ponudu.

Popularne destinacije:

Prošlog meseca je skoro 10 hiljada ljudi koristilo putujemo.info da pronadje najpovoljnije avionske karte za sve destinacije na svetu.

Najtraženije avionske karte:

cirih - beograd beograd  -frankfurt cirih - london dubai - beograd
london - beograd stokholm - sarajevo minhen - cirih sarajevo - istanbul
vankuver - beograd beograd - rim amsterdam - sarajevo beograd - beč
njujork - beograd zagreb - frankfurt prag - sarajevo budimpešta - cirih
melburn - skoplje toronto - sarajevo beograd - cirih beograd - čikago

Informacije o aerodromima i letovima

Zanima vas: Koje avionske kompanije lete do pojedinih aerodroma? Koliko košta prevoz taksijem do aerodroma? Dolasci i odlasci "uživo", kašnjenja i odloženi letovi. Čak imate mogućnost da uživo pratite poziciju aviona (uglavnom važi za letove u USA i Evropi).

Za sve ovo posetite naše stranice posvećene aerodromima:

 


Amsterdam (AMS) Cirih - Zurich (ZRH) Njujork - New York (JFK) Toronto (YYZ)
Beč - Vienna (VIE) Sidnej - Sydney (SYD) Rim - Rome (FCO) Pariz - Paris (CDG)
Moskva - Moscow (SVO) Frankfurt (FRA) London (LHR)(LCY)(LGW)  Beograd (BEG)
       
       
       
       
       

 


MOSKVA - jeftine avionske karte

Jeftine avionske karte Moskva, online rezervacija i upredjivanje cena avionskih karata za Moskvu


Letite za Moskvu? Pre nego što kupite avio kartu, proverite cene!

Uporedite sve ponude koje se mogu naći na internetu i pronadjite zaista najpovoljnije avionske karte za Moskvu. Pretražujemo ponude i agencija i avio kompanija uključujući i low cost. Upišite destinacije i datume i naš pretraživač će vam za svega nekoliko sekundi izbaciti sve ponude stotinak agencija koje se bave online prodajom avionskih karata. Uporedite cene, izaberite let i kompaniju i kupite avionsku kartu tamo gde je zaista najpovoljnije. Putujemo.info vam omogućuje da na jednostavan način, online pretragom i kupovinom avionske karte za Moskvu uštedite puno vremena, a i novca.

Moskva Šeremetjevo International Airport - Informacije

Vodič kroz servise i informacije za aerodrom Moskva. Uporedite ponude svih avio kompanija koje lete za Moskva i pronadjite najpovoljnije avionske ponudu.


Moskva - dolasci i odlasci

Flight information is provided by FlightStats, and is subject to the FlightStats Terms of Use.

 


 www.sheremetyevo-airport.ru

Transport do grada:

Lokacija: 26 km zapadno od Moskve
Transport do grada: autobus 817 i 851: cena RUR 25.00, trajanje 30-40 minuta
Taxi: cena RUR 3000-3500, trajanje 20-30 minuta,
Parking:
RUR 15 po satu; RUR 100 po danu
Website: www.sheremetyevo-airport.ru


Međunarodni Aerodrom Moskva-Šeremetjevo (IATA: SVO, IKAO: UUEE) (rus. Международный Аэропорт Москва-Шереметьево) je najveći međunarodni aerodrom u Moskvi i baza kompanije Aeroflot. Na aerodromu postoje dva terminala: Šeremetjevo 1 (domaći saobraćaj) i Šeremetjevo 2 (međunarodni saobraćaj). Osim Šeremetjeva, u Moskvi postoje još 4 aerodroma: Domodedovo, Vnukovo, Bikovo i Ostafjevo.


Najpopularnije destinacije iz Moskve:

Povratne avionske karte iz Moskve

  Moskva - Beograd od 98 EUR Moskva - Zagreb od  85 EUR
  Moskva - Tel Aviv od 230 EUR Moskva - Antalija od 123 EUR
  Moskva - Peking od  525eur Moskva - Ljubljana od  50 EUR
  Moskva - Tokio od 620eur Moskva - Budimpesta od  50 EUR
  Moskva - Amsterdam od  60 EUR Moskva - Njujork od 450 EUR
  Moskva - Cirih od  120 EUR Moskva - Pariz od 50 EUR
  Moskva - Singapur od 550 EUR Moskva - Toronto od 450 EUR
  Moskva - Los Andjeles od 608 EUR Moskva - Sidnej od 610 EUR

Spisak avio kompanija koje lete za Moskvu:

Proverite cene i direktno kod avio kompanija koje imaju letove za Moskvu i budite sigurni da ste pronašli najpovoljniju tarifu za let do Moskvaa

Adria Airways, Aeroflot Russian Airlines, Aeroflot-Don, Aeroflot-Nord, Aerosvit Airlines, Air Algerie, Air Astana, Air Baltic, Air Canada, Air China, Air Company Scat, Air Europa, Air France, Air India, Air Malta, Alitalia, Ariana Afghan Airlines, Belavia, Bulgaria Air, Cathay Pacific Airways, China Southern Airlines, Cubanan, Cyprus Airways, Czech Airlines, Dalavia-Far East Airways Khabarovsk, Delta Air Lines, Donbassaero, Estonian Air, Finnair, Iran Air, Jat Airways, KLM-Royal Dutch Airlines, Korean Air, Lithuanian Airlines, LOT-Polish Airlines, Lufthansa German Airlines, MALEV Hungarian Airlines, MIAT-Mongolian Airlines, Olympic Airlines, Rossiya - Russian Airlines, Samara Airlines, SAS Scandinavian Airlines, Syrian Arab Airlines, TAROM, Tatarstan, Transaero, Turkish Airlines, Yakutia

Rent a Car Moskva:    
Najpovoljnije iznajmljivanje automobila u Moskvi  ili uporedite cene koristeći Rent A Car pretraživač na ovoj strani - gore- desno. 

Hoteli u Moskvi :    

Pronašli ste jeftinu avionsku kartu za Moskvu? Treba vam i smeštaj? Ovde možete videti spisak svih Hotela u Moskvi, sa cenama  i izabrati ponudu koja vam najviše odgovara.


LONDON - jeftine avionske karte

Jeftine avionske karte London, online rezervacija i upredjivanje cena avionskih karata za LondonLetite za London? Pre nego što kupite avio kartu, proverite cene!

Uporedite sve ponude koje se mogu naći na internetu i pronadjite zaista najpovoljnije avionske karte za London. Pretražujemo ponude i agencija i avio kompanija uključujući i low cost. Upišite destinacije i datume i naš pretraživač će vam za svega nekoliko sekundi izbaciti sve ponude stotinak agencija koje se bave online prodajom avionskih karata. Uporedite cene, izaberite let i kompaniju i kupite avionsku kartu tamo gde je zaista najpovoljnije. Putujemo.info vam omogućuje da na jednostavan način, online pretragom i kupovinom avionske karte za London uštedite puno vremena, a i novca.

London Heathrow International Airport - Informacije

Vodič kroz servise i informacije za Heathrow aerodrom London. Uporedite ponude svih avio kompanija koje lete za London i pronadjite najpovoljnije avionske ponudu.

 


London - dolasci i odlasci

Flight information is provided by FlightStats, and is subject to the FlightStats Terms of Use.


Lokacija: 14 km jugozapadno od Londona

Transport do grada:

Brojne autobuske linije povezuju aerodrom sa drugim delovima grada. Aerodrom ima svoju autobusku stanicu. Osim lokalnih linija kojima upravlja Transport za London, RejlEr (RailAir) ima redovne linije do železničkih stanica Riding i Feltam. Postoje i redovne linije za druge delove Britanije. Pikadili linija londonskog metroa je 1977. produžena do aerodroma. Do nedavno u funkciji su bile dve stanice, jedna za Terminale 1,2 i 3 i druga za Terminal 4. Stanica Terminala 4 je zatvorena do septembra 2006. zbog radova na izgradnji tunela i pruge za novu stanicu koja će biti otvorena u sklopu Terminala 5, koji je trenutno u izgradnji. Iako jedna od jeftinijih opcija, put podzemnom do centra Londona može da potraje i oko 55 minuta. Hitrou Konekt Dve brže, ali i skuplje železničke opcije, su: * Hitrou Ekspres - udobni, klimatizovani vozovi polaze na svakih 15 minuta sa aerodroma i nakon petnaestominutnog putovanja stižu do Pedington stanice u centru Londona. Cena karte je između 13 i 15 funti. Linija nema usputnih stanica. * Hitrou Konekt - takođe ide do Pedingtona. Polasci su na svakih pola sata a putovanje traje 25 minuta uz brojne usputne stanice gde je moguće presednuti na neku od drugih železničkih linija za destinacije širom Britanije. Cena karte je 9,50 funti. Najudobnija ali i najskuplja opcija je svakako taksi. Protok taksi vozila kroz aerodrom je dobro organizovan i postoje rezervisana taksi stajališta ispred svakog od terminala. Putnik naručuje taksi koji onda polazi sa obližnje taksi stanice. Ovo ubrzava protok vozila. Cenu svih taksi usluga utvrđuje Transport za London i ona je jedinstvena za sve taksi kompanije. Put do centra Londona može da košta i oko 70 funti.

Website: http://www.heathrowairport.com/

 


Aerodrom Hitrou (en. Heathrow Airport/London Heathrow Airport) je jedan od najvećih svetskih aerodroma. Nalazi se u londonskoj opštini Hilingdon. Kroz Hitrou je 2005. prošlo 67,7 miliona putnika.


Najpopularnije destinacije iz Londona:

Povratne avionske karte iz Londona

  London - Beograd od 98 EUR London - Zagreb od  85 EUR
  London - Podgorica od 130 EUR London - Sarajevo od 123 EUR
  London - Pristina od  125eur London - Ljubljana od  50 EUR
  London - Skoplje od 120eur London - Budimpesta od  20 EUR
  London - Amsterdam od  20 EUR London - Njujork od 350 EUR
  London - Cirih od  55 EUR London - Pariz od 50 EUR
  London - Singapur od 550 EUR London - Toronto od 450 EUR
  London - Los Andjeles od 478 EUR London - Sidnej od 610 EUR

Spisak avio kompanija koje lete za London:

Proverite cene i direktno kod avio kompanija koje imaju letove za London i budite sigurni da ste pronašli najpovoljniju tarifu za let do Londona

Aer Lingus, Aeroflot Russian Airlines, Aeromexico, Air Algerie, Air Astana, Air Canada, Air China, Air France, Air India, Air Malta, Air Mauritius, Air New Zealand, Air Seychelles, Air Transat A.T., Alitalia, Alitalia Express, All Nippon Airways, American Airlines, Asiana Airlines, Austrian Airlines AG, Azerbaijan Airlines, Bellview Airlines, Blue1, bmi british midland, British Airways, Brussels Airlines, Bulgaria, Bulgaria Air, Cathay Pacific Airways, China Eastern Airlines, China Southern Airlines, Continental Airlines, Croatia Airlines, Cyprus Airways, Czech Airlines, Delta Air Lines, Egyptair, El Al Israel Airlines, Emirates, Ethiopian Airlines, Etihad Airways, Eurofly, EVA Airways, Finnair, Garuda Indonesia, Gulf Air, Iberia, Icelandair, Intourtrans, Iran Air, Japan Airlines International, Jat Airways, Jet Airways India, Kenya Airways, Kibris Turkish Airlines, KLM-Royal Dutch Airlines, Korean Air, Kuwait Airways, Lan Airlines, Libyan Airlines, LOT-Polish Airlines, Lufthansa German Airlines, Luxair, Malaysia Airlines, MALEV Hungarian Airlines, Mexicana de Aviacion, Middle East Airlines, Northwest Airlines, Olympic Airlines, Pakistan International Airlines, Qantas Airways, Qatar Airways, Regional Lineas Aereas, Rossiya - Russian Airlines, Royal Air Maroc, Royal Brunei Airlines, Royal Jordanian, SAS Scandinavian Airlines, Saudi Arabian Airlines, Singapore Airlines, South African Airways, Spanair, SriLankan Airlines, Sudan Airways, SWISS, Syrian Arab Airlines, TAAG-Angola Airlines, TAM Linhas Aereas, TAP Air Portugal, TAROM, Thai Airways International, Transaero, Tunis Air, Turkish Airlines, Turkmenistan Airlines, United Airlines, US Airways, Uzbekistan Airways, Varig, Virgin Atlantic Airways, Virgin Nigeria, Yemenia Yemen Airways

Rent a Car London:    
Najpovoljnije iznajmljivanje automobila u Londonu  ili uporedite cene koristeći Rent A Car pretraživač na ovoj strani - gore- desno. 

Hoteli u Londonu :    

Pronašli ste jeftinu avionsku kartu za London? Treba vam i smeštaj? Ovde možete videti spisak svih Hotela u Londonu, sa cenama  i izabrati ponudu koja vam najviše odgovara.


 


BEOGRAD - jeftine avionske karte

Jeftine avionske karte Beograd, online rezervacija i upredjivanje cena avionskih karata za BeogradLetite za Beograd? Pre nego što kupite avio kartu, proverite cene!

Uporedite sve ponude koje se mogu naći na internetu i pronadjite zaista najpovoljnije avionske karte za Beograd. Pretražujemo ponude i agencija i avio kompanija uključujući i low cost. Upišite destinacije i datume i naš pretraživač će vam za svega nekoliko sekundi izbaciti sve ponude stotinak agencija koje se bave online prodajom avionskih karata. Uporedite cene, izaberite let i kompaniju i kupite avionsku kartu tamo gde je zaista najpovoljnije. Putujemo.info vam omogućuje da na jednostavan način, online pretragom i kupovinom avionske karte za Beograd uštedite puno vremena, a i novca.


 

Flight information is provided by FlightStats, and is subject to the FlightStats Terms of Use.

Beograd Nikola Tesla International Airport - Informacije

Vodič kroz servise i informacije za Nikola Tesla aerodrom Beograd. Uporedite ponude svih avio kompanija koje lete za Beograd i pronadjite najpovoljnije avionske ponude.
Transport do grada:

Lokacija:Aerodrom "Nikola Tesla" Beograd nalazi se 18 kilometara od centra grada.
Postoji nekoliko vrsta prevoza sa i do Aerodroma "Nikola Tesla" Beograd:
GSP linija 72, saobraća na svakih 30 minuta
Cena karte: 65 dinara (na kioscima), 100 dinara (u autobusu)
Okvirno vreme putovanja: 30 - 40 minuta
Jat Airways Putanja: Slavija terminal - Železnička stanica - Novi Beograd (Fontana) - Aerodrom "Nikola Tesla" Beograd
Saobraća na 60 minuta
Cena karte: karte se mogu kupiti u autobusu
više informacija na: www.su-port.com
Okvirno vreme putovanja: 30 - 40 minuta

Parking: EUR 1 (prva 3 sata); EUR 5 po danu
Taxi: EUR 10-15 20-25 minuta Website: www.beg.aero


Međunarodni aerodrom Nikola Tesla je najveći aerodrom u Srbiji i regionu


Najpopularnije destinacije iz Beograda:

Povratne avionske karte iz Beograda

  Beograd - Minhen od 98 EUR Beograd - Budimpešta od  85 EUR
  Beograd - Tivat od 130 EUR Beograd - Beč od 90 EUR
  Beograd - Atina od  125eur Beograd - Ljubljana od  50 EUR
  Beograd - Skoplje od 120eur Beograd - Frankfurt od  120 EUR
  Beograd - London od  98 EUR Beograd - Njujork od 350 EUR
  Beograd - Cirih od  98 EUR Beograd - Pariz od 100 EUR
  Beograd - Dizeldorf od 550 EUR Beograd - Toronto od 550 EUR
  Beograd - Los Andjeles od 678 EUR Beograd - Sidnej od 810 EUR

 


Spisak avio kompanija koje lete za Beograd:

Proverite cene i direktno kod avio kompanija koje imaju letove za Beograd i budite sigurni da ste pronašli najpovoljniju tarifu za let do Beograda

Aeroflot Russian Airlines, Aerosvit Airlines, Air France, Alitalia, American Airlines, Austrian Airlines AG, BH Airlines, British Airways, Continental Airlines, Czech Airlines, Delta Air Lines, germanwings, Jat Airways, KLM-Royal Dutch Airlines, Lufthansa German Airlines, Montenegro Airlines, Norwegian Air Shuttle, Olympic Airlines, SAS Scandinavian Airlines, SWISS, Tunis Air, Turkish Airlines, United Airlines

Rent a Car Beograd:    
Najpovoljnije iznajmljivanje automobila u Beogradu  ili uporedite cene koristeći Rent A Car pretraživač na ovoj strani - gore- desno. 

Hoteli u Beogradu :    

Pronašli ste jeftinu avionsku kartu za Beograd? Treba vam i smeštaj? Ovde možete videti spisak svih Hotela u Beogradu, sa cenama  i izabrati ponudu koja vam najviše odgovara.


BEČ - jeftine avionske karte

Jeftine avionske karte Beč, online rezervacija i upredjivanje cena avionskih karata za BečLetite za Beč? Pre nego što kupite avio kartu, proverite cene!

Uporedite sve ponude koje se mogu naći na internetu i pronadjite zaista najpovoljnije avionske karte za Beč. Pretražujemo ponude i agencija i avio kompanija uključujući i low cost. Upišite destinacije i datume i naš pretraživač će vam za svega nekoliko sekundi izbaciti sve ponude stotinak agencija koje se bave online prodajom avionskih karata. Uporedite cene, izaberite let i kompaniju i kupite avionsku kartu tamo gde je zaista najpovoljnije. Putujemo.info vam omogućuje da na jednostavan način, online pretragom i kupovinom avionske karte za Beč uštedite puno vremena, a i novca.

Beč International Airport - Informacije

Vodič kroz servise i informacije za aerodrom Beč. Uporedite ponude svih avio kompanija koje lete za Beč i pronadjite najpovoljnije avionske ponudu.

Beč - dolasci i odlasci


Flight information is provided by FlightStats, and is subject to the FlightStats Terms of Use.

 


Transport do grada:

Lokacija: 18km jugoistočno od Beča
Transport do grada: Airport autobus: saobraća 24 sata svakih 20 minuta, cena EUR 6.00, trajanje 20 minuta
autobus: saobraća 0500-2330 svakih 30 minuta, cena EUR 6.00, trajanje 30 minuta
voz: OEBB saobraća 0409-0309, svakih 15 minuta, cena EUR 6.20, trajanje 24 minuta
voz: CAT saobraća 0538-0005, cena EUR 8.00, trajanje 16 minuta
voz: S-Bahn saobraća 0432-2326, svakih 30 minuta u 09 and 39 minuta posle punog sata, cena od EUR 3.00, trajanje 24 minuta
Taxi: cena EUR 30-35, trajanje 20-30 minuta, CAT-CAB - EUR 24-28
Parking:
Na kratko: K1/K2 EUR 3.50 po satu
3/4, EUR 3.00 1 sat, 4.80 2 sata, 7.00 3 sata... EUR 25.00 for 24 sata, 1 nedelja EUR 124.60, 2 nedelje EUR 200.20
Na duže: Lot C, EUR 2.80 1 sat, 4.00 2 sata, 6.50 3 sata... , EUR 17.50 for 24 sata, 1 nedelja EUR 66.50, 2 nedelje EUR 99.50
Website: www.viennaairport.com


Međunarodni aerodrom Beč-Švehat(nem. Flughafen Wien-Schwechat) je naprometniji i najveći aerodrom u Austriji.Prvobitno je korišćen kao vojni aerodrom a 1954. godine je zamenio aerodrom Aspern i postao glavni aerodrom u Beču i Austriji.


Najpopularnije destinacije iz Beča:

Povratne avionske karte iz Beča

  Beč - Beograd od 98 EUR Beč - Zagreb od  85 EUR
  Beč - Podgorica od 130 EUR Beč - Sarajevo od 123 EUR
  Beč - Pristina od  125eur Beč - Ljubljana od  50 EUR
  Beč - Skoplje od 120eur Beč - Budimpesta od  20 EUR
  Beč - Amsterdam od  20 EUR Beč - Njujork od 350 EUR
  Beč - Cirih od  55 EUR Beč - Pariz od 50 EUR
  Beč - Singapur od 550 EUR Beč - Toronto od 450 EUR
  Beč - Los Andjeles od 478 EUR Beč - Sidnej od 610 EUR

Spisak avio kompanija koje lete za Beč:

Proverite cene i direktno kod avio kompanija koje imaju letove za Beč i budite sigurni da ste pronašli najpovoljniju tarifu za let do Beča

Adria Airways, Aer Lingus, Aeroflot Russian Airlines, Air Astana, Air Baltic, Air Berlin, Air Canada, Air China, Air Dolomiti, Air France, Air India, Air Malta, Air Moldova, Air New Zealand, Air One, Air Transat A.T., Alitalia, All Nippon Airways, American Airlines, Atlantis European Airways, Austrian Airlines AG, Azerbaijan Airlines, Belavia, bmi british midland, British Airways, Brussels Airlines, Bulgaria Air, China Airlines, China Southern Airlines, Continental Airlines, Croatia Airlines, Cyprus Airways, Delta Air Lines, Dnieproavia Joint Stock Aviation Co, easyJet, Egyptair, El Al Israel Airlines, Emirates, Estonian Air, EVA Airways, Finnair, Georgian Airways, germanwings, Hahn Air, Iberia, Icelandair, Intersky, Iran Air, Jat Airways, Job Air, KD avia, Kenya Airways, KLM-Royal Dutch Airlines, Korean Air, Libyan Airlines, LOT-Polish Airlines, Lufthansa German Airlines, Luxair, Malaysia Airlines, MAT-Macedonian Airlines, Montenegro Airlines, NIKI, Northwest Airlines, Nouvelair Tunisie, Olympic Airlines, Qantas Airways, Qatar Airways, Regional Lineas Aereas, Rossiya - Russian Airlines, Royal Jordanian, SAS Scandinavian Airlines, Saudi Arabian Airlines, Singapore Airlines, SkyEurope, Spanair, SriLankan Airlines, SunExpress, SWISS, Syrian Arab Airlines, TAP Air Portugal, TAROM, Thai Airways International, Transaero, TUIfly, Tunis Air, Turkish Airlines, Ukraine International Airlines, United Airlines, Ural Airlines

Rent a Car Beč:    
Najpovoljnije iznajmljivanje automobila u Beču  ili uporedite cene koristeći Rent A Car pretraživač na ovoj strani - gore- desno. 

Hoteli u Beču :    

Pronašli ste jeftinu avionsku kartu za Beč? Treba vam i smeštaj? Ovde možete videti spisak svih Hotela u Beču, sa cenama  i izabrati ponudu koja vam najviše odgovara.

NJUJORK - jeftine avionske karte

Jeftine avionske karte Njujork, online rezervacija i upredjivanje cena avionskih karata za Njujork

Letite za Njujork? Pre nego što kupite avio kartu, proverite cene!

Uporedite sve ponude koje se mogu naći na internetu i pronadjite zaista najpovoljnije avionske karte za Njujork. Pretražujemo ponude i agencija i avio kompanija uključujući i low cost. Upišite destinacije i datume i naš pretraživač će vam za svega nekoliko sekundi izbaciti sve ponude stotinak agencija koje se bave online prodajom avionskih karata. Uporedite cene, izaberite let i kompaniju i kupite avionsku kartu tamo gde je zaista najpovoljnije. Putujemo.info vam omogućuje da na jednostavan način, online pretragom i kupovinom avionske karte za Njujork uštedite puno vremena, a i novca.Njujork International Airport JFK - Informacije

Vodič kroz servise i informacije za aerodrom Njujork. Uporedite ponude svih avio kompanija koje lete za Njujork i pronadjite najpovoljnije avionske ponude.


Njujork - dolasci i odlasci

Flight information is provided by FlightStats, and is subject to the FlightStats Terms of Use.


Lokacija: 20 km jugoistočno od Njujorka (Jamaica - Queens)

Transport do grada:

Voz metro, veoma čest i jeftin
Taxi cena USD 20-40 do centra, oko 20 minuta
Website: www.kennedyairport.com


Aerodrom JFK je najnoviji i najaktivniji, pored još tri aerodroma koji postoje u Njujorku. Aerodromom upravlja Port Authority of New York and New Jersey, koje je takođe nadležno za još tri aerodroma u širem području Njujorka: Aerodrom Njuark (Newark), Aerodrom LaGvardija (LaGvardia) i Aerodrom Teterboro. Na Aerodromu JFK je baza niskotarifne aviokompanije JetBlue, kao i habovi za međunarodne operacije AA i Delta. Skoro 100 aviokompanija iz više od 50 zemalja vrše redovne letove sa JFK aerodroma u Njujorku.
JFK aerodrom je poznat kao međunarodna kapija SAD (slogan aerodroma je „Gde Amerika pozdravlja svet“ (engl. Where America Greets the World), ali ima i veliki broj svakodnevnih domaćih letova. U 2006. godini ovaj aerodrom koristilo je 42,6 miliona putnika; aerodrom Newark oko 35,4 miliona i aerodrom La Gvardia oko 26 miliona, tako da je ukupan broj avio-putnika u Njujorku bio oko 104 miliona.


Najpopularnije destinacije iz Njujorka:

Povratne avionske karte iz Njujorka

  Njujork - Beograd od 498 EUR Njujork - Zagreb od  465 EUR
  Njujork - Podgorica od 530 EUR Njujork - Sarajevo od 523 EUR
  Njujork - Pristina od  525eur Njujork - Ljubljana od  450 EUR
  Njujork - Skoplje od 620eur Njujork - Budimpesta od  420 EUR
  Njujork - London od  325 EUR Njujork - Amsterdam od 350 EUR
  Njujork - Cirih od  415 EUR Njujork - Pariz od 380 EUR
  Njujork - Singapur od 520 EUR Njujork - Toronto od 140 EUR
  Njujork - Los Andjeles od 158 EUR Njujork - Sidnej od 610 EUR

Spisak avio kompanija koje lete za Njujork:

Proverite cene i direktno kod avio kompanija koje imaju letove za Njujork i budite sigurni da ste pronašli najpovoljniju tarifu za let do Njujorka

Aer Lingus, Aeroflot Russian Airlines, Aerolineas Argentinas, Aeromexico, Aerosvit Airlines, Air Berlin, Air Canada, Air China, Air France, Air India, Air Jamaica, Air New Zealand, Air Tahiti Nui, Alaska Airlines, Alitalia, All Nippon Airways, American Airlines, Asiana Airlines, Austrian Airlines AG, Avianca, British Airways, Brussels Airlines, Caribbean Airlines, Cathay Pacific Airways, Cayman Airways, China Airlines, China Eastern Airlines, China Southern Airlines, Continental Airlines, Copa Airlines, Czech Airlines, Delta Air Lines, Egyptair, El Al Israel Airlines, Emirates, Eos Airlines, Etihad Airways, Eurofly, EVA Airways, Finnair, Gulf Air, Iberia, Icelandair, Japan Airlines International, Jet Airways India, Jetblue Airways Corporation, KLM-Royal Dutch Airlines, Korean Air, Kuwait Airways, L.T.U International Airways, LACSA, Lan Airlines, Lan Peru, LanEcuador, LOT-Polish Airlines, Lufthansa German Airlines, MALEV Hungarian Airlines, Mexicana de Aviacion, North American Airlines, Northwest Airlines, Olympic Airlines, Pakistan International Airlines, Qantas Airways, Qatar Airways, Royal Air Maroc, Royal Jordanian, Ryan International Airlines, Saudi Arabian Airlines, Shanghai Airlines, Singapore Airlines, South African Airways, SriLankan Airlines, SWISS, Syrian Arab Republic, Taca International Airlines, TAM Linhas Aereas, TAROM, Thai Airways International, Travelspan GT, Turkish Airlines, United Airlines, US Airways, US Helicopter, Uzbekistan Airways, V Bird, Vietnam Airlines, Virgin Atlantic Airways, Zoom Airlines

Rent a Car Njujork:    
Najpovoljnije iznajmljivanje automobila u Njujorku  ili uporedite cene koristeći Rent A Car pretraživač na ovoj strani - gore- desno. 

Hoteli u Njujorku :    

Pronašli ste jeftinu avionsku kartu za Njujork? Treba vam i smeštaj? Ovde možete videti spisak svih Hotela u Njujorku, sa cenama  i izabrati ponudu koja vam najviše odgovara.

RIM - jeftine avionske karte

Jeftine avionske karte Rim, online rezervacija i upredjivanje cena avionskih karata za Rim

Letite za Rim? Pre nego što kupite avio kartu, proverite cene!

Uporedite sve ponude koje se mogu naći na internetu i pronadjite zaista najpovoljnije avionske karte za Rim. Pretražujemo ponude i agencija i avio kompanija uključujući i low cost. Upišite destinacije i datume i naš pretraživač će vam za svega nekoliko sekundi izbaciti sve ponude stotinak agencija koje se bave online prodajom avionskih karata. Uporedite cene, izaberite let i kompaniju i kupite avionsku kartu tamo gde je zaista najpovoljnije. Putujemo.info vam omogućuje da na jednostavan način, online pretragom i kupovinom avionske karte za Rim uštedite puno vremena, a i novca.

Rim Leonardo da Vinci-Fiumicino - Informacije

Vodič kroz servise i informacije za aerodrom Rim. Uporedite ponude svih avio kompanija koje lete za Rim i pronadjite najpovoljnije avionske ponudu.


Rim - dolasci i odlasci

Flight information is provided by FlightStats, and is subject to the FlightStats Terms of Use.

Transport do grada:

Lokacija: 26 km jugozapadno od Rima
Transport do grada: voz (do centralne stanice - Roma Tremini): cena EUR 11, trajanje 30-40 minuta
Taxi: cena EUR 30-40, trajanje 20-30 minuta,
Website: www.adr.it


Najpopularnije destinacije iz Rima:

Povratne avionske karte iz Rima

  Rim - Beograd od 98 EUR Rim - Zagreb od  85 EUR
  Rim - Tel Aviv od 230 EUR Rim - Rio de Žaneiro od 623 EUR
  Rim - Peking od  625eur Rim - Ljubljana od  50 EUR
  Rim - Tokio od 620eur Rim - Budimpesta od  50 EUR
  Rim - Amsterdam od  60 EUR Rim - Njujork od 450 EUR
  Rim - Cirih od  60 EUR Rim - Pariz od 50 EUR
  Rim - Singapur od 550 EUR Rim - Toronto od 450 EUR
  Rim - Los Andjeles od 528 EUR Rim - Sidnej od 710 EUR

Spisak avio kompanija koje lete za Rim:

Proverite cene i direktno kod avio kompanija koje imaju letove za Rim i budite sigurni da ste pronašli najpovoljniju tarifu za let do Rima

Aegean Airlines, Aer Lingus, Aeroflot Russian Airlines, Aeroflot-Don, Aerolineas Argentinas, Aeromexico, Afriqiyah Airways, Air Algerie, Air Baltic, Air Berlin, Air Canada, Air China, Air Comet, Air Europa, Air France, Air Italy, Air Malta, Air Mauritius, Air Moldova, Air One, Air Seychelles, Air Transat A.T., Air Vallee, Albanian Airlines, Alitalia, All Nippon Airways, American Airlines, Austrian Airlines AG, Belavia, Belle Air, Blue Air, Blue Panorama Airlines, Blue1, bmi british midland, bmibaby, British Airways, Brussels Airlines, Bulgaria, Bulgaria Air, Carpatair, Cathay Pacific Airways, China Airlines, China Southern Airlines, Condor Flugdienst, Continental Airlines, Croatia Airlines, Cubanan, Cyprus Airways, Czech Airlines, Darwin Airline, Delta Air Lines, Egyptair, El Al Israel Airlines, Emirates, Eritrean Airlines, Estonian Air, Ethiopian Airlines, Eurofly, Finnair, flybaboo, flyglobespan, germanwings, Hahn Air, Iberia, Iran Air, Japan Airlines International, Jat Airways, Jet2.com, KD avia KD avia, KLM-Royal Dutch Airlines, Korean Air, Kuwait Airways, Lan Airlines, Libyan Airlines, Lithuanian Airlines, Livingston, LOT-Polish Airlines, Lufthansa German Airlines, Luxair, Malaysia Airlines, MALEV Hungarian Airlines, MAT-Macedonian Airlines, Meridiana, Mexicana de Aviacion, Middle East Airlines, Montenegro Airlines, MyAir.com, NIKI, Northwest Airlines, Norwegian Air Shuttle, Olympic Airlines, Qantas Airways, Qatar Airways, Regional Lineas Aereas, Rossiya - Russian Airlines, Royal Air Maroc, Royal Jordanian, SAS Scandinavian Airlines, Saudi Arabian Airlines, Singapore Airlines, SkyEurope, Spanair, Sterling, SWISS, Syrian Arab Airlines, TACV Cabo Verde Airlines, TAP Air Portugal, TAROM, Thai Airways International, Transavia Airlines, Travel Servis, TUIfly, Tunis Air, Turkish Airlines, Ukraine International Airlines, United Airlines, US Airways, Uzbekistan Airways, Varig, Volare S.p.A., Vueling Airlines, Wind Jet, Wizz Air, Yemenia Yemen Airways

Rent a Car Rim:    
Najpovoljnije iznajmljivanje automobila u Rimu  ili uporedite cene koristeći Rent A Car pretraživač na ovoj strani - gore- desno. 

Hoteli u Rimu :    

Pronašli ste jeftinu avionsku kartu za Rim? Treba vam i smeštaj? Ovde možete videti spisak svih Hotela u Rimu, sa cenama  i izabrati ponudu koja vam najviše odgovara.

CIRIH - jeftine avionske karte

Jeftine avionske karte Cirih, online rezervacija i upredjivanje cena avionskih karata za CirihLetite za Cirih? Pre nego što kupite avio kartu, proverite cene!

Uporedite sve ponude koje se mogu naći na internetu i pronadjite zaista najpovoljnije avionske karte za Cirih, kao i za letove iz Ciriha. Pretražujemo ponude i agencija i avio kompanija uključujući i low cost. Upišite destinacije i datume i naš pretraživač će vam za svega nekoliko sekundi izbaciti sve ponude  stotinak  agencija koje se bave online prodajom avionskih karata. Uporedite cene, izaberite let i kompaniju i kupite avionsku kartu tamo gde je zaista najpovoljnije. Putujemo.info vam omogućuje da na jednostavan način, online pretragom i kupovinom avionske karte za Cirih uštedite puno vremena, a i novca.

Zurich Unique International Airport - Informacije

Vodič kroz servise i informacije za aerodrom Cirih (Zurich). Nudimo vam mogućnost da uporedite ponude svih avio kompanija koje lete za Cirih. Pronadjite najpovoljnije avionske karte za Cirih i iz Ciriha.


Cirih - dolasci i odlasci

Flight information is provided by FlightStats, and is subject to the FlightStats Terms of Use.


 


Lokacija: 12km severno od Ciriha.
Aerodrom je poznat i pod nazivom Kloten, jer se nalazi u istoimenoj ciriškoj opštini. Godišnje opsluži preko 20 miliona putika.
Sedište je avio kompanija SWISS i Lufthansa

Transport do grada:

Voz:
Intercity ili S Bahn S2 & S16 na 10-15 mins,
cena CHF 5.40, 10 minuta do glavne železničke stanice (HB Zurich),
tramvaj Glattalbahn broj 10,

Taxi: oko CHF 50, trajanje 20 min 
Parking:  CHF 5 (Prvi sat), CHF 2 po satu posle prvog,
CHF 28 po danu (1-2 days).
Produzeni parking: CHF 68 (3 dana), CHF 100 po danu (7 dana), CHF 8 (po dodatnom danu)
Adresa: Unique Zurich Airport, P.O. Box, 8058 Zurich Airport
Telefon:  +41 43 816 2211
Website: www.zurich-airport.com

Najpopularnije destinacije:

Povratne avionske karte iz Ciriha

  Cirih - Beograd - Cirih od 98 EUR Cirih - Zagreb - Cirih od  85 EUR
  Cirih - Podgorica - Cirih od 130 EUR Cirih - Sarajevo - Cirih od 123 EUR
  Cirih - Pristina - Cirih od  85 EUR Cirih - Ljubljana - Cirih od  85 EUR
  Cirih - Skoplje - Cirih od 120 EUR Cirih - Budimpesta - Cirih od  85 EUR
  Cirih - London- Cirih od  30 EUR Cirih - Njujork - Cirih od 250 EUR
  Cirih - Amsterdam- Cirih od  38 EUR Cirih - Pariz - Cirih od  60 EUR
  Cirih - Singapur - Cirih od 450 EUR Cirih - Toronto - Cirih od 300 EUR
  Cirih - Los Andjeles - Cirih od 478 EUR Cirih - Sidnej- Cirih od 810 EUR

Spisak avio kompanija koje lete za CIRIH:

Proverite cene i direktno kod avio kompanija koje imaju letove za Cirih i budite sigurni da ste pronašli najpovoljniju tarifu za let do Ciriha

Adria Airways, Aer Lingus, Aeroflot Russian Airlines, Air Baltic, Air Berlin, Air Canada, Air China, Air France, Air India, Air Malta, Air Mauritius, Air One, Alitalia, All Nippon Airways, American Airlines, Austrian Airlines AG, BH Airlines, Blue1, bmi british midland, British Airways, Brussels Airlines, Bulgaria Air, Cathay Pacific Airways, China Southern Airlines, Cirrus Airlines, City Airline, Continental Airlines, Croatia Airlines, Cyprus Airways, Czech Airlines, Delta Air Lines, easyJet, Edelweiss Air, Egyptair, El Al Israel Airlines, Emirates, Finnair, germanwings, Helvetic Airways, Iberia, Intersky, Jat Airways, Kenya Airways, KLM-Royal Dutch Airlines, Korean Air, Lan Airlines, Lan Peru, Libyan Airlines, LOT-Polish Airlines, Lufthansa German Airlines, MALEV Hungarian Airlines, MAT-Macedonian Airlines, Montenegro Airlines, NIKI, Northwest Airlines, Norwegian Air Shuttle, OLT-Ostfriesische Lufttransport, Qantas Airways, Qatar Airways, Regional Lineas Aereas, Royal Air Maroc, Royal Jordanian, RPX Airlines, SAS Scandinavian Airlines, Singapore Airlines, South African Airways, Spanair, SriLankan Airlines, SunExpress, SWISS, TAP Air Portugal, TAROM, Thai Airways International, Tunis Air, Turkish Airlines, Ukraine International Airlines, United Airlines, US Airways

Rent a Car Cirih:    
Najpovoljnije iznajmljivanje automobila u Cirihu  ili uporedite cene koristeći Rent A Car pretraživač na ovoj strani - gore- desno. 

Hoteli u CIRIHU :    

Pronašli ste jeftinu avionsku kartu za Cirih? Treba vam i smeštaj? Ovde možete videti spisak svih Hotela u Cirihu, sa cenama  i izabrati ponudu koja vam najviše odgovara.

Lista hotela koji se nalaze u blizini aerodroma Cirih:

 • Airport,
 • Allegra,
 • Atlantis Guesthouse 454 5454,
 • Belair 839 5555,
 • Fly Away 804 4455,
 • Park Inn 828 8686,
 • Hilton 828 5050,

 

 • Ibis 307 4700,
 • Marriott 360 7070,
 • Movenpick Airport 808 8888,
 • Movenpick Regensdorf 871 5111,
 • Novotel 829 9000, Renaissance 874 5000,
 • Swissotel 317 31 11,
 • Trend 870 8888,
 • Crowne Plaza 404 44 44

 

Vi ste ovde: putujemo.info LETO 2013 (2) MEDITERAN Jadransko More AERODROMI AERODROMI Evropa