РАДЕВАЦ сеоски туризам Алексинац

У селу Радевац код Алексинца, сеоским туризмом се баве следећа домаћинства:

Домаћинство Томић Бобана

seoski turizam Aleksinac

У домаћинству Томић Бобана ,пољопривредника,гост ће бити љубазно прихваћен и послужен специјалитетима домаће кухиње и природним пићем,као у добра стара времена.Лепе тренутке опуштања доживеће шетњом пропланцима и богатом шумом,јер је пред њим права идилична пасторала.

Објекат је друге категорије са 3/2 креветне собе и 1/1 креветном,купатилом, дневним боравком,ТВ и централним грејањем.

Домаћин предлаже обилазак Рибарске Бање-8 км. и културно-историјских објеката.
Пун пансион је 1300 динара,уз могућност договора.

Адреса:Томић Бобан,село Радевац,18213 Трњане,тел. +381 (18885232).

Домаћинство Савић Слободана

seoski turizam Srbija Aleksinac Savic

Домаћинство Савић Слободана,узорног домаћина и пољопривредника,окружено је пашњацима и воћњацима.Домаћин дочекује госте,традиционално,слатким ,медом и ракијом а у току боравка пријаће домаћи,већ заборављени специјалитети,а ту је и понуда посних јела.
Гости са домаћином могу поћи у косидбу,бербу јагода,воћа,кукуруза... Заједно са домаћицом могу припремати зимницу за понети.

Објекат је друге категорије са 3/2 креветне собе,купатилом,дневним боравком,ТВ...

Пун пансион је 1200 динара или по договору.

Адреса: Савић Слободан-Лале,с.Радевац 18213 Трњане,тел. +381 (18885237) -

 

Домаћинство Петровић Драгана

seoski turizam Srbija Aleksinac Petrovic

Домаћин Петровић Драган поручује: "Ако желите да уживате у природи планинског села Радевац,да осетите беспрекорни мир,да заборавите на градску вреву,тражећи нова надахнућа и инспирацију за посао којим се бавите,будите нам гост. Уз сеоски поточић будиће Вас цвркут птица,уместо сата и телефона.У Вашем сећању остаће шетње цветним пропланцима,љубазност домаћина и мештана,што ће бити и разлог за поновни долазак".

Објекат је друге категорије са 2/2 креветне собе,комплетном кухињом,дневним боравком и купатилом,уз сопствену припрему оброка.

Услуге по договору.

Адреса Петровић Драган,18210 Житковац,Д.Вујића 31,тел. +381 (18846538).

 

ПОСЕБНА ПОНУДА

ПОМЕНУТИ ДОМАЋИНИ ПОЗИВАЈУ ВАС ДА БУДЕТЕ ГОСТИ ЗА БАДЊЕ ВЕЧЕ И БОЖИЋ КАО И СРПСКУ НОВУ ГОДИНУ 2010. И УЖИВАТЕ У ОБИЧАЈИМА И СПЕЦИЈАЛИТЕТИМА ПРИПРЕМЉЕНИМ ЗА ОВЕ ПРИЛИКЕ УЗ СНИЖЕЊЕ ПАНСИОНА НА СВЕГА 1000 ДИНАРА.

ЛИПОВАЦ сеоски туризам Алексинац

manastir Lipovac

 

Липовац се налази у подножју планине Лесковик-1117 м.
Ови простори су богати фауном и флором,изворском водом за пиће,и богатим ловиштем (дивље свиње,срндаћ.зец,фазани,препелице...)и изузетни су за развој сеоског туризма.

Домаћинство породице Вукић-Ристић

је у селу Липовац,недалеко од манастира Свети Стеван из 14.века.Објекат је прве категорије,располаже са 3/2 креветне собе,купатилом,дневним боравком и ТВ,приручном кухињом и централним грејањем.
Гостима нуди мир и тишину,чист ваздух (400м.),богату домаћу кухињу,ракију и природне сокове,као и изворску воду за пиће. Изванредни су услови за шетање стазама у природи,рекреацију и спорт и бављење планинарством.
Домаћин нуди одлазак у лов,обилазак Соко Бање,Бованског језера и културно-историјских објеката. Пун пансион је 1400 динара,или по договору.
Адреса:Вукић Небојша,село Липовац,18225 Катун,тел.+381 (18848117) и +381 (18802894).

ПОСЕБНА ПОНУДА
ДОМАЋИНИ  ВАС ПОЗИВАЈУ ДА БУДЕТЕ ГОСТИ ЗА БАДЊЕ ВЕЧЕ И БОЖИЋ КАО И СРПСКУ НОВУ ГОДИНУ 2010. И УЖИВАТЕ У ОБИЧАЈИМА И СПЕЦИЈАЛИТЕТИМА ПРИПРЕМЉЕНИМ ЗА ОВЕ ПРИЛИКЕ УЗ СНИЖЕЊЕ ПАНСИОНА НА СВЕГА 1000 ДИНАРА.
Општинска организација за туризам и спорт Алексинац
Meil:Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Tel./fax. + 381 18804025
Vi ste ovde: putujemo.info LETO 2013 (2) MEDITERAN Jadransko More Odmor u Srbiji ALEKSINAC - Odmor u Srbiji