Jadransko More

PANSION OBRADOVIĆ – KATIĆI (Ivanjica)

Pansion Obradovic
KATIĆI – selo koje se nalazi na 25-om km od Ivanjice u pravcu Nove Varoši predstavlja nezaobilazno mesto u turističkoj ponudi SRBIJE kada je u pitanju seoski turizam.

Katići se nalaze na idealnoj nadmorskoj visini od  1000 m i sa najvišim vrhom od oko 1500 m  odakle se pruža predivan pogled, predstavljaju oazu za odmor gostiju iz urbanih područja.

Područje Katića je 2000-te godine proglašeno vazdušnom banjom pa samim tim predstavlja razlog više da posetite ovo selo.
U samom srcu Katića će Vas dočekati ljubazni domaćini »Pansiona Obradović« koji imaju tradiciju dugu 30 godina u bavljenju seoskim turizmom.

Pansion raspolaže sa 30-tak ležaja raspoređenih u 1/2 i 1/3 sobama, kućama za odmor »brvnare« apartmanskog tipa, sve prve kategorije sa TWC, TV, salom za ručavanje, centralnim grejanjem i malom bibliotekom za svoje goste, zabavnim parkom, bazenom,  obeleženom stazom za šetnju i mnogim drugim sadržajima koji odmor ovde čine nezaboravnim.

Pored čistog vazduha i zdrave domaće hrane ljubazni domaćini će Vas uputiti da obiđete najlepše delove ovog mesta, i kod meštana ovog sela kupite nadaleko poznat sir i kajmak sa ovog područja. Takođe se možete uključiti u poljoprivredne radove (branje malina i sl.) i branje šumskih plodova za slatko.


CENA PUNOG PANSIONA JE   2.000,00dinara.
Za decu od 2 do 10 godina popust 50%.

INFORMACIJE I REZERVACIJE
Na tel:   032/873-307, 873-663, 063/8442-990
www.selo-turizam.com
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.



Vi ste ovde: putujemo.info LETO 2013 (2) MEDITERAN Jadransko More Odmor u Srbiji IVANJICA - odmor u Srbiji PANSION OBRADOVIĆ – KATIĆI (Ivanjica)