Jadransko More

HOTELI

HOTEL online rezervacija hotelaPrednosti za vas:

CENA: Online rezervacija hotela je potpuno promenila način formiranja hotelskih cena. Nekada su se najpovoljnije ponude dobijale direktno od hotela, a zatim od turističkih agencija koje su imale specijalne ugovore sa pojedinim hotelima.

Danas se najpovoljnije cene mogu pronaći isključivo na sajtovima, velikih, specijalizovanih online travel agencija.

Razlog je jednostavan - nema troškova za plate mnogobrojnih agenata i troškova za poslovni prostor. Najpoznatije i najveće svetske agencije su: booking.com, expedia.com, hotels.com, laterooms, hrs, agoda, otel, priceline, travelocity, venere, gtahotels, ebookers itd.

Na svakom od nabrojanih sajtova, svakodnevno se izvrši po nekoliko stotina hiljada hotelskih rezervacija. Svaki online hotel provajder želi da proda svoje sobe i zato svi oni pokušavaju da svoje cene snize koliko god im je to moguće. Ipak, u praksi postoji značajna razlika u cenama kod pojedinih agencija i za pojedine destinacije. To znači da se veoma isplati proveriti cene na svim ovim sajtovima.

Hoteli gube novac ako im je soba prazna. Zato oni svoje neprodate sobe nude po veoma niskim cenama (lastminute deals). Najbolje mesto da se te ponude oglase su upravo sajtovi gore navedenih agencija.

Upravo tu svoje mesto nalazi i priskače vam u pomoć PUTUJEMO.INFO. Da bi ste pretražili sve te velike sajtove (ima ih oko 40) i SIGURNO pronašli najpovoljniju hotelsku ponudu, trebalo bi vam nekoliko sati pretrage. PUTUJEMO.INFO simultano pretražuje sve ponude koje se nalaze na tim sajtovima i za svega nekoliko sekundi vam prikazuje rezultate koje možete da sortirate po ceni, broju zvezdica, udaljenosti od centra grada itd.
Izaberite hotel koji vam odgovara i uporedite cene koju pojedine agencije traže za isti. Na vama je još da odaberete najpovoljniju ponudu i mi vas onda prebacujemo na sajt izabrane agencije gde možete da završite sav posao oko rezervacije.
Sav ovaj proces traje manje od minuta.

 


Ispod možete videti primer za boravak u Hotelu Holiday Inn Heathrow u Londonu: Prikazana je ukupna cena za dve osobe i boravak od 30 Jan do 4 Feb 2010 (5 noćenja).
Očigledne su velike razlike u ceni i činjenica je da vam pretraga preko našeg sajta omogucuje da ušdetite ne samo vreme već i ozbiljnu sumu novca..

Pre nego sto rezervisete hotel uvek uporedite cene koje nude razne agencije. Razlike mogu biti veoma velike
Vi ste ovde: putujemo.info LETO 2013 (2) MEDITERAN Jadransko More Saveti da lepše putujemo HOTELI