HOTELI

HOTEL online rezervacija hotelaPrednosti za vas:

CENA: Online rezervacija hotela je potpuno promenila način formiranja hotelskih cena. Nekada su se najpovoljnije ponude dobijale direktno od hotela, a zatim od turističkih agencija koje su imale specijalne ugovore sa pojedinim hotelima.

Danas se najpovoljnije cene mogu pronaći isključivo na sajtovima, velikih, specijalizovanih online travel agencija.

Razlog je jednostavan - nema troškova za plate mnogobrojnih agenata i troškova za poslovni prostor. Najpoznatije i najveće svetske agencije su: booking.com, expedia.com, hotels.com, laterooms, hrs, agoda, otel, priceline, travelocity, venere, gtahotels, ebookers itd.

Na svakom od nabrojanih sajtova, svakodnevno se izvrši po nekoliko stotina hiljada hotelskih rezervacija. Svaki online hotel provajder želi da proda svoje sobe i zato svi oni pokušavaju da svoje cene snize koliko god im je to moguće. Ipak, u praksi postoji značajna razlika u cenama kod pojedinih agencija i za pojedine destinacije. To znači da se veoma isplati proveriti cene na svim ovim sajtovima.

Hoteli gube novac ako im je soba prazna. Zato oni svoje neprodate sobe nude po veoma niskim cenama (lastminute deals). Najbolje mesto da se te ponude oglase su upravo sajtovi gore navedenih agencija.

Upravo tu svoje mesto nalazi i priskače vam u pomoć PUTUJEMO.INFO. Da bi ste pretražili sve te velike sajtove (ima ih oko 40) i SIGURNO pronašli najpovoljniju hotelsku ponudu, trebalo bi vam nekoliko sati pretrage. PUTUJEMO.INFO simultano pretražuje sve ponude koje se nalaze na tim sajtovima i za svega nekoliko sekundi vam prikazuje rezultate koje možete da sortirate po ceni, broju zvezdica, udaljenosti od centra grada itd.
Izaberite hotel koji vam odgovara i uporedite cene koju pojedine agencije traže za isti. Na vama je još da odaberete najpovoljniju ponudu i mi vas onda prebacujemo na sajt izabrane agencije gde možete da završite sav posao oko rezervacije.
Sav ovaj proces traje manje od minuta.

 


Ispod možete videti primer za boravak u Hotelu Holiday Inn Heathrow u Londonu: Prikazana je ukupna cena za dve osobe i boravak od 30 Jan do 4 Feb 2010 (5 noćenja).
Očigledne su velike razlike u ceni i činjenica je da vam pretraga preko našeg sajta omogucuje da ušdetite ne samo vreme već i ozbiljnu sumu novca..

Pre nego sto rezervisete hotel uvek uporedite cene koje nude razne agencije. Razlike mogu biti veoma velike

Javni prevoz u Evropi

Ovde možete naći linkove ka stranicama javnih prevoznika (metro, autobus, tramvaj) u gradovima koji se najčešće posećuju.

Klikom na ime grada prosledićemo vas na veb stranu gradskog prevoznika.

Ukoliko kliknete na ikonicu "H" levo od imena grada, bićete prebačeni na strancu sa listom hotela iz dotičnog mesta.

Austrija Belgija BiH
Beč Brisel Mostar
Graz Sarajevo
Salzburg
Bugarska Češka Danska
Sofija Prag Kopenhagen
Engleska Estonija Finska
London Talin Helsinki
Francuska Grčka Irska
Lyon Atina - Dublin
Pariz Metro i bus ;
Strasbourg Tramvaj
Italija Hrvatska Nemačka
Firenca Split Berlin
Milano Rijeka Minhen
Rim Zagreb Frankfurt
Trst Osijek
Venecija Dubrovnik
Latvija Mađarska Makedonija
Riga Budimpešta Skoplje
Holandija Norveška Rusija
Amsterdam Oslo Moskva
Poljska Portugalija Srbija
Krakov Lisabon Beograd
Varšava Porto Novi Sad
Slovačka Slovenija Škotska
Bratislava Ljubljana Edinburgh
Glasgow
Španija Švedska Turska
Barcelona Malmö Istanbul
Madrid Stockholm
Sevilla
Valencia

Rent A Car

Putujemo.info vam nudi poslednju generaciju pretraživača automobila za rentiranje. Bez obzira kada i gde putujete - na letovanje u Grčku ili Španiju, poslom u Beograd, Zagreb ili Budimpeštu, ili možda na zimovanje u Austriju ili Sloveniju, pronaći ćemo odgovarajući automobil za Vas.

Pretražujemo mrežu od 450 rent-a-car agencija, na 17000 destinacija u 134 zemlje širom sveta. Kada pronadjete ono što vam odgovara imate mogućnost da automobil odmah rezervišete.
Rezervisani automobil možete da preuzmete na jednoj i ostavite na drugoj lokaciji.Kako da se pripremim za put?

priprema za put savetiPrvo i osnovno - proverite do kada vam važi pasoš. Ako vam treba i viza, pasoš mora da važi još najmanje 6 meseci od dana putovanja.
Uplatite putno osiguranje. Ne košta puno, a ako ikad zatreba, vredi svake uložene pare.
Ako ste uplatili ili rezervisali smeštaj preko interneta, obavezno odštampajte potvrde i ponesite ih sa sobom. Isto važi i za avio karte.
Napravite fotokopije dokumenata – pasoša, vozačke dozvole, pa čak i kreditnih kartica jer ako ih slučajno izgubite ili vam ih ukradu, biće lakše kod prijave policiji.

Opširnije...

Vi ste ovde: putujemo.info LETO 2013 (2) MEDITERAN Jadransko More Saveti da lepše putujemo