HOTELI U CIRIHU

hoteli u cirihu

Cirih je jedan od najskupljih, ali i najbogatijih gradova na svetu. Kombinacija ova dva faktora pruža gradjanima Ciriha izuzetno visok kvalitet života. Ali bez brige - i pored toga što važi za skupo mesto, postoje hoteli i restorani u Cirihu koji su po cenama veoma pristupačni, kao i da mogućnost da obidjete najvažnije tačke u gradu veoma povoljno, ili besplatno. 
Računajte da ćete za nižu kategoriju smeštaja morati da izdvojite bar 50-70EUR po noći, a za one poznate i luksuzne kao Dolder, Savoy, Baur Au Lac i do 400EUR po noćenju. Pogledajte izbor od oko 150 hotela u Cirihu

Opširnije...

Hoteli u Beču

Beč, grad na lepom plavom Dunavu, valceri, Štraus, Jugendstil, Saher-torta Beč - grad na lepom plavom Dunavu, valceri, Štraus, Jugendstil, Saher-torta... Bez obzira da li putujete poslovno ili turistički, Beč vam uvek može pružiti više, od šetnji kroz gradsko jezgro (Die Innere Stadt), Bečkom šumom (Wienerwald) do plovidbe na brodu-restoranu Dunavom. Tradicionalni kulturni događaj godine je novogodišnji koncert bečke filharmonije, ali tu je još mnogo muzeja, galerija i dvoraca.

Opširnije...

HOTELI U BERLINU

hoteli u Berlinu

Berlin je glavni i najveći grad Nemačke. Hoteli u Berlinu su kvalitetni, a izbor ogroman. Hosteli se mogu naći za 7-10 EUR, dok za srednju klasu hotela u centru grada treba izdvojiti oko 30 - 50 EUR po noći.

Opširnije...

Hoteli u Parizu

Pariz je sinonim za ljubav, modu, eleganciju i luksuz> Pariz - provedete li nekoliko dana u Parizu, nećete moći da odolite jedinstvenoj zavodljivosti njegove neprolazne lepote, veličanstvenosti i dinamičnosti. Pariz je sinonim za ljubav, modu, eleganciju i luksuz. Obiđete li samo nekoliko njegovih četvrti, izgledaće vam se da ste obišli veliki deo sveta.

Posetite neke od najpoznatijih svetskih atrakcija; Ajfelovu kulu, Trijumfalnu kapiju, Jelisejska polja, Notre Dame ili Luvr itd.

Opširnije...

HOTELI U BRISELU

hoteli u Briselu

Brisel je svoje ime dobio po reči "Broekzele" što bi u slobodnom prevodu značilo "grad prolaznika". Naime još u VI veku naselje je postalo važna tačka na trgovačkom putu izmedju Kelna i Briža. Grad je procvetao pod Habzburzima, a u XIX veku je postao prestonica nove, nezavisne Belgije.Da bi doživeli osećaj pravog Brisela, planirajte da ostanete u njemu bar dve noći.Nudimo vam da pogledate izbor od preko 300 hotela u Briselu. Noćenje za dve osobe staje od 40 pa sve do 500 EUR.

Opširnije...

Vi ste ovde: putujemo.info LETO 2013 (2) gradovi zapadna evropa