HOTELI U NAJLEPŠIM GRADOVIMA EVROPE

Rezervišite već danas, bez depozita
Platite u hotelu

HOTELI KOPENHAGEN

hoteli u Kopenhagenu

Kopenhagen je glavni grad Danske i najvažnija turistička destinacija ove zemlje. Sa svojih milion stanovnika i izuzetnim kulturnim, kao i zabavnim životom, dovoljno je velik da se nazove metropolom, a ipak dovoljno mali da se u njemu osećate prijatno i sigurno. 
Hoteli u Kopenhagenu su kvalitetni, a cene uobičajene kao i u ostalim evropskim metropolama. Hosteli se mogu naći za 15 EUR, dok za srednju klasu hotela treba izdvojiti oko 50 - 60 EUR po noći. 

Opširnije...

HOTELI U STOKHOLMU

hoteli u STOKHOLMU

Stokholm je jedna od najlepših prestonica na svetu. Leži na 14 ostrva povezanih sa 57 mostova. Zelenilo, cist vazduh, skandinavski dizajn i arhitektura, 750 godina istorije, bogat kulturni život, ucinili su da grad može da ponudi atrakcije kaoGamla Stan, Vasamuseum, The Royal Palace, Skansen i Archipelago. Dobro došli u Stokholm - prestonicu Skandinavije!
Klasican tradicionalan hotel ili prvi hostel napravljen u džambo džetu? Dizajnerski hoteli sa pogledom na more ili jeftini hosteli? Stokholm nudi široku lepezu smeštaja za svaciji ukus i džep.Ukoliko želite da odsednete u nekom jednostavnom hotelu, postoji mnoštvo veoma dobrih, prijatnih i jeftinih hostela.

Opširnije...

HELSINKI HOTELI

hoteli u HELSINKIJU

Helsinki, glavni grad Finske nije uobičajena turistička destinacija našim ljudima. S obzirom da se u blizini nalazi sedište i trening centar Nokie, puno više ga posećuju poslovni ljudi. U široj regiji grada živi ukupno oko 1 milion ljudi. Grad je osnovan 1550. godine, kada je švedski kralj Gustav I izgradio prvu luku na mestu današnjeg naselja, a koja je služila kao baza za švedske napade na Rusiju.
Hoteli u Helsinkiju nisu jeftini, ali su kvalitetni. Hosteli se mogu naći za 15 EUR, dok za srednju klasu hotela treba izdvojiti oko 50 - 60 EUR po noći.

Opširnije...

HOTELI U LONDONU

hoteli u LONDONU

London je prilično skup grad, ali uz malo pripreme i planiranja i ne mora da bude. Najveći troškovi su oni koje morate da platite za smeštaj.Više od 1500 hotela u Londonu vam pruža mogućnost da pronadjete sobu sa pristojnom cenom. Nažalost, pristojna cena povlači sa sobom i činjenicu da hotel nije baš naročito blizu onogo što vas zanima i da najverovatnije nećete ni želeti da provodite vreme u njemu - ali i nije vam ni bio cilj da sedite u hotelskoj sobi.

Opširnije...

HOTELI U DABLINU

hoteli u DABLINU

Dablin ima nešto više od milion stanovnika. Njegova populacija je veoma mlada - 50% je mladje od 27 godina. Najzanimljivije atrakcije Dablina, nalaze se na južnoj obali reke Liffey. Temple Bar kvart je na samoj reci, trgovacki deo oko Grafton Street, park St Stephens Green, kao i obrazovni centar - Trinity College i zaista veoma lepi primerci džordžijanske i viktorijanske arhitekture su u neposrednoj blizini.
Dablin nudi veliki izbor hotela. Od obicnih hostela, gde se prenocište može naci za 10 EUR pa do luksuznog Clarence Hotela koji je vlasništvo grupe U2.

Opširnije...

HOTELI U AMSTERDAMU

Amsterdam, poznat kao grad slobode, grad veselja, grad mladih, grad multi-kulturalne populacije, siguran je, čist i prijatan. Istražite ga na jednom od izleta na vodi, ili biciklom kroz stari grad, razgovarajte s ljubaznim domaćinima.
Grad se zaista može pohvaliti jedinstvenom lepezom kulturnih događaja,nadilazeći sve što neko može očekivati u mestu koje ima manje od 800.000 stanovnika.

Opširnije...

Rezervacija Hotela u metropolama Juzne Evrope

HOTELI U RIMU HOTELI U RIMU Rim, taj večni grad, privlači posetioce već više od 2000 godina. To je jedan od najveličanstvenijih i najromantičnijih gradova na svetu. Dolce Vita - italijanski dizajn, penušavi kapućino, najbolji sladoled i odlična vina, samo da nabrojimo mali deo onoga što Italiju, a posebno Rim čini omiljenom turističkom destinacijom. Izbor hotela u Rimu je ogroman. Kvalitetan smeštaj se može naći i za 30ak... More detail
HOTELI U MADRIDU HOTELI U MADRIDU Madrid se nalazi u srcu Španije na 665 m nadmorske visine (glavni grad sa najvećom nadmorskom visinom u Evropi), smešten je na obali male reke Manzanares i pripada istorijskom predelu Kastilje. Severozapadno od grada izdiže se planina Sijera de Gvadarama sa vrhom Penjalara visine 2.429 m. Na istoku se pruža dolina Enares prožeta železničkim i autoputevima koji vode do Saragose i Barselone. Oko 50 km južno, na... More detail
Vodič kroz SEVILJU - hoteli i avio karte Hoteli: Sevilja Dolazak: Odlazak: Gosti: 123456789 Sobe: 1234 Search Svi hoteli u Sevilji Sevilja je sa svojih milion... More detail
Vodič kroz GRANADU - hoteli i avio karte Hoteli: Granada Dolazak: Odlazak: Gosti: 123456789 Sobe: 1234 Search Svi hoteli u Sevilji Granada je sa svojih milion... More detail
BARCELONA HOTELI BARCELONA HOTELI Barcelona, prestonica Katalonije poznata je još i kao drugi grad Španije ili severnjačkim gradom na jugu. Mnogo toga će vas uputiti na to da ste na jugu Evrope: dugotrajne pauze za ručak, večernja živost šetališta, tople i sparne letnje noći. S druge strane, ne zaboravite da je Barcelona posvećena poslovnosti kao i sve severne evropske metropole. More detail
Istanbul Istanbul Istanbul, Carigrad, Konstantinopolj - jedini grad na svetu koji leži na dva kontinenta, star dve i po hiljade godina. Glavni grad Istočnog Rimskog, zatim Vizantijskoga, i na kraju Osmanlijskoga Carstva. tačka gde se spaja Istok i Zapad, od prošlosti do danas. Fascinantna metropola koja nudi uvijek nova iznenađenja - mnoge kupole i minareti dominiraju na slici ovoga grada koji čuva vrijedno nasleđe prošlih vekova. More detail
Vodič kroz ATINU - hoteli i avio karte Vodič kroz ATINU - hoteli i avio karte Grad duge i bogate istorije i jedan od najznačajnijih gradova čovečanstva. Većina  turista će posetiti Akropolj s Partenonom, Plaku, Arheološki muzej, Parlament, Hadrijanova vrata, Zevsov hram, Sintagmu, Olimpijski stadion i popeti se na brdo Likabet kako bi uživali u pogledu na grad. Ali nemojte zaboraviti da  pogledate i one skrivene delove koje možete obići samo pešice, prateći domaćine koji ih najbolje... More detail