TERME ČATEŽ - wellness u Sloveniji

Informacije o banji Čatež

Sama banja nalazi se neposredno iza hrvatsko-slovenačke granice, ima par hotela, a zahvaljujući autoputu, do nje se iz Beograda stiže za nepunih pet sati vožnje. Banja Čatež ima deset bazena čije se termalne vode razlikuju po temperaturi (od 26 do 36 stepeni). Tu su i vodopadi, tobogani, veštački rečni tokovi, dečiji bazen «Ostrvo Pirata», «Sauna park» sa osam različitih sauna, kao i zdravstveni centar i cenar lepote sa zadivljujućim rimskim kupatilom i različitim vrstama masaža. Pored vodenih programa rekreacije terme nude i kvalitetan smeštaj i uslugu u mnogobrojnim hotelima kao i aktivan odmor u Sportskom rekreacionom centru, golf terene u Mokricama, a za ljubitelje kocke tu je i Grand Casino Lido Terme Čatež.Kompleks je podeljen na Letnju ( od aprila do oktobra ) i Zimsku termalnu rivijeru (dostupna tokom cele godine)

{besps}SLOVENIJA/catez/banja{/besps}

 

Hoteli i apartmani u banji Čatež

Izaberite smeštaj u banji Čatež: Detaljni opisi hotela, s fotografijama i utiscima posetilaca. Cene prenoćišta se, u zavisnosti od hotela i sezone kreću od €70 do €130.
Da biste videli tačne cene,jednostavno kliknite na izabrani hotel i zatim upišite datume putovanja. Sve pretrage se vrše u realnom vremenu, a dobijeni rezultati se mogu sortirati po ceni, broju zvezdica hotela, popularnosti itd.
Za sve rezervacije dobijate instant konfirmaciju. Rezervisanje je potpuno besplatno, bez ikakvih depozita ili taksi i sa garantovano najnižom cenom. Plaćanje se uvek vrši direktno u hotelu.
Po povratku, možete dati ocenu objekta u kome ste boravili i dati svoj opis

Indikacije i kontraindikacije

Sve reumatoidne bolesti i svi degenerativni oblici lokomotornog aparatusa.Pomaže i kod neuroloških i ginekoloških problema.
Ne preporučuje se u slučaju infektivnih bolesti.

Preporučujemo sledeće hotele u banji Čatež:

odevak
Hotel Terme
Terme Čatež Slovenija


cena noćenja od ......€70
Terme Čatež u Sloveniji Info and Booking
odevak
Apartmani Terme Čatež
Terme Čatež Slovenija


cena noćenja od ......€70
Terme Čatež u Sloveniji Info and Booking

 

Terme PODČETRTEK- wellness u Sloveniji

Podčetrtek se nalazi u istočnoj Sloveniji. Termalno kupalište Olimia se nalazi pored reke Sutle u neposrednoj blizini Podčetrteka. Celi prostor kombinuje zdravstveni turizam i neiskvarenu prirodnu lepotu, tako da je wellness u ovom delu Slovenije postao način života.

{besps}SLOVENIJA/pocetrtek1{/besps}

Podčetrtek - Hoteli i apartmani

Komforni smeštaj se može naći u tri visoko kvalitetna hotela, koji su renovirani i dizajnirani da zadovolje potrebe i najprobirljivijih gostiju. Izaberite jedan od nekoliko veoma kvalitetnih hotela u banji Podčetrtek i okolini.  Za sve rezervacije dobijate instant konfirmaciju. Rezervisanje je potpuno besplatno, bez ikakvih depozita ili taksi i sa garantovano najnižom cenom. Plaćanje se uvek vrši direktno u hotelu. Po povratku, možete dati ocenu objekta u kome ste boravili i dati svoj opis

Informacije o termama Radenci

Magnezijum-Kalcijum-Hidrogenkarbonatna voda sa 500 m dubine i temperaturom od 24ºC  do 36ºC  je veoma dobra za lečenje reume, kožnih bolesti, kao i pri postoperativnom oporavku i posle preloma kostiju.

Preporučujemo sledeće hotele u banji Podčetrtek:

sotelia
Hotel Soteliastar4
PODČETRTEK, Slovenija


cena noćenja od ......€99
Podcetrtek Hotel Info and Booking
rosa
Apartmani Rosastar4
PODČETRTEK, Slovenija


cena noćenja od ......€90
Podcetrtek Hotel Info and Booking
olimia
Hotel Olimiastar4
PODČETRTEK, Slovenija


cena noćenja od ......€61
Podcetrtek Hotel Info and Booking

Terme PTUJ - wellness u Sloveniji

Ptuj je najstariji slovenački grad smešten u severoistočnoj Sloveniji, proteže se od vinorodnih Slovenskih gorica, pa duž doline reke Drave. Začetak je, danas istorijsko jezgro grada, na bregu iznad reke, sa koga se lako nadzirala okolna ravnica. U prošlosti, najveći uspon doživeo je za vreme Rimskog carstva. Godine 69. u Ptuju je krunisan car Vespazijan. U to vreme, ovo mesto bilo je važan vojni, trgovački, carinski i upravni centar sa čak 40.000 žitelja, a ovaj broj stanovnika ni do danas nije prevaziđen. Inače, središnji deo grada - srednjovekovni Ptuj, sada očuvano staro jezgro sa nekoliko ulica i trgova, sa crkvama, palatama i starim kućama, zaštićeno kao spomenik od kulturnog značaja, razvio se izmeuđu reke Drave na jugu i Grajskog grica (brega) na severu. Trouglasti oblik omeđen je na severu tvrđavom, na zapadu dominikanskim manastirom i na istoku minoritskim manastirom. Ptujska tvrđava stoji na konglomeratnom Grajskom gricu koji se vidi izdaleka. Od brojnih tornjeva očuvana je samo još Dravska kula u kojoj se nalazi Mihelićeva galerija. (izvor Magazin Liza)

{besps}SLOVENIJA/ptuj1{/besps}

Hoteli i apartmani u Ptuju

Izaberite jedan od nekoliko veoma kvalitetnih hotela u banji Ptuj i okolini, od kojih je svakako najpoznatiji Grand Hotel Primus, koji je  otvoren 2007. godine i predstavlja jedinstveni hotel te vrste u Sloveniji. Svoju priču gradi na bogatoj istoriji Ptuja, koja se prepliće kroz sve segmente turističke ponude ove banje, pa se u avgustu kroz održavanje Rimskih igara simbolično pretvara u staru rimsku Petovionu.u Ptuju. Za sve rezervacije dobijate instant konfirmaciju. Rezervisanje je potpuno besplatno, bez ikakvih depozita ili taksi i sa garantovano najnižom cenom. Plaćanje se uvek vrši direktno u hotelu.
Po povratku, možete dati ocenu objekta u kome ste boravili i dati svoj opis

Informacije o termama Ptuj

Čitav banjski kompleks napravljen je tako da gostu pruži maksimalno uživanje, bilo u ukusnoj hrani, masažama, fitnesu ili šetnji, bilo u rekreaciji ili odmoru na bazenima sa termalnom vodom (prirodnom toplom vodom koja izvire iz zemlje).
Ptuj je i najpoznatiji slovenački karnevalski grad. Čuveno „kurentovanje“, koje traje jedanaest dana, svake godine poseti više od 100.000 ljudi. U glavnoj karnevalskoj povorci učestvuje više od 2.000 maski i više od 600 kurenta koji su najprepoznatljiviji ptujski karnevalski likovi.

Indikacije i kontraindikacije

Kardiovaskularni problemi, neurološki problemi, kamen u žuči i bubregu, astma.

Preporučujemo sledeće hotele u Ptuju:

mitra
Hotel Mitrastar4
Terme PTUJ, Slovenija


cena noćenja od ......€62
Terme Ptuj Hotel Info and Booking
park
Hotel Parkstar4
Terme PTUJ, Slovenija


cena noćenja od ......€59
Terme Ptuj Hotel Info and Booking
primus
Hotel Grand Primusstar4
Terme PTUJ, Slovenija


cena noćenja od ......€83
Terme Ptuj Hotel Info and Booking

Terme ROGAŠKA SLATINA - wellness u Sloveniji

Rogaška Slatina je poznato lečilište u Sloveniji, sinonim za zdravlje i osjećaj zadovoljstva. Istorija banje Rogaška Slatina datira još iz srednjeg veka kada su čudesnu moć rogaške mineralne vode analizirali tadašnji alhemičari, a izvori su postali popularni u 17. veku. Rogaška Slatina je svega 100 km udaljena od Ljubljane, 60 km od Maribora i 80 km od Zagreba. Mesto koje više od 400 godina privlači ljude željne zdravlja i prijatnog boravka u opuštajućoj prirodnoj okolini i inspirativnoj tradiciji bogatog kulturnog života.Danas je Rogaška Slatina poznata po vrhunskom kvalitetu usluga i za najzahtijevnije goste. 

{besps}SLOVENIJA/rogaska1{/besps}

Rogaška Slatina - Hoteli i apartmani

Komforni smeštaj se može naći u tri visoko kvalitetna hotela, koji su renovirani i dizajnirani da zadovolje potrebe i najprobirljivijih gostiju. Izaberite jedan od nekoliko veoma kvalitetnih hotela u banji Rogaška Slatina i okolini.  Za sve rezervacije dobijate instant konfirmaciju. Rezervisanje je potpuno besplatno, bez ikakvih depozita ili taksi i sa garantovano najnižom cenom. Plaćanje se uvek vrši direktno u hotelu. Po povratku, možete dati ocenu objekta u kome ste boravili i dati svoj opis

Informacije o termama Rogaška Slatinai

Zahvaljujući blagoj klimi i predivnoj okolini Rogaška Slatina je mesto koje su u davnoj prošlosti neprestano posećivali mnogi članovi evropske elite (kralj Aleksandar, car Franz Jozef,  ban Petar Zrinski, kompozitor Franz List i mnogi drugi). Energetski centar lečilišta je paviljon s izvorom jedinstvene i magnezijem neobično bogate mineralne vode poznate pod nazivom Donat Mg. Voda sadrži preko 1000mg magnezijuma i po tome je najbogatija na svetu. Terme u Rogaškoj Slatini su veoma dobre za lečenje reume, problema sa zglobovima, slabe cirkulacije, kao i pri postoperativnom oporavku i posle preloma kostiju.

Preporučujemo sledeće hotele u banji Rogaška Slatina:

lotusTerme
Hotel Lotus Termestar4
ROGAŠKA SLATINA, Slovenija


cena noćenja od ......€70
ROGAŠKA SLATINA, Slovenija Hotel Info and Booking
styria
Hotel Styriastar4
ROGAŠKA SLATINA, Slovenija


cena noćenja od ......€100
ROGAŠKA SLATINA, Slovenija Hotel Info and Booking
strosmajer
Hotel Strossmayerstar4
ROGAŠKA SLATINA, Slovenija


cena noćenja od ......€60
ROGAŠKA SLATINA, Slovenija Hotel Info and Booking

DOLENJSKE TOPLICE - wellness u Sloveniji

 

Dolenjske Toplice su jedna od najstarijih slovenačkih termalnih banja. Izvori toplih mineralnih voda i živopisna dolina reke Krke pokrivena vinogradima privlače posetioce već nekoliko stotina godina. Prvi hotel je izgradjen još 1776 godine.

{besps}SLOVENIJA/dolenjske1{/besps}

Dolenjske Toplice - Hoteli i apartmani

Izaberite jedan od nekoliko veoma kvalitetnih hotela u banji Dolenjske Toplice i okolini.  Za sve rezervacije dobijate instant konfirmaciju. Rezervisanje je potpuno besplatno, bez ikakvih depozita ili taksi i sa garantovano najnižom cenom. Plaćanje se uvek vrši direktno u hotelu.
Po povratku, možete dati ocenu objekta u kome ste boravili i dati svoj opis

Informacije o termama Dolenjske Toplice

Čitav banjski kompleks napravljen je tako da gostu pruži maksimalne pogodnosti, bilo u ukusnoj hrani, masažama, fitnesu ili šetnji, bilo u rekreaciji ili odmoru na bazenima sa termalnom vodom, koja je temperature od 37 stepeni C.
 Najpoznatiji su bazeni Balnea Wellness Centra, koji na svojih 9200m2 površine, garantuju potpunu relaksaciju i uživanje.

Indikacije i kontraindikacije

Reumatske bolesti,
osteoporoza,
ginekološke bolesti (post-operativna rehabilitacija)
 

Preporučujemo sledeće hotele u banji Dolenjske Toplice:

balnea
Hotel Balneastar4
DOLENJSKE TOPLICE, Slovenija


cena noćenja od ......€86
Dolenjske Toplice Hotel Info and Booking
terme
Hotel Termestar4
DOLENJSKE TOPLICE, Slovenija


cena noćenja od ......€79
Dolenjske Toplice Hotel Info and Booking

Terme ŠMARJEŠKE TOPLICE - wellness u Sloveniji

Šmarješke Toplice su namenjene svima onima koji žele da uživaju u opuštajućoj atmosferi okolne prirode i da nađu mir u tretmanima i uslugama koje se nude u hotelima ovih termi. U Šmarješkim Toplicama se nalazi najsavremenije slovenačko termalno lečilište. Pod okriljem zelenih šuma data je prednost savremenom programu medicinskog wellnessa koji poboljšava kvalitet svakodnevnog življenja.

{besps}SLOVENIJA/smarjeske1{/besps}

Šmarješke Toplice - Hoteli i apartmani

Komforni smeštaj se može naći u tri visoko kvalitetna hotela, koji su renovirani i dizajnirani da zadovolje potrebe i najprobirljivijih gostiju. Izaberite jedan od nekoliko veoma kvalitetnih hotela u banji Šmarješke Toplice i okolini.  Za sve rezervacije dobijate instant konfirmaciju. Rezervisanje je potpuno besplatno, bez ikakvih depozita ili taksi i sa garantovano najnižom cenom. Plaćanje se uvek vrši direktno u hotelu. Po povratku, možete dati ocenu objekta u kome ste boravili i dati svoj opis

Informacije o termama Šmarješke Toplice

Možete uživati u unutrašnjim i spoljašnjim termalnim bazenima, u saunama, u sportskom parku. Romantični putići parka lečilišta pozivaju na ugodnu šetnju, dok ljubitelje rekreacije u dinamičnoj šumskoj okolini očekuje niz izazova. Drveni bazen koji se nalazi u parku Termi Šmarjeških Toplica izgrađen je nad vrelom termalne vode koja na izvoru ima 32°C. To je najstariji bazen u sklopu otvorenog kupališta i po nekim podacima izgrađen je već krajem 18.veka. Početkom prethodnog veka nazvali su ga „Marijina kupka“ po tadašnjoj carici, a u blizini kupališta uredili kapelicu posvećenu lurdskoj Majci božjoj. Pod Marijinim kipom žuborila je voda a kapelica je postala omiljeno okupljalište mještana.
Zdravstvena služba Šmarjeških Toplica ujedinjuje lekare specijaliste, fizioterapeute, medicinske sestre i masere koji rade uz najsavremeniju dijagnostičku opremu. Terme Šmarješke Toplice uključuju i dva priznata zdravstvena centra - Centar za rehabilitaciju bolesti srca i krvotoka i Centar za rehabilitaciju sportskih povreda.

Preporučujemo sledeće hotele u banji Šmarješke Toplice:

terme
Hotel Termestar4
ŠMARJEŠKE TOPLICE, Slovenija


cena noćenja od ......€70
Šmarješke Toplice Hotel Info and Booking
sport
Hotel Sportstar4
OTOČEC, Slovenija


cena noćenja od ......€70
Šmarješke Toplice Hotel Info and Booking
castle
Hotel Otočec Castlestar4
OTOČEC, Slovenija


cena noćenja od ......€150
Šmarješke Toplice Hotel Info and Booking

Terme RADENCI - wellness u Sloveniji

Radenci su poznato lečilište u severo-istočnoj Sloveniji.Pominje se još u XV veku. Otkrivanje mineralnih izvora u Radencima se vezuje za ime Karela Hena, studenta, a kasnije lekara. Prve flaše mineralne vode su iz Radenaca krenule 1869 godine. Danas se mineralna voda Radenska Tri Srca izvozi u više od 30 zemalja sveta.

{besps}SLOVENIJA/radenci1{/besps}

Radenci - Hoteli i apartmani

Izaberite jedan od nekoliko veoma kvalitetnih hotela u Radencima i okolini.  Za sve rezervacije dobijate instant konfirmaciju. Rezervisanje je potpuno besplatno, bez ikakvih depozita ili taksi i sa garantovano najnižom cenom. Plaćanje se uvek vrši direktno u hotelu.
Po povratku, možete dati ocenu objekta u kome ste boravili i dati svoj opis

Informacije o termama Radenci

Radenci su moderan banjski kompleks, koji gostima nudi i medicinske i preventivne tretmane koji su se pokazali uspešnim u lečenju srčanih, uroloških i metaboličkih bolesti.

Preporučujemo sledeće hotele u banji Radenci:

sava
Hotel Savastar4
RADENCI, Slovenija


cena noćenja od ......€70
RADENCI Hotel Info and Booking

Najlepše banje Evrope

BAD HOFGASTEIN - wellness u Austriji

BAD HOFGASTEIN - wellness u Austriji

Bad Hofgaštajn (Bad Hofgastein) je ekskluzivni wellness i ski resort u austrijskoj pokrajini Salcburg. Poznat je po svojim kvalitetnim hotelima, koji u kombinaciji sa termalnim vodama i čistim planinskim vazduhom pružaju izuzetne mogućnosti za relaks...

Readmore

BAD GASTEIN - wellness u Austriji

BAD GASTEIN - wellness u Austriji

Bad Gaštajn (Bad Gastein) je banja i skijaški centar u austrijskoj pokrajini Salcburg. Poznat je po svojim kvalitetnim hotelima, koji u kombinaciji sa termalnim vodama i čistim planinskim vazduhom pružaju izuzetne mogućnosti za relaksaciju i oporavak...

Readmore

Banje u Madjarskoj - banja DJULA

Banje u Madjarskoj - banja DJULA

Djula je jedna od najlepših banja u Madjarskoj. Nalazi se blizu rumunske granice. Od Beograda je udaljena 300, a od Budimpešte 220 kilomtara. Banja Djula je izuzetno dobra za odmor zahvaljujući svojoj blagoj klimi, senovitim parkovima i tišini. ...

Readmore

Banje u Madjarskoj - banja HARKANJ

Banje u Madjarskoj - banja HARKANJ

Lekovita voda u banji Harkanj je otkrivena daleke 1823.godine, a prvi hotel već 1828.godine. Danas stotine hiljada gostiju posete ovu banju svake godine. Lekovita voda izbija sa dubine od 50-70 metara, sa prosečnom temperaturom od 62°C. Banja Harkan...

Readmore

Banje u Madjarskoj - HEVIZ

Banje u Madjarskoj - HEVIZ

Banja Heviz je jedinstvena po svom lekovitom jezeru. Udaljena je oko šest kilometara od Balatona i leži na Hevizu, najvećem termalnom jezeru na svetu.

Hoteli i apartmani u banji Heviz

Izaberite smeštaj u banji Heviz: Detaljni opisi hotela, s fotografij...

Readmore

Banje u Madjarskoj - banja BUK

Banje u Madjarskoj - banja BUK

Banja Buk je jedno od najvećih i najatraktivnijih madjarskih lečilišta. Lekovite alkalne vode dolaze sa dubine od preko 1200 metara i bogate su sa kalcijumom, magnezijumom i fluoridom. Banja buk je skoro potpuno renovirana i gostima pruža vrhunske te...

Readmore

Banje u Madjarskoj - SARVAR

Banje u Madjarskoj - SARVAR

Sarvar je jedan od najlepših gradića u zapadnoj Madjarskoj. Bogat je u svakom pogledu: kulturno,istorijski i prirodno.Sárvár is one of the most beautiful towns situated in the western part of Hungary. It is very rich in cultural, and historical sight...

Readmore

MERANO - wellness u Italiji

MERANO - wellness u Italiji

Merano je najlepša i najpoznatija termalna banja na "sunčanoj strani Alpa".Izuzetna klima i okruženje su uticali da postane jedna od najpoznatijih banja u svetu. Potpuno je zaštićena od vetrova i lošeg vremena. U okolini Merana postoje 52 dvorca od ko...

Readmore

ABANO TERME - wellness u Italiji

ABANO TERME - wellness u Italiji

Abano terme je poznata italijanska banja udaljena deset kilometara od Padove. Na ulazu u grad stoji tabla sa natpisom:"Dobrodošli, molimo Vas da ne pravite nikakvu buku". To predstavlja suštinu ovog mesta: Abano je posvećen isključivo relaksaciji i po...

Readmore

Banje u Slovačkoj - banja PIEŠTANI

Banje u Slovačkoj - banja PIEŠTANI

Banja Pieštani se nalazi u donjem delu toka reke Vah u Slovačkoj. Veoma je bogata termalnim lekovitim izvorima. Temerature nekih od izvora iznose i 70 stepeni celzijusa.. Osim po lekovitoj vodi, banja Pieštani je poznata i po lekovitom ...

Readmore

Banje u Češkoj - banja KARLOVI VARI

Banje u Češkoj - banja KARLOVI VARI

Karlove Vari (češ. Karlovy Vary, nem. Karlsbad) je značajan grad i svetski poznato banjsko lečilište u Češkoj republici. Karlove Vari su sedište upravne jedinice Karlovarski kraj, gde čine zaseban okrug Karlove Vari. Ime su dobile po osnivaču, Karlu I...

Readmore

Banje u Češkoj - banja MARIJANSKE LAZNE

Banje u Češkoj - banja MARIJANSKE LAZNE

"Izvanredan smeštaj, ljubazni domaćini, dobro društvo, lepe devojke, prijatne večeri uz muziku, jeftina hrana..." Tako je, pre skoro dva veka, Gete opisao Marijanske Lazne u jednom svom pismu. I ostali velikani tog doba su dolazili na odmor u ovu pre...

Readmore

Leukerbad - wellness u Švajcarskoj

Leukerbad - wellness u Švajcarskoj

Lojkerbad (Leukerbad) je najveća termalna banja u Alpima. U zavisnosti od puta kojim se ide, udaljen je  200 - 300 km od Ciriha ili 150 km od Ženeve. Istorija korišćenja termanilih izvora u Lojkerbadu seže još u doba Rimljana. Svakog dana, oko 4 ...

Readmore

Bad Ragaz - wellness u Švajcarskoj

Bad Ragaz - wellness u Švajcarskoj

Bad Ragaz je sinonim za vekovima staru banjsku tradiciju, veličanstvenu prirodu, čist planinski vazduh i bezbrojne mogućnosti i za aktivan i za relaksirajući odmor. Gostima su na raspolaganju vrhunski hoteli, termalna kupatila i golf igrališta. Svaka...

Readmore

VISBADEN - wellness u Nemačkoj

VISBADEN - wellness u Nemačkoj

Visbaden je već dugo poznat po svojim termalnim izvorima i kupalištima. Prvi dokumenti o tome datiraju još od rimskih vremena. Početkom XIX veka grad je imao oko 2000 stanovnika i 23 kupatila. Početkom XX veka Vispaden je imao 80 hiljad...

Readmore

BADEN-BADEN - wellness u Nemačkoj

BADEN-BADEN - wellness u Nemačkoj

Baden-Baden je grad u jugozapadnoj Nemačkoj, u saveznoj državi Baden-Virtemberg. Nalazi se u zapadnom podnožju planine Švarcvald, na obalama reke Os.
Ovaj grad je svetski poznata banja, mineralno lečilište, letovalište, a poznat je i po međunarodnim ku...

Readmore

Terme ŠMARJEŠKE TOPLICE - wellness u Sloveniji

Terme ŠMARJEŠKE TOPLICE - wellness u Sloveniji

Šmarješke Toplice su namenjene svima onima koji žele da uživaju u opuštajućoj atmosferi okolne prirode i da nađu mir u tretmanima i uslugama koje se nude u hotelima ovih termi. U Šmarješkim Toplicama se nalazi najsavremenije slovenačko termalno lečili...

Readmore

Terme ROGAŠKA SLATINA - wellness u Sloveniji

Terme ROGAŠKA SLATINA - wellness u Sloveniji

Rogaška Slatina je poznato lečilište u Sloveniji, sinonim za zdravlje i osjećaj zadovoljstva. Istorija banje Rogaška Slatina datira još iz srednjeg veka kada su čudesnu moć rogaške mineralne vode analizirali tadašnji alhemičari, a izvori su postali po...

Readmore

Terme PODČETRTEK- wellness u Sloveniji

Terme PODČETRTEK- wellness u Sloveniji

Podčetrtek se nalazi u istočnoj Sloveniji. Termalno kupalište Olimia se nalazi pored reke Sutle u neposrednoj blizini Podčetrteka. Celi prostor kombinuje zdravstveni turizam i neiskvarenu prirodnu lepotu, tako da je wellness u ovom delu Slovenije pos...

Readmore

Terme PTUJ - wellness u Sloveniji

Terme PTUJ - wellness u Sloveniji

Ptuj je najstariji slovenački grad smešten u severoistočnoj Sloveniji, proteže se od vinorodnih Slovenskih gorica, pa duž doline reke Drave. Začetak je, danas istorijsko jezgro grada, na bregu iznad reke, sa koga se lako nadzirala okolna ravnica. U p...

Readmore

TERME ČATEŽ - wellness u Sloveniji

TERME ČATEŽ - wellness u Sloveniji

Informacije o banji Čatež

Sama banja nalazi se neposredno iza hrvatsko-slovenačke granice, ima par hotela, a zahvaljujući autoputu, do nje se iz Beograda stiže za nepunih pet sati vožnje. Banja Čatež ima deset bazena čije se termalne vode razliku...

Readmore

Terme RADENCI - wellness u Sloveniji

Terme RADENCI - wellness u Sloveniji

Radenci su poznato lečilište u severo-istočnoj Sloveniji.Pominje se još u XV veku. Otkrivanje mineralnih izvora u Radencima se vezuje za ime Karela Hena, studenta, a kasnije lekara. Prve flaše mineralne vode su iz Radenaca krenule 1869 godine. Danas ...

Readmore

Wellness hoteli u BEČU

Wellness hoteli u BEČU

Beč je grad koji je širom sveta poznat po svojim kulturnim spomenicima, muzejima, ali i po poslovnim konferencijama i sajmovima.
Dok boravite u Beču, bilo turistički ili poslovno, najbolji način da okončate vaš svakako naporan dan je da se opustite. Zb...

Readmore

Wellness hoteli u LONDONU

Wellness hoteli u LONDONU

London je grad koji je širom sveta poznat po svojim kulturnim spomenicima, muzejima, po poslovnim konferencijama i sajmovima a i kao jedan od najvažnijih aerodroma u svetu..
Dok boravite u Londonu, bilo turistički ili poslovno, najbolji način da okonča...

Readmore

Wellness hoteli u LONDONU

Wellness hoteli u LONDONU

London je grad koji je širom sveta poznat po svojim kulturnim spomenicima, muzejima, po poslovnim konferencijama i sajmovima a i kao jedan od najvažnijih aerodroma u svetu..
Dok boravite u Londonu, bilo turistički ili poslovno, najbolji način da okonča...

Readmore

Wellness hoteli u BUDIMPEŠTI

Wellness hoteli u BUDIMPEŠTI

Budimpešta je poznata kao jedna od najomiljenijih turističkih destinacija. Ono što je manje znano jeste, da je ona i zdravstvena prestonica Evrope. Budimpešta leži na stotinak termalnih izvora što joj s pravom daje epitet "prestonica banja".


{besps}ma...

Readmore

Wellness hoteli u FRANKFURTU

Wellness hoteli u FRANKFURTU

Frankfurt je grad koji je širom sveta poznat po svojim kulturnim spomenicima, muzejima, po poslovnim konferencijama i sajmovima a i kao jedan od najvažnijih aerodroma u svetu..
Dok boravite u Frankfurtu, bilo turistički ili poslovno, najbolji način da ...

Readmore

Wellness hoteli u BEČU

Wellness hoteli u BEČU

Beč je grad koji je širom sveta poznat po svojim kulturnim spomenicima, muzejima, ali i po poslovnim konferencijama i sajmovima.
Dok boravite u Beču, bilo turistički ili poslovno, najbolji način da okončate vaš svakako naporan dan je da se opustite. Zb...

Readmore