Najbolji hoteli u najboljim banjama Evrope

Wellness odmor u hotelima ekstra klase!

Posetite naše stranice posvećene isključivo odmoru u najpoznatijim evropskim banjama.
Wellness odmori su blagodat za sva čula: Uživajte u prizorima, zvucima, mirisima, ukusima i dodirima. Opustite se u kupkama od eteričnih ulja, izaberite masažu koja vam odgovara i osetite kako se vaše i telo i duh regenerišu.
Izberite jedan od izuzetno kvalitetnih hotela koje smo veoma pažljivo odabrali i uživajte u vrhunskim oazama zdravlja i lepote.

 

LETO 2017 HOTELI I APARTMANI

HOTELI KOPENHAGEN

hoteli u Kopenhagenu

Kopenhagen je glavni grad Danske i najvažnija turistička destinacija ove zemlje. Sa svojih milion stanovnika i izuzetnim kulturnim, kao i zabavnim životom, dovoljno je velik da se nazove metropolom, a ipak dovoljno mali da se u njemu osećate prijatno i sigurno. 
Hoteli u Kopenhagenu su kvalitetni, a cene uobičajene kao i u ostalim evropskim metropolama. Hosteli se mogu naći za 15 EUR, dok za srednju klasu hotela treba izdvojiti oko 50 - 60 EUR po noći. 

HELSINKI HOTELI

hoteli u HELSINKIJU

Helsinki, glavni grad Finske nije uobičajena turistička destinacija našim ljudima. S obzirom da se u blizini nalazi sedište i trening centar Nokie, puno više ga posećuju poslovni ljudi. U široj regiji grada živi ukupno oko 1 milion ljudi. Grad je osnovan 1550. godine, kada je švedski kralj Gustav I izgradio prvu luku na mestu današnjeg naselja, a koja je služila kao baza za švedske napade na Rusiju.
Hoteli u Helsinkiju nisu jeftini, ali su kvalitetni. Hosteli se mogu naći za 15 EUR, dok za srednju klasu hotela treba izdvojiti oko 50 - 60 EUR po noći.

HOTELI U DABLINU

hoteli u DABLINU

Dablin ima nešto više od milion stanovnika. Njegova populacija je veoma mlada - 50% je mladje od 27 godina. Najzanimljivije atrakcije Dablina, nalaze se na južnoj obali reke Liffey. Temple Bar kvart je na samoj reci, trgovacki deo oko Grafton Street, park St Stephens Green, kao i obrazovni centar - Trinity College i zaista veoma lepi primerci džordžijanske i viktorijanske arhitekture su u neposrednoj blizini.
Dablin nudi veliki izbor hotela. Od obicnih hostela, gde se prenocište može naci za 10 EUR pa do luksuznog Clarence Hotela koji je vlasništvo grupe U2.

HOTELI U STOKHOLMU

hoteli u STOKHOLMU

Stokholm je jedna od najlepših prestonica na svetu. Leži na 14 ostrva povezanih sa 57 mostova. Zelenilo, cist vazduh, skandinavski dizajn i arhitektura, 750 godina istorije, bogat kulturni život, ucinili su da grad može da ponudi atrakcije kaoGamla Stan, Vasamuseum, The Royal Palace, Skansen i Archipelago. Dobro došli u Stokholm - prestonicu Skandinavije!
Klasican tradicionalan hotel ili prvi hostel napravljen u džambo džetu? Dizajnerski hoteli sa pogledom na more ili jeftini hosteli? Stokholm nudi široku lepezu smeštaja za svaciji ukus i džep.Ukoliko želite da odsednete u nekom jednostavnom hotelu, postoji mnoštvo veoma dobrih, prijatnih i jeftinih hostela.

HOTELI U LONDONU

hoteli u LONDONU

London je prilično skup grad, ali uz malo pripreme i planiranja i ne mora da bude. Najveći troškovi su oni koje morate da platite za smeštaj.Više od 1500 hotela u Londonu vam pruža mogućnost da pronadjete sobu sa pristojnom cenom. Nažalost, pristojna cena povlači sa sobom i činjenicu da hotel nije baš naročito blizu onogo što vas zanima i da najverovatnije nećete ni želeti da provodite vreme u njemu - ali i nije vam ni bio cilj da sedite u hotelskoj sobi.

HOTELI U AMSTERDAMU

Amsterdam, poznat kao grad slobode, grad veselja, grad mladih, grad multi-kulturalne populacije, siguran je, čist i prijatan. Istražite ga na jednom od izleta na vodi, ili biciklom kroz stari grad, razgovarajte s ljubaznim domaćinima.
Grad se zaista može pohvaliti jedinstvenom lepezom kulturnih događaja,nadilazeći sve što neko može očekivati u mestu koje ima manje od 800.000 stanovnika.

Evropski gradovi

hoteli u Veneciji Hoteli u Veneciji
613 hotela u Veneciji
od 25 EUR
hoteli u Parizu Hoteli u Parizu
1503 hotela
u Parizu
od 28 EUR
hoteli u Rimu Hoteli u Rimu
2131 hotel u Rimu
od 12 EUR
hoteli u Londonu Hoteli u Londonu
1327 hotela u Londonu
od 11 EUR
hoteli u Firenci Hoteli u Firenci
759 hotela u Firenci
od 20 EUR
hoteli u Amsterdamu Hoteli u Amsterdamu
362 hotela
u Amsterdamu
od 13 EUR
hoteli u Milanu Hoteli u Milanu
409 hotela u Milanu
od 29 EUR
hoteli u Minhenu Hoteli u Minhenu
312 hotela u Minhenu
od 14 EUR
hoteli u Atini Hoteli u Atini
223 hotela u Atini
od 23 EUR
hoteli u Becu Hoteli u Beču
345 hotela u Beču
od 15 EUR
hoteli u Solunu Hoteli u Solunu
72 hotela u Solunu
od 38 EUR
hoteli u Pragu Hoteli u Pragu
302 hotela u Pragu
od 9 EUR
Vi ste ovde: putujemo.info gradovi severna evropa